Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaoaaaaaa1

piękna sąsiadka podrywa mojego facet, wykończe się nerwowo :/

Polecane posty

Gość lorenza28
Kurde właśnie poczytałam,niewiem czemu myślę żet jesteś ładną kobietą z klasą a ona wieśnisrą:)

Gość hgrtuyriy
Myche posuwa starzec z reichu to nie ma takich problemów :D

Rozmawiałam z nim i weszłam na temat tej dziewczyny, zaczełam się śmieć i mówic ironicznie że te dziewczyna chyba specjalnie parkuje samochód koło twojego żeby cię częściej widzieć a on " eee nie przesadzaj..." zapytałam się go czy mu się podoba a on " no przecież nie jest brzydka" zapytałam czyli co podoba ci się a on no przecież jest ładna to dlaczego ma się nie podobać" nie poznaje swojego faceta serio :( zjadlam kolacje nie odezwałam się w ogóle do niego a on nie powiedział absolutnie nic. Widzi że jestem wkurzona a nie odzywa się w ogole :o jeszcze zachowuje się tak jakby to on był o cos zły :o dobra ide spać .

Gość veronikaxx
Twoja sytuacja przypomina mi moja sprzed roku . Jak zblizasz sie albo zagladasz to on wylacza szybko czat , albo sie denerwuje ? Pamietam jak pierwszy raz znalazlam wiadomosci w kom mojego faceta bo mialam przeczucie zeby sprawdzic. Bardzo sie rozczarowalam , obiecal ze juz nie bedzie , no ale po jakims czasie mialam podejrzenia ze cos jest nie tak bo chodzil niby zeby umyc i byl tam doslownie po 30 minut i drzwi zawsze zamykal , mialam przeczucia takie jak Ty teraz .. pewnie pisze smsy wciaz do tej dziewczyny no ale dalam sobie spokój bo ile mozna sie zadreczac ale wiedzialam ze cos jest nie tak , w koncu pod pretekstem zagrania w gry na jego kom wpisal pin i dal mi , a ja od razu w wiadomosci i co widze ? Wiadomosci romantyczne na dobranoc do innej , i to w tych samych godzinach w których szedl myc zeby , mialam dobre przeczucia ;) To bylo rok temu ale teraz jestesmy szczesliwi , bo o zwiazek trzeba walczyc . Nie sluchaj rad typu " trzymasz go na smyczy , odpusc " Facet to facet , a jak dziewczyna zna go 10 lat to wie o nim duzo i nie moze chowac glowy w piasek jak inna sie pojawia . Autorko musisz wejsc na jego fb , ja tak mysle Dziwie sie ze ta czerwonowlosa jeszcze komentarzyków mu nie pododawala .

jeśli to co pisze autorka jest prawdą to działać trzeba zdecydowanie i sprytnie. Bo gdy facet wyczuje zazdrość to będzie to dla niej lekka porażka.

Gość pani.porada
No w sumie wiadomo, że jak sąsiadka ładna to nie skłamał Cię i odpowiedział prawdę na Twoje pytanie :) To dobrze. Aczkolwiek nie zamartwiaj się za bardzo i już, działaj sobie potajemnie, koniecznie zobacz czy nie ma jej zapisanej w tel, na pewno wiesz jak ma na imię. Dasz radę sprawdzić jego tel jak zaśnie na przykład , dzisiaj ?

Gość veronikaxx
Czesc autorko , i co tak cicho tutaj ? ;) Mialas nas informowac.

Nie mam na tyle czasu żeby tu pisać wyjezdzam do rodziców na świeta i mam jeszcze wiele spraw do załatwienia. Ktoś tu pisał że to dziwne że jeszcze nie napisała komentarza pod zdjęciem mojego faceta, napisała "no ładnie ładnie :)) " naprawde myslałam że mam mądrzejszego faceta, nie reaguje, pozwala żeby jakaś gówniara go zaczepiała pisała komentarze na fb. Najlepsze jest to że on od wczoraj jest na mnie zły :/ Ten jego wczorajszy tekst " ona jest bardzo łądna dlaczego ma mi się nie podobać " no niby był szczery ale po co mi to powiedział, wolałabym usłyszeć że że ona jest ładna ale ja ładniejsze, że ona nie ma przy mnie szans, że dla niego jestem najlepsza, że dla niego to jakaś gówniara. Może w nocy napisze więcej.

Gość pani.porada
ech masakra jakaś... mój mąż zawsze mi tak mówi, że nawet najpiękniejsza kobieta na świecie nigdy nie dorówna mi , dla niego :) To powinno być normą dla każdego mężczyzny, który ma kobietę .. Przykro mi to czytać, bo na pewno nie jest Ci z tym łatwo, zwłaszcza, że on nic z tym nie robi. A przeglądałaś może jego tel, kontakty, smsy ?

Gość To samo tyczy sie kobiet
Tez mi sie wydaje, ze to jakas wiesniara. Twoj facet zachowal sie glupio, tak jakby twierdzil, ze faktycznie jest ladniejsza.

Gość ktopytaniebladziiii
Autorko i coooo daaaleeej?

Gość gość
podnosze prowokacje :classic_cool:

Gość gość
Ja bym ci gobodrazu odradzila.moj Maz gdzievsie nie przeprowadzimy to zawsze znajdzie jakas sasiadke I z nia filtruje.On Sir nie zmieni bedzie tak przezvcale zycie.ja mam dwojke dziecibi przez tevsytuacje nabawilam she nerwicy,prosze posluchaj mnie nie dasz ready take zyc,twoje zycie bedzie Marne I twich dzieci