Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

młodość

Polecane posty

Co myślicie o osobach 25+, które nigdy z nikim nie były i nie uprawiały seksu? Przegrały swoją młodość?

Gość szklany klosz
Przegrały, zresztą takie osoby na pewno mają coś z deklem

ja zaliczam się do tych osób ( mam 28 lat). Kiedyś tak nie myślałem, ale ostatnio nachodzą mnie właśnie myśli, że przegrałem swoją młodość. Bezpowrotnie.

Gość gngfb
mlodosc jest zla a starosc jeszcze gorsza

Gość gfffffff
Ja Cie moge z kolezanka skontaktowac, ma 27 lat i tez nigdy jeszcze z nikim nie byla, a czystosc trzyma dla meza po slubie tylko zeby za czesto nie chcial. Ahhhh... No i musialby ja utrzymywac, bo ona z bogatej rodziny. ;)

gffff: to byśmy się chyba nie dogadali, bo ja nie trzymam dla nikogo czystości, jestem w ogóle niewierzący.

Gość gfffffff
Ale bys mial kogos do pogadania. :)

Gość gfffffff
Tzn Ty bys mowil, ona by sluchala, bo raczej niewiele ma do powiedzenia.

Gość grrryyyy
to mam jeszcze rok, bo inaczej przegram swoją młodość :(

Gość gfffffff
No tak, religijna. I taka troche jak pies - wszedzie za Toba grzecznie pojdzie i nie szczeka w ogole, tylko trzeba nakarmic i poglaskac. ;)

gffff: ja pies? Rozbawiłaś mnie... Nie, to raczej byśmy się nie dogadali, jak ona jest bardzo religijna.

Gość gfffffff
No nic, ja tylko chcialam pomoc. Jakos mnie chwilowo wzielo na dobroczynnosc, to chyba tak przy niedzieli.

gffff: dzięki za dobre chęci. Naprawdę potrafisz rozbawić. Nie szczeka, tylko trzeba nakarmić i pogłaskać...

Gość gfffffff
Przynajmniej wywolalam usmiech na czyjejs twarzy, to juz chyba niezle. Nie lam sie chlopie, ja jestem prawie w Twoim wieku, a czuje, ze wlasnie teraz jest najlepszy dla mnie czas w zyciu. Jeszcze nic nie przegrales, po co sie dolowac. Cycki do przodu i na podboj swiata!

gfff:ja nie mam odczucia, że teraz najlepszy czas przede mną. Przeciwnie: 2 miesiące temu straciłem pracę i to naprawdę dołuje...

Gość gfffffff
Ja jestem bez pracy 8 miesiecy, ale przynajmniej dalo mi to kopa by rozkrecic cos swojego i powoli jakos idzie, chociaz jeszcze zlotowki nie zarobilam i koncza mi sie oszczednosci. Ale wierze, ze bedzie dobrze. Wiesz, czuje ze teraz dopiero doroslam do tego by w pelni cieszyc sie zyciem, dostalam po tylku od losu, ale mnie to wzmocnilo. Po kazdej trudnosci, z ktora sobie poradze ciesze sie, bo to taki level up w tej calej trudnej grze.

Ja nic nie myśle, może takie osoby miały po prostu pecha do ludzi, ktorych spotykały na swojej drodze. Czasami zreszta człowiek ma długi czas jakieś zahamowania spowodowane np. chorobą, albo coś takiego... różne fobie... i cieżko mu sie otworzyć na innych. Myśle, że zawsze jest dobry moment żeby coś zmienić w swoim życiu. Bezsprzecznie upływającego czasu zawsze szkoda, zwłaszcza gdy jest sie młodym... Ale nie mówiłabym w twoim przypadku jeszcze o przegranej młodości ;)

zbieram: wiesz, 28 lat to sporo. A tyle mam. Tak jak pisałaś: różne fobie, samotniczy tryb życia, trudność w otwarciu na innych...