Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

chyba to ta osoba co o tej salatce pisaliście, którą zrobiłeś :D

Gość daj link
Wszyscy chcą się pośmiać

Gość bjk,b
pyk

Gość ja tez jestem pijana
ja na kafe jestem już 3 lata to forum jest specyficzne, ciezko znalezc drugie takie w polskim internecie.. ale jest cholernie uzalezniajace przez ten czas mialam ty kilka czarnych nickow, mniej lub bardziej popularnych, zalozylam wiele prowokacji i podszywalam sie pod inne osoby, ale tez i bylam normalna uzytkowniczka

Gość nie znacie mnie ....
mi w tym roku mija 10 lat :D trafilam tu od kuchni. i tam glownie dzialalam ;) ale czasem podczytuje topiki na ogolnym, uczuciowym, erotycznym. tyle, ze nie wdaje sie w czarnonikowe znajomosci i bycie "znanym" ;) .... totez nie znacie mnie :) cziumki 👄

macku, zainteresowales mnie ta salatka, powiedz cos wiecej :)

Gość kasiaaaaa a aaa
ja tutaj na pomarańczowo jestem ponad 5 lat, przeżywalam tu od tego czasu każdego sylwestra i urodziny :O

Gość Podrabiania Nutella
Ja też spędzałam tu Sylwestra w tym roku,bo byłam chora. A jestem od jakichś kilku m-cy,ale tak z przerwami.Na ogólnym raczej.Maciek a Ty tu pracujesz? Bo pisałeś podziękowanie za dobrą pracę.Czyli jednak pracujesz na zlecenie O2 czy tak?

@nie znacie: chodzi o salatke warzywna mojej mamy, przywioze kilka sloikow ze swiat, bo zawsze robi dwa wiadra:) na forum kuchnia mozecie sie mnie wkrotce spodziewac. Na forum ogolnym lubie Pania Czkawke.

@Podrabiana: chodzilo mi o to, ze moderacja dziala w miare sprawnie, serwery rzadko padaja itp.

Gość pytanie do MB
Maciek a dlaczego FM budzi litość a Zaba jest pociągająca? Umiałbyś to bliżej szerzej objaśnić, (w sensie że może się czegoś nauczę jakieś wnioski dla siebie wyciągnę itd).Co jest odstręczającego w fiku a co pociągającego w żabie? Bo ja lubię fiku i nie wiem za bardzo o co chodzi,czemu listość?

czyli te przywiezione sloiki bedziesz rozdawal na kafeterii? to ja pierwsza w kolejce ;) z gory witamy na forum kuchennym. kiedys mialam tam dosc rozpoznawalny czarny nick, ale zrezygnowalam, bo czepliwe pomarancze z reguly nie daja dlugo pozyc, a mi szkoda czasu na takie slowne przypychanki, totez czasem praktyczniej byc pomaranczowym ;)

Gość Podrabiana Nutella
Zgadza się praktyczniej być pomaranczowym.Na czarno prędzej pózniej się ktoś czepnie i tylko stres.Też byłam chwilę na czarno, ale ....szkoda słów.Maciek ja byłam pewna że Ty tu pracujesz :) Masz konto na fejsie? Tylko dla wtajemniczonych ?:)

facet dla któego wulgarność jest pociągająca, a wrażliwość godna litości, nie jest w moich oczach mężczyznom

@nie znacie: tez mi sie pare razy zdarzylo byc na pomaranczowo jak zalezalo mi na przedstwieniu argumemtu w jakiejs ciekawej dyskusji, oczywiscie jako kobieta, zeby nie narazic sie o zarzuty o pisanie na babskim forum;) salatka dla wybranych, ale sloik dla Ciebie sie znajdzie, bo chce na forum kuchnia zrobic dobre pierwsze wrazenie;)

Gość mdbbbdbxs
17:27 [zgłoś do usunięcia]Maciek B. @nie znacie: chodzi o salatke warzywna mojej mamy, przywioze kilka sloikow ze swiat, bo zawsze robi dwa wiadra x x x hehe salatka w wiadrach robiona jak dla trzody chlewnej swinie i tuczniki :D

Maciek B. Z Twoimi umiejętnościami i wiedzą nt kuchni bez obaw zrobisz bardzo dobre wrażenie. Tylko rób zdjęcia swoich potraw i wrzucaj na forum kuchnia

@pytanie: w fiku nic nie ma odstreczajacego i tez ja lubie. No wlasnie, lubie. Fiku to jest dziewczyna, ktora sie lubi. Po prostu kolezanka. Litosc bo to dobra i poczciwa osoba, ale niedojrzala emocjonalnie na swoj wiek. Zaba natomiast nie jest od tego, zeby ja lubic, tylko zeby ja zdobyc. Jest zolzowata, zeby nie uzyc mocniejszych slow. To jest charakterologicznie najbardziej pociagajacy typ kobiety, ale miec taka moga tylko faceci silni psychicznie. Tak to mozna w duzym skrocie wyjasnic - faceci wola zolzy. Oczywiscie pomijam facetow ktorzy szukaja mamusi, pantoflarzy itp. Tacy z kolei nie sa atrakcyjni dla kobiet.

@Maciek B. a co Ty po psychologii jesteś że tak się mądrzysz co kto lubi a czego nie?

@fresa: ok, tylko musze sie przygotowac psychicznie. @podrabiana: no dla konkretnych osob, wolalbym, zeby nie kazdy jednak je widzial, ale na necie i tak ciezko o anonimowosc. A jak ktos pracuje dla O2 to i tak nigdy Ci tego nie potwierdzi;)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
freza albo ty jestes jeszcze dzieckiem, co by wiele tlumaczylo albo jestes durna i ciemna jak tabaka w rowie:o