Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaoaaaaaa1

piękna sąsiadka podrywa mojego facet, wykończe się nerwowo :/

Polecane posty

Gość olalaoaaaaaa1
Dla niego w kwestii slubu nic sie nie zmienia, mówi że kocha i takie tam ale co mi z tego jak szczerzy się do niej jak głupi do sera i to jej "czeeeeeeeeść" do niego, no normalnie cała się trzęse z nerwów jak ją słyszę i mam ochotę walnąć ją w łeb !

Gość szukaj mnie 91
też miałam taką sąsiadkę jeszcze jak mieszkałam z rodzicami :) przychodził do mnie mój chłopak i zawsze na nią zerkał ale potem wyprowadzilismy sie do niego całe szczęście :)

ciasteczkowa mi:D ale flirtowałam, o stan cywilny nie pytałam, a lasia z tego topiku zachowuje się jak 12latka:D

Gość laa Vidda
no domyślam się :/ tego mojego koleżanka chciałą sie jeszcze bezczelnie zakumplować ze mną wiec uwierzysz mi to bylo jeszcze gorsze bo jak mówiłam mu, ze go podrywa to tem mówil ,ze przesadzam itd. :/

Gość bez nicku ___
ale masz faceta osła :O ja bym z takim nie była!!!!!!!!!

kotku. nie byłam, a jestem, nic się nie zmieniłam. jak gardzę związkami i w dupie mam seks tak flirt uważam za rzecz przyjemną i niewinną, czystą, słodką. aczkolwiek, akcentowanie tego na oczach współwięźniarki danego faceta uważam za buractwo:) współczuję Wam gównianych schematycznych związków gdzie musicie się pilnować, nie ma miłości tylko schemat, hipokryzja, że niby mi się inna nie podoba (wtf). :)

chciałam dodać, ze jeśli autorka nadal będzie tak świrować z tym wyglądem i niską samooceną jej współwięzień może się skusić na sąsiadkę (i taki jest chyba cel prowokacji?)

Gość laa Vidda
whedif jesteś wyrachowaną szmatą i tyle w tym temacie :) chcialbym poznać Cię nazywo jak będziesz mialą już faceta i potajemnie z nim flirtować a uwierz mi obok mnie cieżko jest [rzejść obojetnie ; ) YO

a czemuż takie ostre słowa:D ja nie mam "faceta" i nie chce mieć w takim sensie jak Ty rozumujesz. trzeba być rozchwianym emocjonalnie by flirt uznawać za zdradę:) pozdrawiam serdecznie.

przypominasz mi moją matkę, która mówi "jak będziesz matką to sama zobaczysz, jak to jest":D

Gość olalaoaaaaaa1
whedif, nie wiem może ty zakładasz ciągle prowokacyjne tematy i dlatego non stop mi to sugerujesz, juz ci pisałam że nie musisz tu pisac i się wypowiadać bo nie jest do niczego potrzebne, jeśli mój facet się skusi na sąsiadke to uwierz mi nie będe miała ochoty tutaj już nic więcej pisać !! Nie uważam flirtu za zdradę, wiem że wiekszośc facetów to robi w pracy ale jest flirt i FLIRT ! Ta dziewczyna przegina i wiem że nie ma na celu tylko zwykłego flirtu ale coś więcej.

Gość grubba z Grand Hotelu *****
ma prawo ci go odbić dziewczyno, takie zycie :P

ja nie do Ciebie dziś pisałam, ktoś mnie skomentował, to odpisałam, Ty rób co chcesz 😍 i taka wskazówka: nie zaprzeczaj każdemu zarzutowi, że to prowo, bo przez to to się robi podejrzane, nawet jeśli to czysta prawda

Gość laa Vidda
ja powiem tak . Faceci jak i Kobiety lubią flirtować z atrakcyjnymi osobami i nie tylko z tymi co mają wygląd ale też kase.. taka jest natura człowieka przez to sie dowartościowuje no i korzysta ze swoich lat młodości.. bo jak nie etraz to kiedy ? z drugiej strony Flirt flirtem ale czy oby na pewno tylko flirt ? dla jednej ze stron być może ale dla drugiej na pewno nie :/ ona już sobie go wyobraża jak się z nim pieprzy :/ sorry ale taka jest parwda i nie ma co mydlić oczu w jakim kierunku to zmierza..

Gość laa Vidda
whedif no patrz sama jestem już mama :) .. no ale zobaczysz kiedyś jak dorośniesz i dojrzejesz :) ja też jestem młoda wiec się nie uważaj za młoda sucz laleczko ;)

Gość laa Vidda
.. bo takie jak Ty rzucam hienom na jadłospis

kicia, o co Ci chodzi:) bo mi się wydaje, że Tobie się wydaje, że ja się z Tobą kłócę:D gdzie napisałam, że szpanuję młodością, w którym miejscu:D

bo mam odmienne zdanie niż Ty, skarbie uspokój się, szkodzi to dziecku

Gość zakochiwajka zielona
i skusi się, takie będą skutki picia wódki...

autorko swoja droga miedzy wami cos chyba nie bryka bo jakby wszystko bylo ok to facet bylby w ciebie wpatrzony, a nie wodzil wzrokiem za jakimis szmatkami.

Gość laa Vidda
uważam że się wywyższasz :) mało wiesz o życiu a się wypowiadasz . jak mozesz cokolwiek wiedzieć co czuje autorka postu skoro sama jak piszesz nie masz faceta itd żeby nie mieć podobnych kwestii wiec zaprzeczasz sama sobie . Dorośniesz , kiedyś bedziesz mialą faceta , zakochasz się , będziesz snula z nim plany na przyszlość to wtedy zobaczysz o co chodzi autorce ..a jak dalej nie rozumiesz to już nie wiem jak Ci to wytluaczyć :) poza tym dzieki 2h w w pracy minęło jak z bicza strzelil :D

nie życz mi gówna w jakim tkwicie (większość ludzi na kafe), gardzę tym, nie nazywaj miłością śledzenia czy facet nie rucha na boku brzydzę się tym. mam nadzieję się nigdy nie zakochać i do takiej brei nie trafić. a już tytuł "piękna sąsiadka...." wszystko mówi o tym związku, a ja mam prawo to napisać. czemu mi życzysz źle, ja do Ciebie nic nie mam.

ciasteczkowa_mi - i uciekanie przed samotnością w ramiona jakiegokolwiek faceta z randki, wymuszonego też uważam za bezsens, nie jesteś w stanie mi tu dopiec;)

Gość laa Vidda
Tu nie chodzi o śledzenie po prostu jak sie kogos bardzo kocha to się boi tą osobę stracić . Skad mozesz wiedzieć jak to jest jak ty się nigdy nie zakochalaś co ? .. poza tym przezrony zawsze ubezpieczony ;)

a czy ja ci kaze uciekac w ramiona byle jakiego faceta? poza tym nie chce ci dopiec :D tylko mysle, ze nie powinnas wypowiadac sie na temat uczuc, ktore sa ci obce.

"przezorny zawsze ubezpieczony" - to jest chore, używanie tego w kontekście Miłości. skąd wiesz czy nie kochałam? czy nie zakochałam. ja tylko mówię, że nie chcę tak jak Wy , to jest dla mnie chore i płytkie przedmiotowe traktowanie ludzi GÓWNO. "Tu nie chodzi o śledzenie po prostu jak sie kogos bardzo kocha to się boi tą osobę stracić . " - to też nie jest zdrowe, gdyby była między nimi zdrowa więź też nie miałaby tutaj zastosowania tylko dlatego, że tamata typiara jest ładna, no sorry:O zamiast tego autorka ma związek:) gówno-schemat.

nie rozumiem czemu teraz nagle rozmawiamy o wieku. dla Was są tylko takie wartości: wygląd - wiek - złowiony facet - ślub -dziecko. dla kobiet z kafe, generalizuję, ale takie są fakty.

Gość laa Vidda
whedif aaa skoro jesteś taka och i ach to co robisz na kafetreii ? :D pisaląć coś , że tu pełno takich jak autorka postu :).. jesteś brzydka moze fajna w makijażu , biedna bez pracy lub z byle jaką , po szkole do dupy lub bez wykształcenia , podnosisz swoją samoocene przy wypisywaniu swoich jakże mało trafionych postów dotyczących tego tematu . Proszę nie pogrązaj sie juz i idź spać ;) ja kończę pisanie z TOBA . Kończę swoja ulubiona pracę .. ide się kąpać muszę zapleć warkocz na moich długim bra zowych włosach i wyoliwkować swoje ciało . Przecież trzeba się jutro swojemu mężczyźnie ladnie prezentwać :) Good night lejdis