Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaglupia!

I co zrobic??

Polecane posty

Gość jakajaglupia!

Od dwoch lat mam kontakt telefoniczny z pewnym mezczyzna. Od dnia gdy go poznalam nie umialam przestac o nim myslec... Po pewnym czasie zauwazylam,z e i ja nie ejstem mu obojetna. Zaczal robic aluzje, ze mysli o mnie teskni i takie tam. Wszystko byloby cudownie gdyby nie fakt ze oboje jestesmy w zwiazkach malzenskich a na domiar zlego on jest mezem siostry mojego meza!! Ile ja nocy przeplakalam marzac o nim... Nie jestem mlodziutka siksa, mam 35 lat i mimo tego nie umiem sobie ztym poradzic. Byly momenty ze on dzwonil do mnie, gadalismy godzinami, a jak znajdowalismy sie na jednym spotkaniu, np rodzinnym zawsze szukalismy swojego towarzystwa, tak aby byc jak najblizej siebie. Po 5 lata wykmbinowalam drugi telefon, zeby miec z nim czestszy kntak. B jego zona i moj maz zaczeli sie czepaic ze tak zcesto ze soba rozmawiamy, wiec zaczelismy to ukrywac. Na paczatku bylam przeszczesliwa, chodzilam z glowa w chmurach. czulam sie piekna, madra i wogole wspanialam. Wiedzialam juz ze go kocham, ale mu tego nie powiedzialam, on podchodzil do tego z dystansem, wiec sie z tym nie wychylalam. Po pol roku, troche mi minelo i kontakt sie troche urwal, pisalismy coraz mniej i rozmawialismy mniej. Potem on zaczal mi pisac ze mu zalezy, ze sie przykochal i wogole. Ja mu tlumaczylam ze tak nie wolno, ze tylko przyjazn i nic wiecej. Zaznacze ze nic miedzy nami nie bylo, zadnego seksu czy pocalunkow, nawet porzytulenia. I tak tos ie ciagnelo az do wcozraj. Przez przypadek zostalismy sam na sam. wczesniej baaaaaaaaaardzo tego unikalam, nie chcialam zeby nasze relacje sie ppsuly. Pocalowal mnie! To bylo magiczne, cudowne i najwspanialsze. Nigdy niczego podobnego nie czulam. Mysle ze doszloby do czegos wiecej, ale sie opamietalam w pore... I tu zaczelo sie wszystko chrzanic. Zakochalam sie na zaboj. Nie umiem przestac o nim myslec. napisalam muz e go kocham a on ze tez mnie kocha. Ze chce powtorzyc pocalunek, ze nigdy tego nie zapomni, ze mialo to dla niego ogromne znaczeie itp.. Ja oczywiscie zaczelam tlumaczyc, ze musimy o tym zapomniec, ze to nie znaczylo nic jak tylko umocnienie przyjazni i ze musismy traktowac sie jak brat z siostra, ze nigdy nie ebdziemy razem itp. On sie obrazil i powiedzial, ze sie nim bawie i wogole. Wtedy sie otworzylam i mu wszytsko wyznalam, ze kocham go od dawna, ze wiele dla mnie znaczy ze chcialabym i marze o tym, zeby z nim byc i wogole... Zrobilo sie bardzo intymnie i milo. Przez moment poczulam sie szczesliwa, ze mam w nim oparcie, ze czuje jak ja i ze razem damy rade to przetrwac. Na weekend wyjechalam z rodzina nad morze. 4 dni mnie nie bylo, nie zabralam oczywiscie tego drugiego telefonu. WSczoraj napisalam mu sms ze tesknilam i wogole. On stal sie obojeny, dziwny. Tylko raz napisal z pytaniem cyzz apomnialam. dzis napisal tylko dzien dobry i milego dnia co oznacza ze sie juz dzis nie odezwie. Wiem ze kupil zonie nowe auto i ze spedzili udany weekend, Wogole on jej rozbi prezenty bez okazji, a to kwiaty jej kupi, a to ipada itp... Zawsze chcialam zeby skupil sie na zonie i rodzinie, bo nam nie dane byc razem. Sytuacja jest beznadziejn, ale teraz jestem zazdrosa. Mam mega dola. Nic mi sie nie cche. chodze i placze nic mnie nie cieszy> Nie bede potrafila o nimzapomniec bo bedziemy sie spotykac na roznych uroczystosciach rodzinnych.. Co mam zrobic..?? Jak prestac myslec i marzyc?? Pomozcie mi!! Moze macie jakiegos dobrego psychloga ale przez internet?? Jestem ztym sama, nie mam z kim pogadac:( To tak boli Nie wiem o co chodzi jemu. Przed chwilka napisal ze mazy o nocy ze mna, zeby miec mnie tylko dla siebi. Ale ja chce wiecej, nie chce byc tylko zastepstwem. ale wiem tez ze to niemozliw:( I co ja mam poczac? Jak zyc??

Gość ola wio
skróć to o jakieś 7/8

Gość jakajaglupia!
ale jak zapomniec??? Myslalam ze am rade, ze to mnie tak nie dotknie. A jednak!!! czuje sie strasznie, okropnie i wogole. Chce mi sie plakac:((( Nie mam z kim pogadac:(

Gość missthetrain
rozwin temat💤

Gość ola wio
ojejku, współczuję.... przeczytałam! nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji ale nie brnij w to bo dużo łez przed Tobą bo wiesz- rewolucja wymaga ofiar a co jeśli zrobisz rewolucję, fajnie- fajnie, a potem mu się odmieni i zechce wrócić do żony teraz może i jesteś go pewna, ale potem... odradzam

Gość jakajaglupia!
Wlasnie chce zapomniec, nie brnac w to dalej... Ale jak to zrobic zebu\y nie cierpiec, nie myslec i wogole?? Tu jest problem. K\Jestem twarda i dam rade, ale sama?? ciezko jak nie ma z kim pogadac:(

Gość jakajaglupia!
pewna jego nie jestem. Nie umiem go zrozumiec. Raz pisze ze teskni mysli kocha itp a potem dw dni cisza i odpisujke tak jakby od niechcenia... Nie umiem go wyczuc. Zeby bylo ciagle tak samo to ok, a tak i ja mam totalna hustawke nastroi ;((

Gość jakajaglupia!
moze ktos zna dobrego psychologa ale online. Ja zwariuje chyba!! :((

Gość ola wio
no to nie wiem- przyjaciółka, ksiądz, psycholog, zawsze jest do kogo dzioba otworzyć :-)

Gość jakajaglupia!
wlasnie nie mam z kim o tym porozmawiac:(

Gość ola wio
idź na żywo, właśnie o to chodzi, żeby pójść, wrócić, po drodze zakupy- no żeby zająć czymś głowę myślącą o głupotach tu na kafe nikt nie jest w stanie wczuć się w to co czujesz, możemy miewać w życiu podobne stany, ale to Twoje życie i czynniki Ciebie otaczające kształtują tę sytuację

Gość jak ja kocham
pogadajmy

Gość jak ja kocham
możecie porozmawiać?

Gość jola lsw
www.kobieceserca.pl - psycholog on-line

Gość jakajaglupia!!
Dziekuje! skorzystam na pewno z takiej pomocy! jest mi ciezko...;(