Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaoaaaaaa1

piękna sąsiadka podrywa mojego facet, wykończe się nerwowo :/

Polecane posty

Gość pani.porada
przestańcie z tym, że autorka ma bardziej o siebie dbać, pisała , że dba to tyle. Jej narzeczony powinien szanować je zdanie, jak on będzie tak dalej robił a Ty będziesz mieć dalsze powody do smutku przez niego i tą piczę to po prostu zrób coś aby on również był zazdrosny. A co do dziewcząt , które piszą, że to nic takiego itd no to ciekawa jestem jakby się zachowały na Twoim miejscu, skoro jesteście narzeczeństwem to na pewno łatwo Ci odejść, z takiego powodu , nie jest. Poczekaj może przejdzie mu to zachwycanie się piczą.

Gość ja też szukam butów
Sandra91 weź przeczytaj temat to sie dowiesz że o siebie dba i że jest kosmetyczką

Gość rabarbarnakaloryferze
nastepny temat, w ktorym dziewczyny chca lancuchami przywiazac mezczyzn do siebie. ladna sasiadka otwarta na ludzi, wesola, usmiechnieta - i juz projekcja - nic tylko chce uwiesc Ci mezczyzne. Postara sie ufac mezowi i zajac sie sama soba. Wyjdzie Ci to tylko na dobre.

Gość Moze nie jest inteligentny
Nie rob nic. To facet jest od wyraznego zakomunikowania jej swojego sprzeciwu. Moze nie jest wart tych nerwow skoro tak to mu sie podoba, wrecz jest chetny?

Gość olalaoaaaaaa1
słuchajcie, jest coraz gorzej. w ogóle on ostatnio się zmienił:( wspomina o jakichś trójkątach:O jest jakiś tajemniczy, burkliwy:( dziewczyny, moje przyjaciólki, fanki, siostrzyczki, co mam zrobić, doradźcie:( może powinnam napaskudzić jej na wycieraczkę?:(

Gość pani.porada
po prostu sprawdź go i tyle, pośledź trochę- jeśli tylko możesz. Wkop się w życie tej sąsiadki i zobacz co ona robi całymi dniami, innej porady nie ma.

Gość olalaoaaaaaa1
już któryś dzień za nią łażę. ta to ma wygląd, ciuchy:( jak jej dopiec? jego też pilnie obserwuję. obwąchuję jego rzeczy, sprawdzam smsy jak nie widzi, patrzę, czy nie ma rudych włosów na ubraniu, dobrze robię, czy jeszcze o czymś zapomniałam? co wy robicie jeszcze jak wasi faceci ślinią się na widok ładnych dziewczyn?

Gość veronikaxx
Zgadzam sie z kolezanka powyzej , posledz go i nie bój sie pogrzebac w telefonie czy laptopie . Ja kiedys uznawalam to za nieprzyzwoite ale gdybym nie sprawdzila kiedys telefonu mojego faceta to bym nie wiedziala ze wysyla romantyczne smski do innej .. a taki kochany byl , milosc wyznawal.

Gość veronikaxx
Przepraszam autorko , teraz nadrobilam stare posty i juz mam odpowiedz na pytanie ,, dodal ja do znajomych na fb. Niektórzy mówia zeby ignorowac i zaufac mu . Ja mysle przeciwnie , zaczyna sie zawsze od fb ,zdjec , lubie to . Potem smski i tak idzie dalej , nie masz co czekac. Kiedys tez tak mialam , ignorowalam smsy bo myslalam ze to jego kolezanka , potem jak mu dalam ultimatum przestal z nia rozmawiac ale przez 5 miesiecy mielismy polaczenia z zablokowanego numeru , mala szmata dzwonila po nocach i zatruwala nam zycie . Dlatego chce Ci pomóc na tym forum , teraz bo potem moze byc za pózno. W jakich godzinach widzisz sie ze swoim facetem ? Mieszkacie razem , tak ?

Gość hgrtuyriy
ona ci go odbije haha i dobrze ci tak! ma prawo ;)

Gość autorko, a seks regularny maci
e? depilujesz się dla niego? ile ważysz, jaki biust? oral regularny? zadbaj o Misia, bo Ci go ruda przygarnie do piersi;)

Gość wkurwiona gapowiczka
ja pierdole z tego co zrozumialam to mieszkacie w bloku. to kiedy oni tak namietnie maja czas flirtować? Co wy przesadujecie na ławce pod blokiem jak żule czy gimbazy? Nie wiem cmokacie fajki na klatce schodowej czy jaki inny chuj? tez mieszkam w bloku i wychodze codziennie do roboty, wracam z roboty, wychodze na zakupy czy w jakies inne miejsca.. boze rzadko kiedy ktoregos z sasiadow na klatce mine. jakos sobie nie umie tego wszystkiego wyobrazic. przy aucie na pewno nie ma potrzeby "pogrzebac" czesciej niz raz na miesiac, a w ogole to jak cos niedomaga to sie jedzie do serwisu.

nie rozumiem po co z nim jesteś nie ufasz mu świat jest pelen ślicznych kobiet nawet jak tą zneutralizujesz wyslesz w kosmos przeprowadzisz sie do toronto to zawsze na horyzoncie pojawi sie nowy obiekt warty uwagi twego faceta a ty znow będziesz tu zakladac tamaty i wszystkich wykanczać pitoleniem:o

Gość wkurwiona gapowiczka
kleopatra ty to zawsze wystrzelisz jak guma z gaci.. jest z nim 10 lat i nie miala problemu. pisala tez, ze on jest wykladowca i ma sliczne studentki i jej to nigdy nie przeszkadzalo i nie przeszkadza. problem nie w wygladzie sasiadki, a w tym, ze autorka widzi, ze cos jest na rzeczy. jakby sasiadla byla brzydka i by z jej mezem flirtowała, to też pewnie zalozylaby tu temat.

tak was czytam co niektore o pilnowaniu (?!) sprawdzaniu, o jakims wywyzszaniu sie przy tej drugiej, robienie z siebie mega pindy by facet chociaz na chwile sie zainteresowal (najlepszy numer z opisem szpile jeansy i czarna kurteczka) najchetniej to byscie pozapinaly tych waszych na smycze no i obowiazkowo wlazly im do glowy i monitorowaly mysli i zamiary 24/h wlos sie jezy na glowie.... ciesze sie, ze nie jestem facetem i na taka frustratke nie trafie :D v v i dodam jeszcze, ze gdybyscie kochaly i byly kochane to.... to sie czuje. I wtedy takie cyrki nie maja miejsca.

Gość pani.porada
a co ma dziewczyna olać system a ruda szmata jej go w tym czasie odbierze ? Porozmawiaj z ukochanym i naprawdę na tym koniec, zapytaj czy ona do niego piszę itd i powiedz , że po prostu bardzo go kochasz i zależy Ci na nim, nawet uroń łezkę a jak koleś będzie Cię olewał to po prostu nie jest wart Twojej miłości..

Dbam o siebie dla siebie, lubię się czuć seksownie, ładnie i sprawia mi to przyjemnośc, nie zmuszam się do chodzenia na siłownie po prostu lubię sport a przy okazji ćwicze. Żałuję że w tytule umieściłam sformułowanie "piękna sąsiadka" bo jak tu ktoś napisał to nie chodzi o jej wygląd ale o to jak ona reaguje na mojego niego a on na nią. Nie przesiadujemy z fajką na ławce, mieszkamy w bardzo małym bloku, nazwałam to blokiem ale bardziej wygląda jak apartamentowiec, nie mieszka tu wiele rodzin a ci którzy mieszkają często widują się rano jak każdy wyjezdza samochodzem do pracy. Ona nawet specjalnie zaczela parkować samochód na parkingu koło samochod mojego faceta:o Bardzo często widujemy ją po południu jak wracamy z zakupów i to jej "częsc" do mojego faceta po prostu doprowadza mnie do szału, staram się przy niej pokazywać że nie robi to na mnie żadnego wrażenie... do mnie nie odzywa się wcale. veronikaxx, powiem Ci że jak zobaczyłam dzis że mój facet siedzi chyba z dwie godziny na fb na czacie to mi sie gorąco zrobiło, on tam nigdy nie siedział, może raz na miesiąc wszedł na profil a żeby siedzieć tam na czacie to chyba nigdy. Nie wiem czy ja się nakręcam bez sensu ale już oczami wyobraźni widze jak z nią pisał, dziwny zbieg okoliczności że niedawno wysłała my zaproszenie a teraz on siedzi na czacie po 2 h, nie wiem może przesadzam :o A co do godzin w jakich się widzimy jak wychodze do pracy o 8 wracam najczęściej koło 17 lub 18 a on wychodzi o bardzo różnych porach to zależy czy ma wykłady i ile, teraz wychodził tylko na godzinne dyżury ale zacznie się sesja więc będzie wychodzi już praktycznie co dzień na 8- 10 h w każdym razie wieczory mamy dla siebie a w weekendy zawsze gdzieś wychodzimy, do kina na kolacje, na spacer. A seks jest co dzień, to raczej ja jestem bardziej aktywna niż on, z niego jest duży leń w tej kwestii, niestety.

pani.porada, jesli nic się nie zmieni a on będzie nadal na to wszystko pozwalał to wiem że musze z nim powaznie pogadać, juz sobie układam w głowie ta rozmowe, nie chce wyjśc na jakąś zazdrośnice ale skoro mnie kocha i mu zalezy to mam nadzieje że się ogarnie

Gość pani.porada
musisz zobaczyć czy z nią na fejsie nie piszę, np jak ma włączony to powiedz żeby poszedł zrobić herbaty albo kanapkę i szybko zobacz jego wiaodmości.. albo powiedz ,że pooglądasz sobie jego znajomych czy coś Cię tam zainteresowało :) Weź wolne jeden czy dwa dni i zobacz co on czy ona robią, może warto.. ? Albo daj na razie na luz. Zapytaj się go czy nie robi to na nim niczego, że ona tylko jemu mówi cześć. ?? Pwoeidz co czujesz kobieto ! Wylej kilka łez..

Gość facet autorki
nie denerwuj się, kochanie, doceniam Twoje wysiłki włożone w wygląd, wiem, że robisz to tylko dla mnie, ale spójrz na siebie i na nią:D i zrozum, że ruda kitka będzie dla mnie tylko taką miłą odskocznią;) być może nauczy mnie czegoś, co potem razem wykorzystamy, już nie płacz tyle, mój mały przeciętniaczku, koffam Cię 👄

olac system? pozwolic, zeby inna odebrala? co ja czytam :o v nawet jesli jakas laska sie mizdrzy do twojego faceta to to nie twoje a jego zadanie ja wyprostowac a jesli tego nie robi i do niej swiruje to powinno ci dac do myslenia i wtedy tak powinnac olac i jego i ja i zostawic ich w spokoju. Milosci czy wiernosci na sile nie wymusisz od kogos. v takim wpierdzielaniem sie i burzeniem tylko zrobisz z siebie blazna. Kiedys ktos mi powiedzial cos calkiem interesujacego, ze dla kobiety najwiekszy komplement to nie ten wypowiedziany z ust mezczyzny - dla kobiety najlepszym komplementem jest zazdrosc drugiej kobiety.

Gość pani.porada
no tak masz rację, aczkolwiek jak jej facet nie chcę (tak jakby zrobiłby to mój mąż) olać tamtej i pokazać jej kto dla niego jest tą jedyną, no to masakra jakaś.

Gość KAZDY ZBRZYDNIE,
DO AUTORKI POSTU sluchaj ta dziewczyna za pare lat nie bedzie juz taka ladna ,to jest normlane naturalne :) KAZDY ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE :) zobacz na miss 5 lat wczesniej lub 10 lat jak zbrzydly...zobacz na gwiazdy piekne,lub przyklad Pamela Anderson jak byla mloda byla bardzo ladna slonecna dziewczyna a teraz... KAZDEGO TO CZEKA

Gość ktoś ktoś
Nie walcz o swojego faceta, bo nie na tym polega partnerstwo, czy małżeństwo. Piszesz, że nie jesteście jeszcze małżeństwem. To i dobrze. Jeśli miałby Cię zostawić, to lepiej teraz, niż gdybyście byli już po ślubie. Jego zachowanie jest niepokojące, najwyraźniej zauroczył się sąsiadką, jak małolat. FPostaraj się uspokoić i obserwować rozwój wypadków. Już z nim rozmawiałaś, że niepodoba Ci się jego zachowanie. Jeśli Cię kocha, to powinien olać sąsiadkę - dla Twojego spokoju. Jeśli tego nie zrobi, to znaczy, że nie dorósł do małżeństwa z Tobą. Może to brutalnie brzmi, ale nastaw się raczej na rozstanie, a nie na ślub.

Gość a na mój nos
ona wie gdzie on pracuje i skoro ma ok.20 lat to szykuje sobie znajomosci na uczelni od jesieni