Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaoaaaaaa1

piękna sąsiadka podrywa mojego facet, wykończe się nerwowo :/

Polecane posty

a ta znowu z jakimś dziwnym sarkazmem. nie mam nic do Ciebie, chciałam ogólnie o tym porozmawiać. naprawdę nie widzicie nic dziwnego, że ona myśli, że ich MIŁOŚĆ jest zagrożona, bo tamta typiara jest od niej ładnijesz? to nie jest dla Was chore? nie osłabiajcie mnie.

Gość laa Vidda
whedif aaa to Ty juz taka młoda nie jesteś no popatrz moze już przekwitasz co ? faceta nie masz bo żadne Cie nie chce albo cie chce tylko na jeden numerek ;) oh współczuję CI :D Nie nie ja nie widzę w tym nic złego moje zdanie jest atkie lepiej dmuchać na zimne i dopomagać szczęściu i miłości

no to sobie tak myśli. i po co znowu ten sarkazm. to że Ty tak myślisz to akurat mam w dupie, gorzej że tak myśli większość forum. to mnie przeraża. no ale może ja jestem przewrażliwiona.

Gość Nie wystarczy byc bogatym
Whedif ty naprawde jestes jakas jebnieta. Dorosnij, znajdz faceta, pobadz troche w zwiazku i wtedy sie wypowiadaj, ciekawe czy bedziesz taka madra.

i następny, życzy mi związku, nikt nie rozumie, że nie dla wszystkich to jest wartość, nie, ludzie są różni, męczenie się w Waszych związkach nie oznacza da mnie ani szczęścia ani dojrzałości, nie dociera? czy tylko się droczycie, mam nadzieję, że tylko się droczycie.

Gość laa Vidda
szkoda ,że nie zostalaś zakonnicą :D hahahaha No wiesz miłość przychodzi niespodziewanie i w najmniej nieoczekiwanym momencie więc nigdy nie mów nigdy :) jeszcze wszytsko przed Tobą . a tak szczerze ja nie wiem jak można żyć bez miłości bez dzieci , domu , rodziny przecież to najpięknijesze wartości jakie człowieka mogą spotakć w naszym krótkim życiu..

dobra, nieważne, spadam, bo robię off-top widzę. możesz się wyzłośliwiać do woli, jeśli tak wolisz. pomóżcie koleżance w jej "problemie".

Whedif przeczytaj sobie jeszcze raz co piszesz. Zakon nie jest dla ciebie zla opcja ;)

Gość laa Vidda
Ohh chyba cie mama ani tata nie kocha :D a ile masz lat ? Okej ja spadam dziewczyny :) do uslyszenia :D

To stara dupa jest ;)

Gość dakakaaaa
Whedif, olej niedowartosciowane panienki, które jedyne co w zyciu osiągneły to uczepiły się meskich gaci i uwazają ze to jakas nobilitacja w ich prostym życiu:D Wierz mi, że przy kochającym facecie nie bedziesz musiala bawic sie w idiotyczne gierki, pilnowac go "dla zasady", kontrolowac bo kochający mezczyzna zrobi wszystko zebys czuła sie przy nim pewnie i bezpiecznie. A gownianych facetów i gowniane związki zostaw tym powyzej, niech sie podniecają ze są lepsze bo jakis fagas je zdradzał i traktował jak gowno. I nie mowie tego jako dziewica tylko młoda żona fajnego faceta:)

Gość Cos jest u was nie tak
Gdyby facet chcial to zakonczylby jej podryw jednym zdaniem. Nic nie jest przesadzone. Pokazuj jeszcze bardziej swoje kompleksy i niedowartosciowanie... to na 100% pojdzie do innej. Zacznij stalking, twoja sytuacja sie poprawi ;) Zobaczylas ladniejsza od sobie laske i siejesz panike... Ale mi sie chce z ciebie smiac. Wazysz 100 kilo to twoj problem, duzo w tobie agresji. Wpierdol jej najlepiej.

Gość Cos jest u was nie tak
*od siebie

Gość Podchodzisz do pani i mowisz
Autorko, musisz facetowi powiedzieć głośno i wyrażnie "Pfff...ona? Ona nie jest dla mnie żadnym zagrożeniem nie widzisz, że do każdego faceta robi słodkie oczy? Taka osiedlowa flirciara, widziałam jak do tego starego sąsiada z dołu się mizdrzyła jak wysiadał z auta. Może to blachara? Albo galerianka? ;)" Wtedy on zacznie na nią bardziej krytycznie patrzeć, bo tak jak czuł się wyjątkowy i to go łechce, to teraz nie będzie chciał się czuć jak jeden z wielu. Mam bardzo przystojnego męża do którego kobiety startują nawet przy mnie, kelnerki robią słodkie oczka, sprzedawczynie naliczają rabaty i rumienią się, taki typ urody młodego Banderasa, do tego ma kasę. Ja jestem przeciętna, nawet teraz gorzej wyglądam niż kiedykolwiek, bo miałam operację i nie mogłam chodzić za wiele przez dłuższy czas, więc mam nadwagę. Przez sekundę w oczach mojego męża nie widziałam zainteresowania inną kobietą i nadal widzę zainteresowanie mną. Ja nie potrafiłabym znieść myśli, że mój mąż by wiedział, że sprawia mi czymś przykrość i dalej to robił, szczególnie jakbym przyłapała go na flircie...A te rady "idz, na siłownię, solarium, szpilki" to ja sie zgadzam, ale jeżeli robisz to DLA SIEBIE, aby czuć się lepiej, a nie po to aby zatrzymać faceta, bo jak będziesz starsza, albo chora, to czym go zatrzymasz? On ma chcieć być z Tobą a nie z tym jak wyglądasz, szczególnie jeżeli to ma być mąż.

Gość laa Vidda
dakakaaaa oh jakaś Ty biedna i pokrzywdzona :) dam sobie rękę uciąć ,że ty i Whedif to ta sama osoba :) ten sam styl pisania i te samo słownctwo. porazka :) Podchodzisz do pani i mowisz - Dobrze napisane :) z tym dbaniem osiebie chodziło mi wylącznie aby sobie podnieść samoocene a nie robić coś dla faceta :)

Gość Zuzanna 2013
olalaoaaaaaa1, no cóż to dla Twojego faceta sprawdzian. Ale jak naprawdę Cię kocha to głupawe uśmieszki czerwonowłosej odbiera tylko z humorem. Jak jesteś jego pewna to śpij spokojnie. A swoją drogą ta laske zaciągnęlabym za kudły w ciemne miejsce i pogroziła paluszkiem.

Gość asdasdasda
autorko, rozumiem cię doskonale. bedzie to trudne, ale musi mu pokazac ze to olewac a mimo to bacznie obserwowac. pokaz ze cie ona nie rusza bo nie jest tego warta i olewaj. nie komentuj, olej. ale badz na maska czuja. jejku rozumiem cię doskonale.

Gość takkie puste panny
sa straszne zal mi ciebie ze na taka trafilas.. tylko niezmieniaj sie przez to w histeryczke bo twój burak poleci do niej się wyżalić hahaha .. daj jej do zrozumienia żeby trzymała się od Niego z daleka, albo wrecz przeciwnie badz dla niej strasznie milutka przy twoim facecie - on wtedy napewno zgłupieje ;D.. a po za tym.. poważna rozmowa z Twoim facetem .. bo chyba w Nim tkwi problem .. Ma piękną narzeczona a ugania się za jakimś ścierwem..

Gość wkurwiona gapowiczka
te porady o tym, ze autorka nie ma co się martwić mnie smieszą. no jasne jak slonce i proste jak drut, ze jej nie zostawi, bo po co? facet nie jest typem co od razu rozwod bierze i leci sie hajtać z mlodsza. zostanie przy zonie a bedzie sobie ruchal na boku - niczego wiecej od tej malolaty nie chce. autorkow wspolczuje. pewnie to o niej fantazjuje przed snem.

Gość faceci to świnie i zdrajcy!
w mojej pracy jest kilku fajnych facetów i o wiele więcej fajnych babeczek, i tak... dwóch dobrych kumpli ma żony a flirtują z koleżankami z pracy ale żeby to był flirt normalny to jeszcze by uszło ale oni normlanie się migdalą :D W tamtym tygodniu koleżanka stała przy kserze a kumpel z obrączka na palcu stanął za nią i tak mocno ją do siebie przysunął łapiąc niżej pasa:D jak to zobaczylam to myślałam że padnę, bo ta kumpela tak się zarzekała że z zonatym to w życiu nic by nie mogła a jak ją złapał to zaczęła się cieszyć jak głupia. On ma zonę i dziecko i jestem pewna że to tylko kwestia czasu jak zaczną się bzykać

Gość pani.porada
Bardzo dobrze tu wyżej napisała dziewczyna, żebyś po prostu tak przy kawce powiedziała mu , że widziałaś tam dzisiaj czy kiedy jak wysiadała wieczorem a auta jakiegoś zajebistego a żegnał ją jakiś stary pierdziel :D i się podśmiej z niej :) I tyle.. zobaczysz co on Ci odpowie, a może nic i będzie więcej spokoju ... ? Dawaj znać jak tam się sprawy mają, na razie żyj tak jak zawsze.. ale pamiętaj, miej na nią nosa ! Nie warto też niczego bagatelizować, jak masz dostęp do konta swojego narzeczonego to pewnie, że sprawdzaj i telefon też. Czy nie ma jej nr czy coś. W takiej sytuacji trzeba być czujnym ;)

Gość pani.porada
konta na fejsie oczywiście ;)

Gość olalaoaaaaaa1
nie mam dostępu do jego konta na fb czy mailu, i nie wyobrażam sobie żeby je miec, on i tak w zyciu by mi hasła do jego kont nie dał. Nie sprawdzam też jego telefonu, choć zaczynam się zastanawiać czy tego nie zrobić :o Myślę o tym coraz częściej i zastanawiam się czy jest sens bycia z kimś komu się nie ufa, ja mu nie ufam i tak jak niektóre z was piszą że mężczyzna który kocha swoja kobietę powinie dać jej odczuć że jest dla niego najwazniejsza na świecie i nie krzywdzic jej flirtami z jakąs gówniarą tylko ukrócić to od razu. Mój mi mówi że kocha, że jestem dla niego najwazniejsza a czuje zupełnie co innego. Widze że lubi kobiety ale to jak reaguje na ta dziewczynę, to jak nie widzi w tym problemu a wręcz sprawia mu radośc że ona się nim interesuje to świadczy o nim i o tym jaki z niego jeszcze mentalny dzieciak. Zawiódł mnie calkowicie swoim zachowaniem. Teraz niby powinien byc w pracy a jak weszłam na facebooka to siedzi tam na czacie, ciekawe po co skoro nigdy tego nie robił, a tym bardziej o tej porze., mi nie odpisał na smsa a na czasie sobie siedzi :o Przed sytuacją z ta dziewczyną też miał kilka zachowań które mnie wkurzyły ale mówi że powinnam mu ufać bo mnie nie skrzywdzi, bo mnie kocha i nie pozwoli mi nigdy odejść ale jak się tak nad tym teraz zastanawiam to wiem jedno, ja mu nie ufam a jak mam zyc z kims komu się nie ufa i nie wiem czy to kwestia mojej zazdrości i doszukiwania się wszędzie jego kłamstwa czy moja intuicja. Wieczorem przeczytam wszystkie wiadomości teraz niestety musze już uciekać.

Gość olalaoaaaaaa1
*do swoich kont...

Gość wkurwiona gapowiczka
oczywiscie, ze flirt to nie zdrada. zdrada to zdrada. flirt z inną jak się ma kogoś jest na pewno przykrym doswiadczeniem dla "Współwięźnia" a moj facet jesli mnie kocha powinien wziac pod uwage, co mnie drazni i cos z tym zrobic, a nie zlać i wysmiac. i nie wazne czy to chodzi o flirt z sasiadka czy o przerzucanie skarpetek na prawa strone.

Dziewczyno! Nie histeryzuj i nie rób mu awantur bo skończy się to tak, jak się tego obawiasz! Wiesz jakbym ja zrobiła? Zacznij bardziej dbać o siebie, kup obcisłę ciuszki, szpilki, noś fajną bieliznę (poczujesz się o wiele seksowniej i pewniej) i może w końcu koleś spojrzy i zauważy jaką fajną laskę ma obok siebie:) A może, i ty zwrócisz uwagę jakiegoś faceta, co? I wtedy twój facet zobaczy jak się czułaś.

Gość veronikaxx
Autorko doskonale Cie rozumiem , ja na Twoim miejscu bym nie spala po nocach i chyba bym calyczas za nim chodzila. Ja czasami jestem w ogóle bez przyczyny zazdrosna , sprawdzam jego kieszenie jak wraca z pracy itd. Czasami sama sie z tego smieje ;p On ma ta dziewczyne w znajomych na fb ? Moze dziewczyny mnie skrytykuja teraz ale mysle ze nie mozesz pozwolic sobie zeby ktos sie Cie oszukiwal albo krecil i powinnas spradzic przynajmniej czy ma zapisany jej numer. Skoro sa sasiadami i moze sie go zawsze o cos spytac to po co by dawala mu numer. Powinnas to sprawdzic. Jak cos sie dowiesz to informuj nas tutaj szybko na forum.