Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia_cherry

Inteligentny sprzęt

Polecane posty

Gość Lollita
Jeśli chodzi o delikatne tkaniny to są specjalne programy do ich prania. A dzięki technologi 6-ty zmysł kolory możemy prać w minimalnej temperaturze i wtedy też nam się nie zniszczą tkaniny i kolory.

Gość Tosia_cherry
Coś słyszałam, że w pralkach są połączone dwie opcje tak? Wave motion i Kolorowe 15? Dobrze mówię? I jak to ulepszyło techologię?

Gość Lollita
Masz rację:-) Chodzi o to, że po połączeniu tych dwóch funkcji jest większa ochrona tkanin i koloru.

Gość Oleksandra002
Opcja prania w niskiej temperaturze jest dobra właśnie ze względu na zachowanie koloru. A jeśli chodzi o zmywarki to ja zwracałam uwagę na opcję Antybakteria, bo mam małe dzieci i przynajmniej teraz nie muszę gotować naczyń dla nich:-)

Gość izaksis
No taka opcja w zmywarkach jest z pewnością bardzo dobra, nie tylko w przypadku małych dzieci - chyba nikt nie chce mieć bakterii na naczyniach:)

Gość Oleksandra002
No masz w zupełności rację. Ale to właśnie w przypadku naczyń dla dzieci słyszy się o wygotowaniu itd.. A tu proszę, o ile można czasu zaoszczędzić:-)

Gość Lollita
Teraz i w pralkach i w zmywarkach są opcje antybakteryjne nie tylko żeby dbać o nasze maluszki ale i o wszystkich. Dla każdego jest ważne aby jeść z odkażonych naczyń i zakładać czyste ubrania.

Gość Tosia_cherry
Kupiłam zmywarkę:-) Nie chciałam już dłużej czekać i w końcu się zdecydowałam. Wybrałam Whirlpool i po dotychczasowym korzystaniu mogę powiedzieć, że sprawdza się bez zarzutu:-)

Gość Lollita
O proszę, to dobrze, że się zdecydowałaś. Ja wciąż się zastanawiam, ale myślę, że po nadchodzącej wypłacie uda mi się w końcu wybrać:-) I jakie masz tam opcje?

Gość Fijołłka
Też muszę się w końcu zdecydować na pralkę i zmywarkę a to wcale nie takie hop siup...

Gość Garsonierra
a ja muszę kupić lodówkę i pralkę.. też nie wiem na co się zdecydować a wydatek jest trochę duży..

Gość Tosia_cherry
Teraz akurat jest dobry czas, bo whirlpool ma promocję. Możesz dostać nagrodę, jeżeli kupisz lodówkę do końca sierpnia a później do końca roku kolejny sprzęt. Więc jeśli się zdecydujesz teraz to koszty będą mniejsze.

Gość Tosia_cherry
Teraz akurat jest dobry czas, bo whirlpool ma promocję. Możesz dostać nagrodę, jeżeli kupisz lodówkę do końca sierpnia a później do końca roku kolejny sprzęt. Więc jeśli się zdecydujesz teraz to koszty będą mniejsze.

Gość Lollita
Pojawiły się także pralki z ulepszonym otwarciem, aby było lżej. Poza tym można też dostać zestaw garnków kupując płytę indukcyjną i piekarnik. Jak ktoś jest zdecydowany na zakup jakiegoś sprzętu to na pewno warto skorzystać z okazji.

Gość Tosia_cherry
Gdybym miała większe fundusze to też bym skorzystała:-) Zamknięcia w pralkach są takie, że jak ktoś nie uważa i za mocno pociągnie albo przyciśnie to można zepsuć. Takie lżejsze otwarcie to też dobra rzecz.

Gość Lollita
Przydaje się w przypadku, kiedy ktoś jest mało delikatny;-) Trzeba zwracać uwagę na szczegóły:-)

Gość Tosia_cherry
No fakt, do uchwytów potrzeba dużo delikatności, b można czasem pociągnąć za mocno. Dobrze, że są lekkie mechanizmy.

Jak bym miała kupić pralkę i lodówkę to od razu bym się zdecydowała na tę promocję, w końcu 300zł to już ładne pieniądze:).

Gość Tosia_cherry
Zawsze możesz sobie dokupić coś za to, albo odkładać na kolejny sprzęt. 300 zł to dużo przy sporym wydatku, jakim jest kupno kilku dwóch rzeczy w podobnym czasie.

Gość gość
Ja kupiłam, odkładałam wcześniej pieniądze i teraz wystarczyło na lodówkę i wczoraj pojechałam tez po pralkę.. Zawsze fajnie jest zaoszczędzić chociaż trochę, to już bardziej zachęcające.

Gość Tosia_cherry
No i jesteś zadowolona ze sprzętu? Jakie modele wybrałaś?

Gość Tosia_cherry
No i jesteś zadowolona ze sprzętu? Jakie modele wybrałaś?

Gość iga_44
Z inteligentnych sprzętów mogę polecić coś z whirpoola z systemem 6 Zmysł. Technologia dopasowana do wielu potrzeb, sporo ułatwień i nowych pomysłów.

Gość Jagodda525
Ja także mogę polecić tę firmę. Korzystam z ich sprzętu od wielu lat i nie mam żadnych problemów. Ostatnio nawet trochę odnowiłam kuchnię i kupiłam nową zmywarkę właśnie z 6-tym zmysłem, rewelacja.

Gość sara7_7
A widzieliście już nową, 12-kilową pralkę LG? Z tego co czytałam jest o 40% bardziej oszczędna niż pralki w klasie A+++.

Gość izka33
Taka pralka z większym bębnem jest mi bardzo potrzebna, bo będę mogła wyprać rzeczy, które dotąd nosiłam do pralni. Myślę ze z wypraniem koca czy kołdry nie będzie problemu.

Gość gość
W 12 kilogramowej pralce można śmiało prać duże rzeczy. Pralka LG podobnie jak ta z wsadem na 11 kilogramów ma czujnik załadunku i sama dobiera ilość wody, także można prać nawet kilogram. Pralka ma też inne fajne funkcje w tym pranie parowe i 6 motion.

Gość Marrya
Ja koce piorę w swojej 6-kilogramowej pralce. Z kurtkami też nigdy nie miałam problemu. Mam pralkę whirlpool z 6-tym zmysłem, zmywarkę także i nie martwię się o zużycie wody, bo jest dopasowane adekwatnie do zawartości.

Gość zenka_mówie_ci_ze
W Whirlpoolu można znaleźć pralki na 11kg, myślę że więcej byłoby i tak ciężko uzbierać - przecież ani kołdra ani kurtka tyle nie ważą;).

Gość Marrya
A mi wystarczy moja:-) Korzystam ze sprzętu whirlpool i jestem zadowolona, bo dzięki automatycznym pomiarom zużycie energii, wody i czasu jest dopasowane przez technologię 6-ty zmysł.