Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dajmy sie oszukiwac!

Katarzyna Tusk kupila sobie apartmaent w W-wie za gotowke!

Polecane posty

Gość wkurwiona gapowiczka
tyle ze jakis tam tatus kupuje swojej corce apartament mnie nie obchodzi, bo to nie on jest odpowiedzialny za to, ze mnie nie stac nawet na kawalerke. Premier ma ciezka prace - ok, ale niech ją należycie wykonuje i dopiero pobiera wyższą pensje. jest wiele ciezkich zawodow i jakos w zadnym innym nikt nie moze sobie spierdolic wszystkiego po calosci i sam sobiewyplacic premie, zeby apartament kupic.

Gość Kujawiak34663
Niesamowici jesteście... ludzie... Jak jutro ktoś anonimowo napisze gdzieś w internetach, że np. Michał Tusk kupił sobie za 3 miliardy apartament na Marsie, to też to łykniecie? Nie przyszło wam choćby przez sekundę do głowy, że to jest fake? To wam podpowiem: tak, to jest FAKE. Nie ma czegoś takiego jak "numer referencyjny notariusza". Ten numer jest zmyślony, faktyczne numery aktów notarialnych wyglądają tak: "Nr Rep. A 2345/2013". Ten fikcyjny "numer referencyjny" zawiera w sobie inicjały Kasi Tusk... na to też żeście nie zwrócili uwagi... pelikany...

Gość iq79
"faktyczne numery aktów notarialnych wyglądają tak: "Nr Rep. A 2345/2013"." gdyby tak było już dawno zabrakłoby numerów :classic_cool:

Gość Luther
To, że jakiś "Tatusiek" kupuje swojej córci mieszkanie- to nie moja sprawa i nie mój biznes. Ale w przypadku Donalda Tuska- ten facet NIGDY nie pracował, skąd ma pieniądze? Z nzaszych podatków!! Nosz kurwa to moje dzieci mają wpieprzać szczaw i mirabelki, żeby córcia Premiera mogła kupować sobie apartament w Wawie i nowego mercedesa? Wkurwiłem się.

Gość abaryba
a chuj to kogo obchodzi

kujawiak :) jak mogłeś? No jak mogłeś :) teraz te ziejące jadem przypadki nie będą miały już żadnej pożywki :) i co teraz będą robić ? Czytam i leżę. Zawiść totalna. Ale znam to. Mam takich właśnie sąsiadów. Wszystkich. Ale cóż, nic nie zrobisz. Patrze i szydzę codziennie z ich zazdrości. Pozdro dla myślących samodzielnie :)

Gość Luther
a mnie obchodzi, bo to idzie z MOICH pieniedzy- wyłudzonych i bezczelnie skradzionych.

Gość Kujawiak34663
@Iq Każdy notariusz prowadzi własne repertorium i nadaje aktom notarialnym kolejny numer - według jego własnego repertorium. Dlatego jak najbardziej wystarczą czterocyfrowe numerki - więcej niż kilka tysięcy aktów notarialnych w ciągu roku żaden notariusz nie sporządzi.

Gość abaryba
Luter zdaje się zanosisz pita co roku więc ani nie skradzionych ani nie wyłudzonych

Gość do kujawiak
kujawiak a obesralas sie juz na rzadko ty POpierdolona kuvo?

Gość do kujawiak
zawisc? zazdrosc? poyebalo cie? my po prostu nie lubimy rzadow premierczyka, ot co. Ten debil okrada NAS a potem funduje coreczce mieszkanie za gotowke. Jakby jej kupil za uczciwie zarobione pieniadze, nie mam nic przeciwko. Ale wszyscy wiedza, ze to zlodziej zwykly jest co tylko sobie nabija w kieszen.

mnie nie interere jaka partia jest przy władzy. Ta czy inna. Obojętne mi to. Ważne by cyrk jaki panuje w tym śmiesznym kraju się nie skończył. Mi sytuacja trwająca od lat odpowiada. Pazerni urzędnicy, luki podatkowe, jak to nazywacie ..umowy śmieciowe.. Są możliwosci, wykorzystuje je maksymalnie. A to że ktoś kupił apartament? W duszy to Mam, szczerze.

Gość bo to proste jest jak drut
Każdy złodziej się cieszy kiedy nie musi rozbijać banku bo drzwi otwarte:classic_cool:

Gość do kujawiak
sa mozliwosci? nie rozsmieszaj mnie :D :D no dobra, dam ci szanse. Slucham, jakie to "mozliwosci" mamy w Polsce? Ciewa jestem odpowiedzi

jak to jakie możliwosci ? To oczywiste. Skoro mogę przyśpieszyć załatwienie jakiejś sprawy przez pazernego urzędnika to czemu mam z tego nie korzystać ? Korzystam. Proste. To samo tyczy się umów. Państwo pozwala mi nie oferować umów o pracę. Czemu mam z tego nie skorzystać ? Korzystam. Wiele ludzi funkcjonuje w ten sposób. Są możliwosci to się je wykorzystuje. Czy to nie oczywiste ? Oby panujący układ szybko nie uległ zmianie. To moje subiektywne zdanie.

Gość do kujawiak
Lecz sie kobieto :o

Gość narcyz max
Jest dużo więcej ludzi, którzy kupują apartamenty gotówką, więc nie wiem czemu akurat tuskowej się uczepiliście :)

Gość do kujawiak
POlactwem jestes ty kretynko. Ja myslalam, ze ty mi tu cos o pracy napiszesz, np. jak znalezc prace po studiach, a ta idiotka mi wyjezdza z jakimis farmazonami w ogole nie dotyczacymi niczego pozytecznego. Ech :o

Gość do kujawiak
est dużo więcej ludzi, którzy kupują apartamenty gotówką, więc nie wiem czemu akurat tuskowej się uczepiliście x Ale inni, a jest ich niewiele, bo ludzie w Polsce nie maja pieniedzy na takie wydatki, kupuja sobie mieszkania za ZAROBIONA kase, a nie KRADZIONA. Widzisz roznice?

Gość do kujawiak
Dobranocka sie skonczyla, bajkopisarze i bajkopisarki powinni isc juz spac 🖐️ :D

Gość Cennik na blogu
Katarzyny Tusk: Banner: 200 zł netto dziennie (minimum tydzień) Dyskretny product placement w artykule: 4 tys netto Przeliczyć to x ilość bannerów na stronie, x ilość wpisów z dyskretnym product placementem tygodniowo... Co daje dużo więcej niż 18 tys na miesiąc :) A w każdym jej wpisie jest "dyskretny product placement" ;) Jak nie wierzycie to napiszcie do niej z pytaniem o ceny za reklamę na jej blogu. Te ceny są sprzed pół roku, teraz pewnie już więcej. Ja już ni wchodzę - nie będę jej kasy nabijać, lepiej na pajacyka wejść!

Gość mnie tam wali co se
tuskowa kupila, byle tylko sie ze skarbowka rozliczyla. jesli tatus dal daroiwzne powinna byc zglosozna. jesli tego nie zrobili niech zaplaci nalezny podatek i odestki :P

Gość timwj.gj
proszę bardzo niech teraz zgłaszają się osoby z forum, które przyrzekają na Jezusa Zmartchwywstałego że gdyby były na miejscu Kasi Tusk nie kupiłyby ani tego mieszkania ani auta lecz oddały te pieniążki na cel dobroczynny.

Gość JimBeann
timwj.gj - nie kupiłbym auta ani mieszkania za pieniądze podatników. Skąd tak młoda dziewczyna ma ponad 2mln złotych żeby stać ja było na apartament i nowe auto? Jej ojciec nigdy nie pracował, jej matka też nie. Skąd moają kasę? Jasne, z naszych kieszeni z kieszeni podatników. Żenujące i tyle. Buahahaha tylko nie wmawiajcie mi, że za prowadzenie bloga - stać na kupno pięciopokojowego apartamentu:D No smiech na sali.

Gość dkagnjkghkjrngwrkjnh
Przelicz sobie - ma chyba 3 bannery na blogu, netto dostaje za 1 banner za tydzień: 200 zł x 7 dni = 1400 zł x 3 bannery = 4200 zł za bannery Wpis z product placement: 4 000 za 1 wpis, ma ile? 4 w tygodniu? czyli 4000zł x 4 = 16 tys Netto na tydzień zarabia: 20200 zł, czyli na miesiąc ile wychodzi? Pomnóż przez 4 tygodnie... prawie 81 tysiecy na miesiac!

Gość JimBeann
Ja wiem skąd 26latka miała 2mln na apartament i auto - z 23% VAT, z kasy za mandaty z nielegalnych fotoradarów i połowy naszej pensji, która idzie na podatki.