Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka demolka 84

ciążowa sukienka na chrzest - poradźcie!

Polecane posty

Gość karolka demolka 84

Jestem w 6 m-c ciąży, w swięta mam zaproszenie na chrzest. Jakoś nie widzi mi się wydawać kupy kasy wystawne ciążowe suknie i postanowiłam bez szaleństw. Znalazłam takie dwie sukienki, które raz mają dobrą cenę, dwa podobają mi się, trzy jest szansa, że założę je jeszcze kilka razy, tylko.... czy nadają się na imprezę typu chrzest? Jestem gościem, nie chrzestną. Poradźcie proszę. OPcja 1. http://sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Sukienka-ciazowa-z-rekawkiem-z-zakladkami-przy-dekolcie-L/138 Opcja 2. http://sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Dwukolorowa-elegancka-sukienka-ciazowa-z-suwakiem-L/118 która lepsza?

Gość fajne prowo a jak nie prowo
sorry, jak dla mnie obydwie do dupy:)

Gość MMM333
a dla mnie ta pierwsza wcale nie jest zła, ja bym kupiła.

Gość oiulkiyytfgdhfkuyiluoli
W sumie kupuj to i tak bez różnicy bo na ciężarówce i tak wszystko brzydko wygląda :P

Gość Zamiast
Pierwsza jest ok , ale szybciutko z niej "wyrośniesz" więc będzie na raz ale za tą cenę;-)

Gość kwiaty noca
a mi sie podobaja, bardzo proste, ale dobieresz fajne dodatki i wszystko bedzie wygladac elegancko :) A dla kobiety w ciazy ma byc przede wszystkim wygodnie! Ta pierwsza jest lepsza, kolorki w porzadku, np czerwona, do tego jakies eleganckie buciki, zlote, srebrne albo czarne dodatki (do czerwieni wsystko pasuje), zakiecik, ladny make up i fryzurka i jest ok :)

Gość ktos.....
ta 1 ladna, skromna, spokojna, elegancka i klasyczna:) ale 2 mi sie ani troche nie podoba. Ktos ci ciazy zazdrosci:P ja gratuluje i szczescia zycze:) my sie dopiero staramy o dzidzie

Gość ktos.....
kryzysowa ta srodkowa sukienka bardzo ladna. Reszta taka sobie.

Gość oiulkiyytfgdhfkuyiluoli
Ostatnie czego można zazdrościć to ciąża ! Kasy, kariery, zwiedzania świata, ciekawego życia to rozumiem ale powiększania się z każdym miesiącem i z towarzyszącymi temu coraz gorszymi objawami i samopoczuciem? To nie zazdrość to stwierdzenie faktu, że kobieta w ciąży w niczym nie wygląda ładnie. Tyle.

Gość aha123456
a ja tam slicznie w ciązy wygladalam i powiem Ci ze swojego dziecka nigdy nie zaminilabym na " Kasy, kariery, zwiedzania świata " frustratko. Autorko Twoje propozycje jak i propozycje innych uważam ze nadają się na takie przyjęcie jak Chrzest.:)

Gość szmaragdowy motyl
ale skoro jestes tylko zaproszona (nie chrzestna) to nie rozumiem po co sie tak stroic? nie masz zadnej sukienki ktora miesci ciazowy brzuszek? napewno masz-nie tylko waskie. ja mam mnostwo luznych i wierze ze bez problemu brzuch wejdzie.

Gość kolorowa kokarda
no bez przesady to ze nie jest chrzestna to jedno, ale kazda kobieta chce ładnie wygladac. sukienki nie sa drogie i autorka bedzie mogla je zalozyc pozniej.... mi podoba sie bardziej 1 , bo jest bardziej elegancka na taką okazje jak chrzest ale druga tez jest fajna.

Gość Xexa
Ja również jestem za pierwszą:) Pozdrawiam, Xexa

Gość kolorowa kokarda
,

Gość a mi sie..
Podobają sukienki kryzysowej link 2 i 3. Ta z linku 3 sama mam tylko z długim rękawem i układa sie świetnie, bardzo ladnie wygląda i moze posłużyć na długi czas.