Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Gość Podrabiana Nutella
Maciek nono ciekawie to określiłeś wszystko, z tymi zołzami i miłymi. Czyli generalnie chcesz powiedzieć że facetów nie pociągają miłe dziewczyny tylko takie bardziej...no właśnie jakie.Bo ja nadal nie wiem do końca czym przejawia się zołzowatość Zaby (nie czytałam jej postów),może mógłbyś rzucić jakimś przykładem? Wydaje mi się że jestem typem podobnym do fiku, uważam (pewnie zbyt) na to aby drugiej osobie nie zrobić przykrości, żeby nie zranić, nie zadać bólu choćby malutkiego,i takie tam.A to widzę, że lepiej się nie"pieprzyć" nie myśleć o kimś innym,jak się ten ktoś poczuje tylko myśleć o sobie, tak żeby mi było fajnie, tak? Coś w ten kierunek, czy nie tak? Objaśnij mi to jeszcze bliżej.

Zolzowatosc, to po prostu sukowatosc. Nie mozesz byc za dobra, bo facet i tak tego nie doceni, a po drugie poczuje sie zbyt pewnie i przestanie sie starac. Operujemy troche na poziomie przenosni, bo z prawdziwa zolza nikt na dluzej sie nie zwiaze, chyba ze przez pomylke. Zaba jest sukowata, ale to ogolnie dobra kobieta z masa zalet. Fiku to typ kolezanki, w dodatku bujajacej w oblokach. Jej facet bedzie ja musial prowadzic za reke przez cale zycie, ale jest masa takich facetow, ktorzy lubia takie slabe psychicznie kobiety, no moga jej w ich mniemaniu 'imponowac". Z takimi kobietami jak Zaba nie daliby sobie rady, wiec wybieraja je sobie czesciej na kochanki. To jest zlozone zagadnienie.

Podrabiana Nutella Wiesz, ja myślę, że Maciek bardzo myli się do fiku :) To, że ktoś nie przeklina na lewo i prawo i zachowuje kulturę wypowiedzi nie oznacz, że jest słaby psychicznie, wręcz przeciwnie. Najsłabszymi psychicznie ludźmi, których spotkałam w życiu okazali się właśnie ci przeklinający, wulgarni, chamscy w wypowiedziach ( taka poza, ukrycie słabości).

Gość To Fiku Miku jest niewulgarna?
niedawno zaba na odwyku miala taka stopke X "cała prawda o uprzejmości kulturalnej damy fiku mikuuu: x http://www.voila.pl/073/w0z36/?1 "

Gość taki jeden facet 28
ja tam podpisuję się pod tym co pisze maciek.b moje obserwacje z jego są zbieżne. WomanInTheFog Tu nie chodzi o stricte wulgarność żaby ,ale o to kiedy ona się ta wulgarnością posługuje. Nie wiem czy zaobserwowałaś

Gość taki jeden facet 28
Fiku po prostu tłumi w sobie wiele emocji . Zaba wydaje się bardziej naturalna czyli jak trzeba to ugotuje , przytuli ,a jak trzeba to zjebie aż kapcie spadną .

Oj Maćku nie spłycam, oceniasz kogoś na podstawie paru słów na kafeterii, nie znając osoby w realu. Osoby ciche i miłe są zdecydowanie silniejsze psychicznie od tych krzykaczy pozujących na zołzy itp. :) Często zołza dla otoczenia, jest ciepła kluchą w domu i odwrotnie, więc to Ty spłycasz w swojej ocenie.

Gość czyli taki jak
Twój niuniek ZOMO

Nie na podstawie kilku slow, tylko czytam ja od ponad roku. Zazwyczaj nie myle sie co do ludzi.

Tak właśnie pomarańczko, oj o tym właśnie piszę ocenianie przez pryzmat paru zdań na kafe, które służy ku rozrywce :)

Mnie tez kiedyś określiłeś, że jestem miła, więc tym samym słaba psychicznie. Tu się bardzo mylisz, ponieważ to, iż z reguły jestem miła, nie oznacza mojej słabości, wręcz przeciwnie. Dlatego napisałam, ze nie każda miła osoba jest słaba psychicznie i nie każda "prywatnie" jest jak flaki z olejem.

Gość taki jeden facet 28
WomanInTheFog Litości ..osoby silnie psychicznie nie zakładają od 2ch lat tematów takich jak FM

Gość Woman nie wiem czy
jestes slaba ale z pewnoscia nie masz zycia w realu bo non stop gnijesz na kafe

Gość WITH jest glupia
do potegi entej, podniecala sie tym psycholem BSA i gadala z nim wkolko, az on jej nie olal, podczas gdy wszyscy na forum wiedza ze koles jest psychicznym zjebem :D

Nigdzie nie napisalem, ze mila=slaba psychicznie, tylko ze fiku jest slaba psychicznie. Znow splycasz, albo nie rozumiesz mechanizmu, ktory opisalem, ale to dlatego, ze nie jestes facetem:)

Oj teraz się już nie wypowiadam tylko o fiku, chodziło o osoby przez Maćka postrzegane jako słabe. To, że akurat podaliście takie a nie inne przykłady jest bez znaczenia.

Hmm z tego co pamiętam to BSA wielokrotnie pisał, że by się ze mną umówił, więc jakie olanie? Ale niech wam będzie olał mnie i teraz bardzo cierpię :P Miłej niedzieli :D

Gość wet sand wet skin
maciek, lubisz szufladkowac ludzi :)

Gość kawaleria
x razy zaba nazwala macka głupkiem i kilka razy poważnie obraziła on nadal twierdzi ze to jest fajna kobieta do zdobycia meski rod durnowacieje

Gość autystyczni
tak mają

Gość powiedzeniacafe
wedlug slynnego cafepowiedzonka WITF jest za madra dla glupich, za glupia dla madrych :D

Woman powiela ten blad wielu kobiet zaczytanych w Cosmo i innych poradnikach, o ktorym pisalem wczesniej. Pozniej zdziwienie, ze to tak nie dziala;) ps. Zaba mnie nie obrazila, a ja nie jestem autystyczny🖐️