Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Posiadanie charakteru jest dla Ciebie równoznaczne z zołzowatością? Ciekawe

Cześć MK xxxx Podrabiana N przeczytaj sobie Dlaczego meżczyźni kochają zołzy

Gość Podrabiana Nutella
No ale ja bym chciała się dowiedzieć.Bo już wiele razy słyszałam o tej sukowatości, czy zołzowatości a ciągle nie wiem co to u licha jest? Słowo enigma.To tak jakbym powiedziała że facet aby mi się podobał musi być tegowaty.Albo no taki ten teges, wiecie nie ? ;) I bądz tu mądry, pisz wiersze.Maciek zrób dobry uczynek z okazji Wielkiego Postu i objaśnij mi tę zagwozdkę bo nie usnę.Ostrzegam-jak mi nie wyjaśnisz, załozę temat z pytaniem co to jest sukowatość :P

Gość Podrabiana Nutella
Freza podręczniki be,Maciek twierdzi że to zamulacze ;).Ja chcę łyknąc z zródła prawdy prawdziwej :P Mleko prosto od krowy a co lubią faceci prosto od faceta,rozumiesz ;)

Maćku jak miło, że się ze mną nie zgadzasz:) Jeszcze dizsiaj się z nikim nie kłóciłem:) ­ Otóż ktoś zwraca się z Tobą o doprecyzowanie terminu "sukowatość" którego zdaje się użyłeś w stozunku do żaby, na określenie cechy, która jest swoistym afrodyzjakiem dla Ciebie a Ty odparłeś, że chodzi o to aby dziewczyna miała charakter...Więc powiedz mi, w którym momencie zaczynam bajkopisarzyć?:P

@podrabiana: jutro napisze wiecej na ten temat, bo teraz mamy niedzielny wieczor. To sa terminy znane i jasne i nie chce mi teraz tlumaczyc kim jest suka. @mk: to ze mna tez sie nie poklocisz. Czytaj moje wpisy ze zrozumieniem, wtedy bedzie Ci latwiej. Na chwile obecna przekrecasz moje wypowiedzi i sobie dopowiadasz, a mi sie nie chce w ten sposob rozmawiac. @fresa: czesc🖐️

nic nie przekręcam. Ty coś kręcisz:P Nie rób ze mnie klamcy i manipulanta tylko dlatego, ze posługujesz się "pojęciami" z zakresu seksuologii stosowanej, ktoryc nie rozumiesz.

Gość erewrrw45
mk nie czepiaj sie maciusia:P wg niego sukowatość to wyzywanie facetów na forum internetowym :P

Przy okazji obraziłeś niejaką fiku i wpędziłeś ją w kompleksy więc może się więcej naumiej trochę;) Nie ładnie wchodzić komuś w dupe wykorzystując niewinne osoby i podając je niejako do porównania. Jak che CI sie jabać z żabą to sie skup na żabie a nie przy okazji włazisz na dupe fiku miku cwaniaczku z koziej wólki:P

Nikogo nie obrazilem, tylko wyrazilem swoja opinie w kulturalnej formie. Napisalem, ze ja lubie i z pewnoscia jest fajna kolezanka:)

Jasne jasne;) za dużo książek o manipulacji psychicznej się naczytałeś i sprawdzasz jak to w praktyce wykorzystać;) Już ja cie znam. Cicha woda i e sprawy...stary ruchaczu:P

Stary nie czytalem zadnych ksiazek o manipulacji psychicznej. Ziomek mi pozyczyl jakies 2 ksiazki, ale stoja na polce. Ja jestem prostodusznym, prostolinijnym, skromnym chlopakiem.

WITF ALe to maciek lubi S_M nie ja. Ja to wiesz. Kwiatki, serenady i szybka kopulacja na schodach;)