Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkfvkgbk

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość hkfvkgbk

Okres spóźnia mi się już piąty dzień (moj cykl trwa 30-31dni). Ostatnio miałam regularne miesiączki. W styczniu skończyłam dopiero 17lat i stąd wynika mój strach... Moje piersi są obolałe i tak opuchnięte jak przed miesiączką (już tak z tydzień jakoś) Od czasu do czasu pobolewają mnie jajniki, zwłaszcza lewy. Miałam bóle w podbrzuszu jak w pierwszym dniu miesiączki, a okresu brak... Miesiączkę dostaję zawsze rano, i codziennie wieczorem łudzę się, że gdy wstanę to już ją będe miała a tu jej brak. Do tego (w sumie może sobie to wmawiam ze stresu ale wątpie) - rano jakoś o 10 zawsze mnie mdli i jakoś po południu. Nie aż tak że zaraz zwymiotuję, ale po prostu jest mi nie dobrze.. Nie martwiłabym się, ale podczas seksu z moim chłopakiem pękła nam prezerwatywa i stąd moje obawy. Jestem z nim już dwa lata, wiem że mnie nie zostawi, a wręcz pomoże. Myślicie, że to może być ciąża? Zrobić już test ciążowy czy poczekać jeszcze pare dni? (Proszę o darowanie sobie złośliwych komentarzy, że jesteśmy nieodpowiedzialni itd. Tabletki antykoncepcyjne miałam zacząć brać właśnie jak mi się ta miesiączka zacznie.. a tu lipa)

nie panikuj , czasem okres się spóżnie a test kup i poczekaj jeszcze z parę dni , jak jesteś w ciąży to i tak nic nie zmienisz . Test zrob rano wtedy jst pweniejszy

Gość bajlands
no moze byc ciaza bo te nudnosci ale moga wynikac z tego ze jestes w stresie sprawdz po jakim czasie juz mozna testowi ufac

Gość no i się zaczyna
ciężko zrobić test ciążowy?