BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Ale ja nie przyjmuje prezentow od obcych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Nie skacz tyle, bo ci ogon pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Schowałam ogon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Mecz oglądamy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Gang tygryska i kłapouchego. Nikt nam nie podskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Trochę późno leci i jakoś mnie ten mecz nie grzeje. Edytowano 3 godziny temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Mnie też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Ale siedzenie tutaj, to też rozrywka niskich lotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu odpalilem kafe na kompie i jest dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Dejta jakiego birkina faso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: odpalilem kafe na kompie i jest dziwnie Wiem, jak w 2001. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Nie mam kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Koli mogę ci dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Koli mogę ci dać Mam, ale brak cytryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Mam, ale brak cytryny Mam nawet limonki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Mam nawet limonki tak Tez chce. Ale nie wywloke sie dzisiaj nigdzie , nie ma łopcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu W sierpniu odchodzę na zawsze już naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Tez chce. Ale nie wywloke sie dzisiaj nigdzie , nie ma łopcji Wywloką to jakaś przyjdzie niedługo pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, AndroGjenia napisał: Wiem, jak w 2001. wtedy biegalem z patykiem po podworku i robilem pif paf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: W sierpniu odchodzę na zawsze już naprawdę To powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: W sierpniu odchodzę na zawsze już naprawdę nigdzie nie idziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: wtedy biegalem z patykiem po podworku i robilem pif paf A ja byłam w podstawówce ale miałam już komputr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu nie umiem pisac na klawiaturze. Czuje sie jak moj stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Czasem sie loguje na Kafe na kompie (b rzadko) i czuje sie jak boomer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: nigdzie nie idziesz. Ide bo ileż można tu być. Muszę się zająć czymś poważnym i tak skończyło się babki srånie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: nie umiem pisac na klawiaturze. Czuje sie jak moj stary To po coś wlazł na tego kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: A ja byłam w podstawówce ale miałam już komputr ja na kafejke chodzilem i sie slinilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Ja na gry do salonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Ide bo ileż można tu być. Muszę się zająć czymś poważnym i tak skończyło się babki srånie Dzisiejszy dzień cie zszokował?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: To po coś wlazł na tego kompa tego nie moge powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach