Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka brzydkiej córki

Mam problem z 20 letnią córką!

Polecane posty

Witam, nie chcę być nieskromna, ale ja mając 20lat byłam już mężatką, zawsze miałam powodzenie, wyszłam za bogatego przystojnego chłopaka o pare lat starszego, tworzymy szczęśliwą rodzinę - ja, mój mąż i nasz syn 9 letni. Nasz syn jest słodki, wesoły, zabawny, inteligentny, troche zbyt delikatny na chłopca, ale ładny, ma ładną buzię, jest szczuply, ja mam 159 cm i waze 50 a maz ma 183cm i wazy 84 kg...natomiast nasza córka ma 21 lat, 165cm i wazy okolo 70kg! do tego jest tak brzydka,ze nie nosze jej zdjecia w portfelu, jest wstydem dla naszej rodziny, naprawde wstyd mi że ją urodziłam, dodam,że ma ona 20 lat,jest dziewicą,nigdy nie miała chłopaka, nieraz wymyślała sobie historie, że jakiś jej kolega jest nią zainteresowany a potem lała łzy,że ją olał (żaden nie był nią zainteresowany)...raz tylko poderwał ją Arab... przyznam,że nie byłam zachwycona, jednak z czasem i Arab ją olał...Za parę dni ona ma 21 urodziny, ja myślę,że ona bedzie starą panną, wszystkie dzieci koleżanek i mojego rodzeństwa, mają albo miały kogoś, a ona nie, chodzę z nią do spa, do kosmetyczki ale to niewiele daje, w dodatku nikt mi nigdy o niej nie powiedział "ale śliczna dziewczynka" czy "piękną masz córkę", mi prawią komplementy owszem, ale o córce nigdy... Pewnie mnie teraz zjecie że jestem pusta, ale nie wiecie jakie to uczucie dla matki... moja upragniona coreczka jest koszmarem, gdy z nią wychodzę na miasto ludzie krzywo patrzą, albo nawet się śmieją... ona budzi wstręt i pogardę, ja sama jako matka, obiektywnie widzę jej brzydotę i nie wiem co mogę zrobić, ne wiem czemu ona jest brzydka, skoro ja, mąż i nasz syn jesteśmy normalni (a nasz syn to nawet ładny bardzo) ...jest mi smutno, bo liczyłam,że córka znajdzie wkrótce chłopaka,może męża, wyprowadzi sie, ja zostane babcią,a tymczasem ona na naszym utrzymaniu, a chłopaka ani widu ani słychu... Co więcej...nasza córka ma dziwne wymagania, podobają jej się głownie modele, sportowcy, przecież żaden taki nie zwróci na nią uwagi a ona z kolei wybrzydza i nie interesuje sie brzydkimi ( a miałaby szanse na jakiegoś brzydkiego bogacza)

Gość 5iuloiul
nie skomentuje tego jaki jest twój stosunek do corki ale jeśli chodzi o jej wygląd to najlepiej gdyby zgubiła z 14 kg może przez otyłośc wygląda nijako gdy schudnie wyostrzą się rysy twarzy niech zapuści włosy zrobi fajna fryzurke makijaż podkreśli ciało strojem

wiesz co ? ja mam dwie cory-obie sa bardzo ladne-jedna podobna do mnie druga do ojca...i nawet gdyby byly paszczurami to nigdy by mi na mysl nie przyszlo zeby pisac takie rzeczy -DLA MATKI JEJ DZIECKO ZAWSZE JEST NAJPIEKNIEJSZE!

jak to nie jestem szczera? dla mnie chore jest, gdy matka jest bezkrtyczna - np. córka żre tony tłuszczu, a mama mówi "zjedz kruszynko jeszcze" :O chcę by moja córka była piękna, zdrowa i szczęśliwa, to dla Ciebie jest chore? moja córka ma zalety - wspaniały charakter, pogodna, optymistka, wiem,że gdyby nie uroda to już dawno by miała chłopaka, ma kilku kolegów, ale oni traktują ją jak koleżankę, żaden nie chce się z nią umówic, gdy przyszli do nas do domu to albo sie bawili playstation albo zagadywali inne kolezanki mojej corki, ją zawsze olewali...

Gość Zuzanna 2013
A mi wstyd za Ciebie kobieto ! Po pierwsze powinnaś się cieszyć, że masz zdrową córkę. A że trochę brzydsza ? Zamiast tracić czas na pierdoły pomóz jej trochę. Wydaje mi się, że dziewczyna jest w stresie wiedząć że nie jest atrakcyjna i jeszcze nie ma akceptacji rodziny, i matki która powinna być opoką. Najpiekniejsza matko egoistko, zacznij dbać o swoje dziecko, bądż bliżej, pomóż jej zadbać o fajna sylwetkę, o cerę, włosy. Wybierzcie się razem na zakupy. Niech dziewczyna wie, że ją akceptujesz ale chcesz jej pomóc. Niech zyska w końcu przeyjaciółkę i nie będzie msiała pierdół o facetach wymyslać. Brzydka nie znaczy, ze nie znajdzie faceta. A osobowość człowieka nic nie znaczy ??? Chyba zwariuję, jakbym miała taka matkę to chyba bym się załła!

Gość Zuzanna 2013
To bym się załamała. Tak miało byc w ostatnim zdaniu. Och, kobieto, kobieto ...:(

mojej przyjaciolki córka startowała w konkursie pieknosci, miss nastolatek... myslalam, ze umre...moja corka moglaby w konkursie pasztetów... no naprawde, jak tu siedze na kafeterii i patrzę na rózne wklejane przez was zdjęcia, jak obrażacie przecietne dziewczyny... gdybyscie zobaczyli moją córkę... to najbrzydsza młoda dziewczyna jaką znam, cierpię bo to moja córka, tu nie chodzi o brzydkie rysy tylko, ona ma okropną cerę, prawie czerwoną twarz, pryszcze,ma trądzik też na plecach, celulit (dlatego nie chodzę z nią na basen), ma wielkie znamiona porośniete włosami, wielki nos, krzywe żołte zęby, małe kaprawe oczka, włosy na palcach u stóp, na bokobrodach... moze to kara z niebios za to,że ja w młodości byłam ładna, bardzo ładna i porzucałam chłopaków, a za to ona teraz cierpi,żal mi jej tak strasznie... ciagle zwierza mi sie,że ta kolezanka ma chlopaka, a tamta wyjechala z narzeczonym itp. a ona ciągle sama, nawet z nikim sie nie całowała

Gość Mamo to ja
daj fotke

Gość dlaczego nie pójdziesz
z nią do stomatologa, ortodonty i dermatologa? Nie zapiszesz na fitness? SPA to nic w porównaniu do tych problemów - to raczej forma relaksu...

przed studniowka wydalam na nia ponad 1 tys złotych, fryzjer, kosmetyczka, makijażystka, ubrania, a na balu stała pod ścianą albo siedziała sama przy stole, nawet poloneza nie tańczyła bo nikt z nią nie chciał, całą studniowke siedziala sama,na zdjeciach wyszla beznadziejnie, nawet wstydzi sie je pokazac, nie pokaze wam jej zdjecia, ale pewnie wyobrazacie sobie ją jako przecietną, która ma chora psychicznie matkę, bo nawet nie wyobrażacie sobie jaka ona jest brzydka, a ja już cierpię, bo ona jutro przyjedzie (studiuje w innym miescie) i bede musiała na nią patrzeć przez 6 dni... Nie wiem czy jest zdrowa, ma tłustą cere i jest otyła, mimo że nie je duzo i uprawia sport.

myslicie, ze nie bylysmy u dentysty? 3 razy w ciagu ostatnich 4 lat miała wybielane zeby, a to przeciez nie jest takie zdrowe, a jednak co przyjdzie z wybielonych zebow jak ona nie bedzie o nie dbala? kiedys na wakacjach zapomniala szczoteczki i dopiero po 3 dniach sie zorientowala, ja myję zeby po kazdym wiekszym posiłku oraz rano i wieczorem nie wiem jak wy, a moja corka potrafi nie myc od niedzieli do czwartku

Gość Zuzanna 2013
Ty masz coś z głową :) 1.Zapisz córkę do dermatologa i kosmetyczki. 2. Zapiszcie się razem na fitness lub na siłownię ( daje lepsze wyniki), 3. ortodonta i wybielanie ząbków później 4. włosy na alcach i bokobrodach - IPL depilacja ( nie jest zabójczo droga). Mysl Matko, córkę masz tylko jedną. Jak będziesz stara i brzydka i bęziesz wymagać opieki to chciałabyś, zeby córka Ciebie olała bo " matka jest brzydka i nieładnie pachnie" ? Fajnie Ci będzie ?

Gość Zuzanna 2013
Walcz o nią, bo to TWOJE DZIECKO !

Gość cdjfmc
Glupie prowo. A wiesz autroko, że inteligencję dziedziczy się po matce? Jeżeli będziesz miała kiedyś dzieci, będą zwyczajnie głupie.

prowokacja jak nic, ale odpisze bo mi sie nudzi "matko" Twoja corka potrzebuje wsparcia, nie ponizania, co z tego ze brzydka ( watpie by byla ale ok ) uroda to nie wszystko, Ty ja dobijasz psychicznie i tym o to sposobem robisz z niej wraka czlowieka- moze kiedys jeszcze wredna matko otwozysz oczy, byle tylko nie bylo na to juz za pozno

Gość dix ae
marne prowo, nie jest mozliwe zeby kobieta-matka byla tak beznadziejnie glupia i to w stosunku do swojej wlasnej corki. ja pierdykam... O_O

Gość Jakie to żałosne!
To nieprawdopodobne co piszesz! Jak dla mnie to nie jesteś matką,ale macochą! O ile to prawda, bo nadal nie wierzę że to prawda.Zafunduj córce operacje plastyczną. Zgłoś ją do mediów, tam w ramach pomocy dla zakompleksionych wykonają operacje plasyczną córce i po problemie.

Gość dkjdjfkdjf
Jak to nie prowokacja, podejrzewam PCO ( Zespoł policystycznych jajników ) poczytaj o tym i zaprowadz ją najpierw do gina i do dermatologa a nie do kosmetyczki ...Domyslam si,e co czujesz ale moze zaakceptuj ją taka jaka jest zamiast szukać jak ją upięknić na trądzik polecam ACNEZINE ( tabletki + krem ) działa cuda Jak chcesz popisać to zapraszam :)

Gość sdfcdfwedgfcwedg
to chyba prowokacja szkoda, że Cie ten twój bogaty i piękny mąż nie kopnął w zadbany zad i nie wszedł w romans z brzydką grubaską ....już ja widzę twoją minę mam w rodzinie dwa małżeństwa jedna dziewczyna maksymalnie brzydka, druga maksymalnie gruba i co?? są mega szcześliwe, zakochane, męzowie poza nimi świata nie widzą idź sie lecz!

Gość wchodze ja
żałosne to jest to,ze ktos łyka takie prowokacje,to jest wręcz niewiarygodne jaki tem naród i ciemnota kafeteryjna jest głupia:-D żeby byc takim idiota to trzeba się urodzić, czy zdawać jakies egzaminy? przecież 95% tematów tutaj zakładanych,jest prowokacją,a jeżeli są one podbijane przez autentycznych uczestników,a nie autorów tematu w postaci miedzy innymi moderatorni,to komentarz wszelki do tych osób jest zbyteczny

Gość Nie interesujesz sie corka
I tyle, masz ja gdzies. Nie kazdy jest piekny. Piszesz, ze z nia chodzisz do spa itp. a na zabieg na celulit, dietetyka itp. jej nie chesz dac? Przeciez ona widzi i czuje jaka do niej jestes. Zamiast wysylac ja na kolejne wybielanie zebow to wyslalabym ja na terapie i poradzila odciac sie od psychicznej matki. Brak chlopaka moze byc spowodowany niesmialoscia, kompleksami itp., pasztety tez maja facetow, nawet niebrzydkich.

Gość kiki i koko
moim zdaniem ten przypadek nadaje się do leczenia psychiatrycznego czyt.kochana mamusia

To jest prowokacja, ale tez szurnietych mamusiek nie brakuje ;) tak w nia inwestujesz i mloda ma tradzik w wieku 20 lat? Nie osmieszaj sie. Ludzi inwestujacy w cialo zawsze maja dobry efekt.

*ludzie Tradzik to sie ma jak sie nic z tym nie robi badz tylko uzywa spirytusu salicylowego ;) to sie ma czerwony ryj. Mamuska za bogato nie wyszlas za maz albo skapisz mlodej.

Gość Karolek7770
To jeszcze nic jeśli chodzi o problemy z córką... Ja dowiedziałem się, że moja sprzedaję swoją bieliznę na fetyszernia.pl

Gość Marne prowo a wy łykacie
jak pojebani :o 🖐️

Nie interesujesz sie corka Trądzik to złożona sprawa, więc lepiej sie nie wypowiadaj, jeśli nic nie wiesz. Ok? Są tu osoby które leczą to po 10 lat i gówno z tego. Są takie, którym nawet po izoteku trądzik wrócił, mimo, że już tysiące wydały na różne kuracje. To naprawde nie jest tak, że idziesz do lekarza, on daje cud środek i gotowe.