Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia_cherry

Inteligentny sprzęt

Polecane posty

Gość renkalla
Wydaje mi się, że bardzo dużo nowych rozwiązań w sprzęcie AGD stosuje LG. Co chwilę coś nowego na targach pokazują. Mają bardzo dużo inteligentnych rozwiązań.

Gość Marrya
Wiesz, teraz wszędzie pojawia się dużo nowości. Każdy chce pokazać coś ciekawego. Ja jednak mam pełne zaufanie do marki whirlpool i nie chciałabym innego sprzętu. Tu wiem, ze się nie zawiodę.

Gość gość
Bo to jedna z czołowych firm, które stosują w swoim sprzęcie najbardziej innowacyjne rozwiązania. Jako pierwsi wprowadzili technologię 6 motion, smart tchinQ czy smart diagnosis, że o kompresorach liniowych w lodówkach nie wspomnę.

Gość promyczek_zz
A to Smart Diagnosis i 6 Motion nie jest specjalnością LG? Wydaje mi się, że w ich sprzętach można znaleźć te wszystkie opcje.

Gość Marrya
Firma Whirlpool była pierwsza przy wprowadzaniu sprzętu z tymi nowościami.

Gość gość
Wiesz co ja myślę? Że bardzo dużo brakuje wam, żeby poprowadzić rzekomo naturalny wątek. Z 20 km widać, że jesteście PH Whirpoola.

Gość gość
Odnoszę się do założycielek tematu.

Gość gość
Oczywiście miałam na myśli LG pisząc, że pierwsi wprowadzili technologię 6 motion, smart tchinQ i smart diagnosis, to przecież oczywiste.

Gość judda
A czemu to takie oczywiste? Z tego co ja wiem to whirlpool był pierwszy z 6-tym zmysłem

Gość Joggana
Ja mam whirlpoola z technologią 6-ty zmysł. Sprawdza się idealnie jak dla mojej kilkuosobowej rodziny i mam dużo więcej czasu odkąd zainwestowałam w inteligentny sprzęt.

Firmy muszą walczyć o klienta, no i oczywiście unowocześniać swoje produkty, taka jest naturalna kolej rzeczy i umówmy się, że sprzęty agd nie wymienia się co rok, tylko mają nam dobrze działać przez co najmniej 10 lat. Osobiście przymierzam się do zakupu nowej lodówki i chcę taką z kostkarką do lodu i innymi bajerami, podobają mi się też rozwiązania antybakteryjne, w lodówkach LG jest np antybakteryjna uszczelka i kilka innych ciekawych rzeczy, więc rozważam ta markę: http://www.niezawodnelodowki.pl/side-by-side/ - możecie sobie zobaczyć. I wolę wyłożyć trochę więcej, bo później okazuje się że inteligentne sprzęty faktycznie oszczędzają mój czas, ale to moje zdanie :)