Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

na obcasach

Polecane posty

pisalam jzu wczoraj -zakladam szpilki do lozka!!! razem z gorsetem i ponczoszkami...majteczki z koralikami zamiast kroku-obowiazkowo

oj ..kiedys bylam w lesie na obcaskach -na malym bzykanku-ale to bylo zaraz jak sie z moim narzeczonym poznalismy

miauczydełko: może by warto to powtórzyć. zbieram ślimaki: jaki jest? Klasyczny, oralny, ręczny, jakikolwiek.

np.robilam mojemu laske na promie plynacym do ystad...jak wracalismy z rostocku to juz nie wytrzymalismy i bylo bzykanko w aucie..byla 3 rano.:)

ja chyba nigdy nie zrozumiem uroku seksu w samochodzie czy innych dziwnych miejscach.

moorland: po prostu samochód to takie miejsce, w którym możesz czuć się w miarę prywatnie, jesteś odgrodzona szybą, możesz pojechać w jakieś odludne miejsce. Wiadomo, nikt nie będzie tego robił na środku ulicy...

w łóżku masz totalny komfort, możesz zupełnie odlecieć i skupić się na przyjemności swojej i partnera. Ale warto czasem coś urozmaicić...

Piedestał - jeżeli mowa o bardzo odludnym miejscu gdzie nie ma szans nikogo spotkać to owszem, ale szyba to żadne ograniczenie. Równie dobrze można gdzieś na kocu :) Mnie po prostu nie "rusza" opcja bycia nakrytym, a podobno dla niektórych to samo w sobie jest podniecające. Co do obcasów - noszę tylko koturny i niskie, grube obcasy, więc też odpada :P