Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Gość kawaleria
zresztą tu nie o zabę chodzi bo każdy mądrzejszy wie że w zabie nic wyjątkowego nie ma, ot kobiecina podniosła się po zawodzie milosnym i przechodzi kolejne klasyczne etapy, teraz np zalicza etap srania na facetów, normalka, przejdzie jej ale jesli facet obrazany i sprowadzany do roli gowna wymienia ja na pierwszym miejscu wsrod ulubionych osob na kafe oraz non stop komplemetuje, to nad tym się już trzeb zastanoiwc, bo to nie jest normalne. ot po prostu jest niesmaczne i stawia facetów w dość hm, niekotrzystnym swietle. Boje się o facetów typu maciek.

Maćku nie czytam żadnych kobiecych pisemek ani innych faktów itp. Nie oglądam także głupich seriali. Jak widzisz więc Twoja ocena ludzi jest nie do końca trafna. Widzę, że jak nie potrafisz komuś wytłumaczyć swojego punktu widzenia, to zaczynasz uciekać się do typowo kafeteryjnych sposobów. Kiedyś możesz się przejechać na ocenianiu ludzi tak powierzchownie :)

Jestem bardzo ciekawa po czym wnosisz Maćku iż jestem zdziwiona, że to tak nie działa? Czyżbyś znał moje życie osobiste, że się wypowiadasz jak ono wygląda? Nie znasz mnie, nie wiesz jaka jestem na co dzień i jaką jestem kobieta jesli chodzi o relacje damsko męskie, więc wypowiadanie się na ten temat, to jak wróżenie z fusów :P

@woman: ja Ci nie chce tlumaczyc mojego punktu widzenia, tylko go przedstawilem. To Ty starasz mi sie cos tlumaczyc, a Twoim koronnym argumentem jest: "uswiadamiam ci, ze sie mylisz". Sorry, ale lepiej wiem co widze i czuje.

Gość kawaleria
jajka na miękko + maciek... that makes sense

widzę, że niektórzy robią specjalizacją z obrabiania mi tyłka. ­ nie wiem, gdzie się ciołku kawalerio dopatrzyłeś moich rzekomych ataków na facetów. prawdopodobnie przejąłeś się kilkoma złośliwymi żarcikami w kontekście swoich kompleksów :) cóż, zrozumiałe, ma je każdy facet piszacy na kafe, a tym bardziej je ma, im mocniej się ich wypiera :) ­ mi się tam obecnie w życiu uczuciowym układa wcale nieźle, ale nie zamierzam o tym pisać na kafe. pozostaje wam umrzeć z ciekawości :) ­ w ogóle dziwię się, że komuś w taką piękną pogodę chce się tu gnić cały dzień i dywagować nad pierdołami. no ale wasz wybór :)

Ja ide na 12.30 do kosciola, a pozniej musze kupic chleb, gume rozpuszczalna i sok pomidorowy🖐️

Gość kawaleria
nie wiem, gdzie się ciołku kawalerio dopatrzyłeś moich rzekomych ataków na facetów. prawdopodobnie przejąłeś się kilkoma złośliwymi żarcikami w kontekście swoich kompleksów XXXXXXXXXXXXX och jaka jesteś ostra. pozostaje pod nieslabnącym wrazeniem:) im bardziej ostra jesteś, tym bardziej widac jakie to jest sztuczne i zalosne:) czekalem a moze czekałam, jak sądzisz..? :) az przyjdziesz i się rzucisz szczupaczkiem w doł stoku, aby zjechac pieknym slizgiem w dół:) i nie zawiodłam/ nie zawiodlem się:)

Gość SmutnaPrawdaJestTaka
gumę rozpuszczalną? Zdziwaczały ten Maciuś

Gość kawaleria
zrob sobie krupnik wg przepisu Zaby, to zmienisz zdanie XX podziwiaj ją maćku z całych sił, jej to jest bardzo teraz potrzebne chociaż twierdzi inaczej

Chodzilo mi o gulaszowa🖐️ Za duzo tych przepisow ostatnio, wszystko mi sie miesza;)

Gość kawaleria
jako żywo, przepisu na krupnik nikomu nie dawałam. chyba chodzi o żurek XX wyjaśnienie: zaba nie skumala i nie kuma że czy zurek czy krupnik to wszystko jedno i ze zwyczajnie trafila na melepetę ktory lubi jak się go ustawia po kątach:)

Gość kawaleria
Chodzilo mi o gulaszowa Za duzo tych przepisow ostatnio, wszystko mi sie miesza xx nastąpiło lekkie faux pas, ale zaba wybaczy litosciwe na poczet kolejnych komplementów kulinarnych i nie tylko:)

Gość erewrrw45
Maciek B.--oceniasz ludzi na podstawie wypocin na kafe ? moze zapisz sie na wizytę u psychiatry:P myslisz ze zaba w realnym świecie tak sie zachowuje? wątpie :P

niunia prowokuj gdzie indziej - pacz stopka :) acz miło mi że jestem aż tak ważną osobą w twoim życiu że spędzasz tu całe dnie czekając aż na chwilę wpadnę :)

Gość kawaleria
acz miło mi że jestem aż tak ważną osobą w twoim życiu że spędzasz tu całe dnie czekając aż na chwilę wpadnę xx naprawde w to wierzysz..? :) skoro ci będzie z tym lepiej, to niech będzie że tak jest , co mam do stracenia..?:) no i nie bedziesz musiała stopki zmieniać, niunia:) a stopka wazna rzecz na kafe:) jest jak manifest:) jak sztandar wysoko uniesiony nad głową:) zabia stopka to jest kurwa coś:)

Gość kawaleria
Zurek i krupnik to nie jest wszystko jedno xx no własnie nie jest a tym bardziej gulaszowa:)

Gość erewrrw45
@ere: tak, oceniam ludzi miedzy innymi na podstawie tego co pisza w internecie. CZYLI łatwo Tobą manipulować:) ;liczysz na to ze uwierzymy w Twoją historyjkę ''mieszkam z dziewczyną''? słodziak z Ciebie,męska wersja fiku miku :P

Na Zurek tez dostalem wskazowki i na leczo. O krupniku tez byla mowa. Od kwietnia zaczynam sie udzielac na forum kuchnia.

Gość macius ma lalke dmuchana
z turbo ssaniem:classic_cool: ktora nazwal natka :D

Gość kawaleria
Na Zurek tez dostalem wskazowki i na leczo. O krupniku tez byla mowa. Od kwietnia zaczynam sie udzielac na forum kuchnia. xx ok, ale wpadaj tu czasem zaba uschnie bez twoich komplementów, w koncu zadnych innych nie dostaje, a ma wielką potrzebę może ni ejestes szczytem marzen o meskim facecie, ale zranionej kobiecie to też się przyda

@kawaleria: ale ja tu bede caly czas, na forum kuchnia bede pisal dodatkowo tylko.

Gość genetyczny katolik
macius będzie pisał posty w czasie mszy przecież nie jest w stanie odlepić się od kafe