Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gregor77

Czy mozna poznać Kochanke przez internet

Polecane posty

Po latach malzeństwa nieraz okazzuje się że temperament nie idzie w parze, więc rodzi się dylemat skończyć wszystko czy poszukać kogoś dyskretnie ? Pewnie gdzieś w okolicy są kobiety z podobnymi problemami tylko gdzie ich szukać ...

Gość białystok ona
jasne, ze mozna

Gość RomeoRomeo
pewnie i mozna :D internet to zyla sexu :D

Pewnie można, ale tutaj to chyba mało prawdopodobne :( ­

Gość Badz ma nauczycielka
nienormalna rzuc jakas podpiewiedz bo my faceci to prosci w obsludze jestesmy a instrukcji obslugi kobiety nikt nam nie dal;p Nieliczni to potrafia przez co macie mniejszy wybor. A chyba chcialabys miec wybor a nie rzucac sie na pierwszego ktory cos tam potrafi wykminic jak was obslugiwac.

Gość Buraaczek;)
mozna mozna :D

Gość gupekjeden
Mi się nawet udało i to na showupie poznałem jedną laske, fajna dziewczyna nawet, mam z nią kontakt juz prawie rok, dzwonimy do siebie, smsy, meile, gg, na skejpie pokazy mi robi, mam jej nawet gołe fotki ;) Moze z twrzy nie jest za piękna ale wartosciowa dziewczyna jest, a przede wszystkim ma super piersi, swego czasu najlepesze na SU, teraz już nie robi pokazów od jakis 5-6 mcy. Teraz robi je tylko dla mnie ;)

Chyba musiałbym poświęcić znacznie więcej czasu, żeby "rozgryźć", jak działa to forum ;) ­

a kto powiedział, że rzuciłam się na pierwszego lepszego ... :P nie czuję się wybitnie doświadczona w tym temacie alby występować w charakterze nauczycielki... mogę powiedzieć tylko co mnie zainteresowało w Panu X- dlaczego On, a nie inny facet z Kafe: - po pierwsze, nie kłamie co do swojego stanu cywilnego, nie mami mnie, że nie sypia z żoną, nie kocha Jej...Nie usłyszałam nigdy, że Jego żona jest taka siaka czy owaka... tym u mnie zapunktował bardzo. - potrafił tak poprowadzić flirt, że czekałam i czekam dalej na wiadomości od Niego, ma podobne do mojego poczucie humoru, co bardzo cenię u faceta. - nie naciska na mnie z niczym - daje mi tyle czasu ile potrzebuje... - poza tym jest zwykłym facetem, a nie żadnym showmanem a'la Pendzior z tatuażem na brzuchu. to mnie w nim urzekło. lubię prawdziwych facetów, prawdziwych czyli np. takich którzy miewają czasem słabsze dni i nie wstydzą się tego. - no i banał: nie wysłał mi zdjęcia swojego @#$# na maila :P tyle ode mnie. to są niby takie banalne rzeczy ale znalazłam je dopiero u faceta po 40tce. powodzenia ;)

Gość białystok ona
poznalam prze zinternet, znajomosc, lozko - da sie, wszystko da sie jezeli swoj na swego trafia

Gość Badz ma nauczycielka
nienormalna zbyt dosadnie wzielas slowa o pierwszym lepszym ale przynajmniej zaskutkowalo to odpowiedzia choc troche ogolnikowa. No a zdjecie penisa to podstawa na kafe;p Kiss me:)

można - tylko żeby z tego samego miasta była - tu jest problem :/ ja kilka razy poznałem idealne kandydatki... zawsze jednak setki kilometrów ode mnie :(

spoko, nie obraziłam się ;) zbyt ogólnikowo ? przecież nie dam ci przepisu na każdą kobietę z Kafe. nie ma takiego. napisałam rzeczy oczywiste, a jak sama się przekonałam - rzadko spotykane w realu. ja Ciebie? Ty mnie raczej jak już :classic_cool:

Pendzior Z całym szacunkiem, ale Ty przecież jeszcze nawet się nie spotkałeś.

Gość Facet z za miedzy
białystok ona :) poznałaś kogoś tutaj ? masz go jeszcze :) Fajne miasto ten Bi-ok :)