Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziółko29

zioła a niepłodność - komuś pomogły

Polecane posty

Gość gość
Dodam,że to moje drugie dziecko.Mamy przerwę 16 lat.Zioła działają.Polecam:-).

Gość gość
może znajdziesz coś w Centrum Amis - oni mają jakieś takie produkty

Gość olagość
hej. z racji wieku 37 lat lekarz od razu wysłał mnie na laparoskopie. jajowody mimo podania czegos tam w dużej ilosci całkowicie niedrożne. Całkowicie. podobno zrosty bardzo silne i stare. płacz itd, wszystko to co przechodziłyście wy. pojechałam do sanatorium na borowine, piłam zioła klimuszki. w sanatorium poznałam dziewczyne , która miała robione hsg po laparoskopi ( gdzie wyyszła jej niedrożnośc) i hsg jej pomogło. lekarka z połczyna sanatorium też mi to zasugerowała . w dodatku powiedziała, żę hsg mozna co pół roku robić w między czasie borowinę i że tak kiedyś leczyli w sanatoriach. no więc zaczełam szukać hsg, nikt mi nie chciał dać skierowania. poszłam prywatnie, w łodzi salve 600 zł, plus badania , lekarz to jakieś1000. wiedziała zę ból będzie wielki, lakarka znając moją hist. dała mi inne znieczulenie . coś tam zabolałao i usłyszałam DROZNE. płakałam będę starać sie teraz o kolejny cud :) fakt ze modliłam sie o ten pierwszy cud :) to było pare dni temu i sama jeszcze w to nie wierze , pozdrawiam i życze nam powodzenia ;)

Gość gość
Znam parę, której zioła pomogły, opowiadali o tym, ale nie pamiętam dokładnie tej kuracji. Warto poczytać o mocy ziół na takich stronach jak np. http://ziolazkurpi.com/pl sama korzystam z ziół na takie dolegliwości jak zmęczenie, problemy gastryczne itd

Gość Janka1234
Ja łykam go od poczatku cyklu (1) . W płodne całe było przytulanie co drugi dzień. Plamienie owulacyjne 16ego. 21ego śluz bladoróżowy z nitką krwi, która wyszła orzy badaniu szyjki. Czasem pobolewa podbrzusze, ale niedrastycznie. Temperatura od owulacji 37.3-37.4 bez oznak przeziębienia. Dwa testy już poszły, bo nie mogłam się doczekać.... myślicie, że to już? Proszę o wsparcie i trzymanie kciuków. Gratuluję wszystkim mamom i życzę powodzenia wszystkim staraczkom :*

Gość gość
w sklepie naturalna plodnosć są już gotowe zestawy idealnie skomponowane dla par starających się o dziecko.