Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgeg

niedojrzały partner.

Polecane posty

Gość dsgeg

Hej, czy wy tez macie problem z niedojrzalym partnerem? Mój np. ma 30 lat lubi ogladac kreskówki dla dzieci, chodzic do wesolego miasteczka, nie ma stalej pracy, nie mogę z nim o niczym porozmawiac, bo mnie atakuje. Kiedys zwrocilam mu uwagę, ab y nie zapraszal moich kolezanek do mojego mieszkania nie pytajac mnie o zgode to mi nawymyslal ze jestem niegoscinna i ze jezeli AZ tak nie lubie swoich kolezanek to on nie musi byc mily. Może ja przesadzam, ale wkurza mnie to. Nie widzę w nim mężczyzny tylko chlopca, z którym dobrze mi jest w łóżku i miło spędzam czas.

Gość kałach z jednym nabojem
jak dojrzeje samo spadnie :P zastanawiałas sie kiedyś co zrobisz jeśli uda wam sie zafundować sobie progeniturę?

No niestety o tobie też można powiedzieć ,żeś niedojrzała skoro z takim bucem się związałaś :o

Gość dsgeg
Kocham Go, jemu tez nam mnie zalezy. Nie widzę siebie u kogos innego, tylko chciaalabym by zmienil sie troche. Ja rozumiem, ze nie ma pracy, ze ma mlodszego kuzyna, którym sie zajmuje itp.

Widocznie potrzebujesz dziecka. Skoro nie masz faceta, z którym byś sobie mogła bobasa zrobić to zadajesz się z facetem, który zachowuje się jak dziecko.

Kocham go i chciałabym by trochę się zmienił :D:D:D To jedne z największych bzdur więc cierpiętnicą zostaniesz ale do beatyfikacji nie dojdzie :D:D:D:D

Gość ewweddeeeeeee
myślałam, że mój jest dziecinny :) nie mój jest po prostu egoistą i głupkiem myślącym tylko o sobie w przebłyskach sobie przypomina o innych... A taki facetów super to jest nie za wiele... dochodzę do wniosku, że lepiej być samemu jak z bufonem palaniastym nie wierz, że on się zmieni, to się bardzo rzadko zdarza, że ktoś zmienia się na lepsze na ogół to tylko po odwyku :) na ogół ludzie stają się gorsi jak lepsi....