Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska spódnica

duży biust

Polecane posty

Gość niebieska spódnica

dla kobiet, które mają duży biust - nie mam na myśli jakiegoś konkretnego rozmiaru, bo wiem, że bywa bardzo różnie, ale chodzi mi o te kobiety, które uważają, że ich piersi są spore i otoczenie w większości podziela to zdanie. O wadach i zaletach posiadania większego rozmiaru a także o sylwetce, jaką macie, posiadając duże piersi.

zaleta jest taka ze ładnie sie prezentuje w bluzce z dekoltem :P i chyba nic wiecej :P wad jest mnostwo, m.in ciezko dostac jakis fajny stanik (dla dziewczyn z mniejszym biustem to zaden problem) , Podczas biegania, jakiegos wysilku fizycznego jest troche uciazliwy,czasami boli kregoslup,na starosc bedzie mi wisiec :( a sylwetke mam normalną, nie wiem jaki typ ale jest wciecie w talii, nogi sa proporcjonalne, dosyc dlugie,tylek wydatny ale nie jakis duzy ( bo gdyby taki byl to chyba bylabym klepsydra)

Gość jekaterrina
"in ciezko dostac jakis fajny stanik (dla dziewczyn z mniejszym biustem to zaden problem) " Hahahaha dobry żart! Porządny biustonosz w rozmiarze np. 70D jest niemal tak samo ciężko kupić jak 70HH.