Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajko niespodzianka....

Ceny zabawek w sklepie.

Polecane posty

Mamy w rodzinie tradycje dawania prezentów na wielkanoc, zazwyczaj coś małego ale, że Synkowi spodobała się pewna ciężarówka to chciałam mu zrobić niespodziankę i poszłam dzisiaj do sklepu - mieszkam w mniejszym, turystycznym mieście i zachodzę a tam cena 269zł, wcześniej szukałam na allegro i tam około 150zł juz z wysyłką, jestem w szoku, rozumiem 20, czy 30zł ale żeby tyle! Czy u Was też tak jest, czy to sklep u nas powariował?

Jeśli to była TAKA SAMA ciężarówka to ładna przebitka. Raz jest taniej na allegro ,a raz w stacjonarnym sklepie ;) Po choinkę kupowałam zestaw lego.Na allegro kosztował 110-130 zł (w zależności od sprzedawcy) + przesyłka.A ja za niecałą 100 zł kupiłam w sklepie stacjonarnym. A dla odmiany - na urodziny dziecka kupowałam klocki edukacyjne.Na allegro 30-parę złotych + przesyłka to wychodziło przeszło 50 zł.A w stacjonarnym takie same prawie 80 zł :o

Dokładnie taka sama, upewniałam się parę razy, bo wierzyć mi się nie chciało. Przy okazji popatrzyłam też na ceny zabawek które wcześniej kupowałam mu na allegro, nie pamiętam ile płaciłam już za każdą ale na pewno było taniej i to przecież z wysyłką.

Gość tak bywa jakis czas temu
taki konik interaktywny kosztował w smyku 690 zł! a dokładnie tego samego dnia w realu 359 zł (co dla mnie i tak jest wysoką kwota jak za zabawkę którą bawić się nie można bo ona sama się sobą bawi) Różnica niesamowita.

Szukałam dla syna gry FIFA 13 - w carefourze za 209,90, w Euro za 139 zł.

Gość jzmnldgnkew, .frew
Niestety u mnie w Gdyni to samo ! Ciężarówka wypasiona u mnie za 250 zł w sklepie. Wchodzę na allegro i z przesyłką 180 zł :/

To nie tylko zabawki ;) Książki do I klasy : księgarnia : pakiet podstawowy 280 zł + j.niemiecki 60 zł + j.angielski 60 zł + religia 30 zł. Zamówiłam na allegro u jednego sprzedawcy : pakiet podstawowy 190 zł + j.niemiecki 40 zł + j.angielski 60 zł + religia 15 zł.