Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balkonietka

Czy to ja jestem jakaś dziwna czzy ona?

Polecane posty

Gość balkonietka

Nie żebym była złośliwa czy obmawiała, ale rozmyślam nad tym, co powiedziała mi siostra i mam pytanie do Was - Matek. Otóż w sobotę przyjedzie moja siostra z 6 miesięcznym synkiem. Poprosiła mnie abym miejsca, do których dosięgnie jej syn przetarła spirytusem - czyli drzwi do pewnej wysokości, listwy przyścienne, szafki, etc. Umotywowała to tym, że jej syn nie miał styczności z wieloma bakteriami i go przystosowuje stopniowo. Ja oczywiście mogę tym spirytusem wszystko pomyć, żaden kłopot, ale... czy to naprawde ubija wszystkie bakterie i jest konieczne?

Gość hahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahah

Gość zaczarowanaaaa
powiedz siostrze ze ma zryty czosnek. moze jeszcze ubiera maseczke jak m.jackson.

Gość aaspoleczna
masz chora siostre. dziecko musi miec stycznosc z bakteriami inaczej bedzie alergikiem. a czyszczenie czegokolwiek spirytusem jest co najmniej bezsensu , wystarczu pronto czy cos w tym stylu... dobrze ze nie kazala CI calej fachowej ekipy sprzatajacej wezwac zeby cale mieszkanie wysprzatali doszczetnie. ciekawe czy sama robi tak w domu...

Gość sjdhjsdhjdh
Po co spirytusem? Niemowlęciu wystarczy czyste otoczenie a nie sterylne . Jak zmyjesz dobrze podłogę, przetrzesz framugi sprayem (ja przecieram płynem do okien który ma alkohol framugi i drzwi ubikacji od wewnątrz) to wystarczy. Niemowle faktycznie będzie pełzać i wszystko dotykać a potem ładować do buzi ale zwykłe podłogowe bakterie mu krzywdy nie zrobią. Powiedz siostrze że tylk ochorobotwórcze bakterie spowodują kłopoty , poza tym aby zmyć bakterie wystarczy nawet mydło i czysta woda a nie żadne spirytusy.