Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepie bide

bezpłodność

Polecane posty

Gość klepie bide

Jeśli są tu faceci to proszę o odpowiedź. Co byście zrobili gdyby okazało się nagle że wasza partnerka/narzeczona/żona jest bezpłodna? Wpłynęłoby to na wasze uczucia, byłoby powodem do rozstania czy umielibyście to zaakceptować?

Gość Owiżgingrói
Zaakceptowałby. A czemu nie możesz

Gość klepie bide
Lady Love a nie bałaś się ze będzie chciał mieć dzieci i że odejdzie do innej, takiej która może mu je dać? Przepraszam za bezpośredniość, nie musisz odpowiadać jesli nie chcesz.

Gość ..Nie wierzę.
Yy co za podszyw znowu :O ?? lady, to ty? poważnie jesteś wybrakowana

Gość Asiul__Live
jeszcze wszystko przed nią

Gość ..Nie wierzę.
Yy co za podszyw znowu :O ?? lady, to ty? poważnie jesteś wybrakowana

Gość try7677
Ucieszyłbym się i poszlibyśmy do knajpy to oblać :-)

on wiedzial od poczatku ze bedziemy mieli problemy, nie zastanawial sie nad tym nawet, zgodzil sie bez problemu - wiem ze chce miec dzieci, ja tez chce je miec - szukamy caly czas przyczyn, teraz czekam na wyniki szczegolowe krwi razem z moja grupa ( nie mam pojecia jaka mam grupe krwi ) przeciwcialami Narazie diagnoze mam taka, ze moj organizm odrzuca zarodek- uwaza go za wirusa i go zabija

tez, szczerze to juz nie pamietam bomialam 7 kartek A4 pobrali mi 6 probek krwi w sumie jakies 15ml byly tam hormony - wszystkie, witaminy, morfologia ogolna, immunologia szczegolowa - w tym przeciwciala na Hiv, toksoplazmoze, wirusa watroby typu B, mononukleoze itp, grupe krwi, mialam tez pobierany wymaz z pochwy, mocz, 10go ide robic usg dopochwowe i ginekologiczne a pozniej juz do szpitala na dalesze badania

wczesniej co pol roku badalam hormony, ostatnie badanie bylo nieciekawe bo poziom testosteronu wzrosl mi 3 krotnie powyzej normy, ale gin mi powiedzial ze mam sie tym nie przejmowac, poszlam wiec do zwyklego lekarza i ten zalecil mi by zrobic wszystko co sie da, bo duzy problem moze miec u mnie wlasnie grupa krwi i przeciwciala Moj facet z kolei poraz kolejny robil spermograme i tez 10 zapisany jest na usg prostaty

Lady mam nadzieje ze znajda cos co mozna by bylo konkretnie leczyc. Zycze ci powodzenia i 2 wymarzonych kresek.

mialam test na wrogosc sluzu, tyle ze juz dosyc dawno.. a przez ostatnie pol roku cos mi sie pochrzanilo i przec zaly cykl mam sluz typowo nieplodny :/ - bialy wiec pewnie i tutaj tez pojawil sie problem.. narazie czekam na wyniki, w szpitalu bede robic szczegolowe badania.. osobiscie juz sie poddalam, nie wierze ze zajde kiedykolwiek naturalnie.. no ale zobaczymy teraz jeszcze jestem troche poddenerwowana, bo myslalam ze wyjazd ( mielismy wyjezdzac do Niemiec w marcu na rok ) bedzie odwolany, a tu sie okazuje ze ok 15 maja wylatujemy Wiec klejny rok spisany na straty

Lady to mloda jestes i choc rozumie doskonale ze czujesz sie zmeczona 3.5 roku jest duzo ale nie az tak wiele by sie poddawac. Zrobilas duzy krok w dobrym kierunku wiec trzymaj sie kobito.

Lady love, na pewno się uda i to pewnie w najmniej spodziewanym momencie. Moja znajoma starała się przez 4 lata z mężem, no i nic z tych starań nie wychodziło... kiedyś zadzwoniła do swojego gina że co on jej dał za proszki że jej się okres zatrzymał - nawet nie pomyślała o ciąży... kazał jej zrobić test i dopiero dzwonić z pretensjami:P I oczywiście dwie kreski. Kolejna starała się 2 lata, straszne miała komplikacje, dwurożna macica, pęcherzyki nie pękały, brak owulki itd. zawsze coś wychodziło nie tak. Uało się kiedy przestali się starać bo obydwoje stracili pracę i uznali że to nie czas na dziecko:) Wam też w końcu dopisze szczęście:)