Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga4

POSZUKUJE TYTULU KSIAZKI o dziewczynie, ktora ojciec muzulmanin 'zabral' na waka

Polecane posty

Gość olga4

cje do siebie do kraju (nie pamietam nazwy), no i ona juz nie wrocila. pochodzila bodajze z usa, miala chlopaka itd, ojciec zabral ja do siebie na odwiedziny, sila zmusil do ozenku, rodzenia dzieci, itd. caly czas szukam w google, sa tematy o tym ale tej ksiazki nie moge znalezc, czytalam ja grubo ponad 10 lat temu, pomozecie?

Gość plis123
:(

Gość wyslij i daj zznak teraz ok
up.......................

Gość czy chodzi o książkę
"Sprzedane" ?, w której ojciec wywiózł córki do Jemenu?

Gość efghujuki
to ksiązka "sprzedane" ostatnio tez czytałam ją z bibliteki i super była :-)

Gość olga4
nie jestem pewna... pamietam, ze autorka miala chlopaka i jak w koncu wrocila do kraju to sie spotkalina lotnisku.... i juz razem nie byli... pamietam tez, ze kazali jej smazyc w takim prymitywnym piecu jakies placuszki i miala ciagle poparzone rece az jej stwardnialy i ze jedyne co mogla robic, czego jej ojciec nie mogl zabronic, to palenie pelno szlugow i ten jej 'maz' to byl jakis smarkacz ktory bal sie ja tego tego... sam byl dzieciak wsyraszony i ze kazali jej przez tel gadac z mama ze niby jest ok ze chce tu zostac itp. to ta???

Gość jtyorooeppr
tak dokładnie ta i powiem ci autorko ze wydawnictwo Amber ma zamiar teraz wydać ta ksiażkę chyba pod koniec maja pt"sprzedane przez ojca".

Gość jtyorooeppr
bohaterka miała na imie Zana :-) jest tez druga część opisująca losy jej siostry ale nie pamiętam tytułu.

Gość ja czytałam podobną
książke pt "bez litości " ksiązka na faktach

Gość gość
druga część Sprzedanych to "Promis to Nadia", ale chyba nie doczekała się przełożenia na język polski... Ja poszukuję także ksiązki lub e-booka "Bez litości" autorstwa Miriam Ali, to jest jakby uzupełnienie historii Zany, napisanej przez jej matkę.

Gość gość
jeśli ktoś zechciałby mi ją udostępnić to proszę o kontakt na maila bwk5 @wp.pl w tytule proszę wpisać tytuł ksiązki. Będę bardzo wdzięczna

Gość olga4
sorki ze tak pozno-to ja autorka-dziekuje dziewczyny:) to to!