Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Zjem sobie jeszcze w lozku 2 kromki suchego chleba i 2 gumy rozpuszczalne, jedna wismiowa i jedna cytrynowa (ja ja nazywam lemomowa albo cytronadelinowa).

Redakcja serwisu kobiecego Kafeteria Chcesz dla nas pisać? Prześlij na adres magda.trawinska@kafeteria.plswoje CV oraz próbki tekstów Twojego autorstwa. Interesuje nas różnorodna tematyka oraz różnorodne formy (w tym również felietony, teksty krytyczne, reportaże oraz materiały zdjęciowe). x Adres korespondencyjny redakcji: x Redakcja magazynu dla kobiet Kafeteria ul. Jutrzenki 177 02-231 Warszawa x Redaktor prowadzący: Maciek B. maciek.b@kafeteria.pl x

jaja to będą jak za mendel -2 jaja trzeba będzie płacić dyche w lidlu:P To będą jaja. Ciekawe czemu tak pakują po 10? Denerwuje mnie to

Pakuja tez po 6. Ja zreszta kupuje na sztuki. Na Jezycach jest taki sklep Jaja u Oli - z samymi jajkami. W zieleniakach tez zazwyczaj maja jajka na sztuki.

Hej :) mam chwilke to wpadlam zobaczyc czy grzeczni jestescie a tu takie newsy widze :p. Pisze z komorki wiec nie mam polskich znakow,za utrudnienia przepraszamy :p

Hej :) mam chwilke to wpadlam zobaczyc czy grzeczni jestescie a tu takie newsy widze :p. Pisze z komorki wiec nie mam polskich znakow,za utrudnienia przepraszamy :p

@WITF nie przejmuj się. Maciek po roku udzielania się na kafe jest już w fazie krytycznej i pisze z komórki, WC i kościoła nawet;)

Jeszcze nie,z racji iz mieszkam w centrum, to musze umyc dzien wczesniej, bo zdaza sie zabrudzic. Uroki centrum duzego miasta :(

Hah no ja nie pisze z Wc jeszcze :P. Czy u was tez dzisiaj tak potwornie zimno? Ja marze teraz o jakis meskich ramionach, ktore mnie rozgrzeja :P

Gdyby, nie daj boze, coś mu się stało i wylądowałby na bloku operacyjnym to pierwszymi słowami chirurga byłyby: "Siostro...Komórke...";)

U mnie chyba zimno bo śnieg leży a nie słysze żeby rynnami woda leciała.

Jaka temperature zapowiadaja na swieta? Bo nie wiem czy ubrac kurtke czy bezrekawnik.

@WITF. Gdyby męskie ramiona były antiditum na zimno to wszyscy eskimosi byliby gejami i w związku z powyższym by ich nie było;)

Mi tam pomagaja takie ramiona :) W swieta ma byc zimno, cos kolo 0stopni. Takze jajka wam wymrozi jak pojdziecie swiecic :P

Mi tam pomagaja takie ramiona :) W swieta ma byc zimno, cos kolo 0stopni. Takze jajka wam wymrozi jak pojdziecie swiecic :P