Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Myślę, że spokojnie mozna znaleźć kilku analityków nisko oceniających obecną kampanię Trzaskowskiego.

Pamiętasz Dudka... on uchodził za takiego obiektywnego, nawet pracę doktorancką Nawrockiego bardzo wychwalał, ze taka świetna i retryczna... ale teraz w kampanii stał się rzecznikiem Trzaskowskiego z libedowską pasją walącego w Karola... no jednak Palade to trzyma mocno poziom przy prof. Dudku 😉 

5 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Zażywanie nikotyny to ćpanie a zakup mieszkania to bandyckie przejęcie. I pisze to osoba, która pół nocy się wykłócała co do trzymania się słownikowej definicji drobności 😂

A skad mam wiedzieć czy to nikotyna bo rym cym tak napisał? 😃 nigdy nie widziałam zeby ktos tak robił z nikotyna 😃 oststnia rzecza o jakiej pomyślałam widząc ten gest była guma czy tam niktotyna 

Edytowano przez dep_sour

Jak się Nawrocki szczycił i był dumny, że został zaproszony przez Rydzyka do 

Muzeum "Pamięć i Tożsamość" w Toruniu 

(znajdują się tam postumenty, a na nich 16 tysięcy nazwisk Polaków, którzy w czasie II wojny światowej ratowali Żydów przed śmiercią).

A dwa dni temu? szukał wsparcia u Brauna? 

Nawrocki zbyt często w debacie odnosił się do "prostego" ludu z którym się tak mocno utożsamia.  Ja tam widzę różnicę między prostolinijnym, a prostakiem. 

Jeśli jakimś cudem wygra, świat nas wykończy śmiechem.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

opiera sie na perfidnej manipulacji i grze na najniższych instynktach. Socjotechniki maja opanowane do perfekcji

A czy qwercia się zapoznała z aferą kampanii profrekwencyjnej itd.?

Przed chwilą, dep_sour napisał:

A skad mam wiedzieć czy to nikotyna bo rym cym tak napisał? 😃 nigdy nie widziałam zeby ktos tak robił z nikotyna 😃

Ale wpisz sobie w internet proszę SNUS i saszetki nikotynowe.

Nie musisz ani mi, ani sztabowi na słowo wierzyć. 😉 

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Hahaha

No dokładnie widać ze on ‚mocny’ to jest tylko w napjertalaniu sie gdzie kazdy przyglup może być mocny bo co to za sztuka sie nawalac? A jak naprawdę potrzeba ‚mocy’ to Wiesiek wymięka 

żałosne jak on będzie prezydentem 

swoja droga czemu on wyglada tak mega staro i sie tak szybko posypał pokazują jakies jego wcześniejsze foty gdzie wyglada jak inny człowiek - to te dragi czy za dużo razow przyjęte na twarz? 

Mam nadzieję że wygra, a ty jak zwykle już wymyślasz całą legendę żeby go zdyskredytować. 😁

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

A czy qwercia się zapoznała z aferą kampanii profrekwencyjnej itd.?

nie oglądam tv republika

2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Piękna żona u boku nie gwarantuje prawdziwego prеzydenta. Masz problemy z logiką. 😁

Dalej nie rozumiesz. Może przeloguj się na Jeża, to ci bardziej wytłumaczę. Kobieta chyba bardziej zrozumie 😁

• Haha 2

1 minutę temu, dep_sour napisał:

A skad mam wiedzieć czy to nikotyna bo rym cym tak napisał? 😃 nigdy nie widziałam zeby ktos tak robił z nikotyna 😃

Ja też nie widziałam. Dziennikarze, którzy mieli styczność z Nawrockim potwierdzą. A czekaj, przypomniało mi się, że ostatnio Kukiz przy długim wywiadzie też się musiał wspomóc nikotyną i to otwarcie bez chowania w rękaw.

słuchać tv republika

Republike i tvn24 bez weryfikacji za pomocą internetu to ogladają 60 plus i tu glosowalo na popis ok 85 procent. 

Tak. Stare dziady głosują tez na po. Mniej wiecej po rowno. 

To mlodsi glosują na inne partie.

A propos pierwszych dam, to żona Nawrockiego jest obiektywnie atrakcyjniejsza tu nie ma podjazdu żona Rafała 😉

• Like 1

nie oglądam tv republika

Ja też!  Zrób z tego screena do swojego kajeciku 😜 Żeby potem nie było, że na drugą stronę przeszłam.

Przed chwilą, RC + napisał:

A propos pierwszych dam, to żona Nawrockiego jest obiektywnie atrakcyjniejsza tu nie ma podjazdu żona Rafała 😉

No raczej.. Patrząc na Agatę Dudę to mam nadzieję, że nie będzie miała problemów z wypowiadaniem się 🥰

2 minuty temu, RC + napisał:

Jakbym byl zlosliwy to bym napisal ze poczatkowo myslalem ze to jego matka. 

Za to pani Nawrocka to fajna Karynka z wygladu 😉

Edytowano przez Dark.Prince

3 minuty temu, RC + napisał:

Ale wpisz sobie w internet proszę SNUS i saszetki nikotynowe.

Nie musisz ani mi, ani sztabowi na słowo wierzyć. 😉 

No trudno żeby sztab powiedział ze wciągał koks w klozecie. Wiadomo ze coś musieli na szybko wymyślić pewnie złapali sie za głowę oglądając jak wieskowi puściły nerwy 😃 pr owo koszmar 

3 minuty temu, afekafe napisał:

tam widzę różnicę między prostolinijnym, a prostakiem. 

Pooglądaj może tych profesorów i dziennikareczki z tvp i oceń czy to jak się wypowiadają o elektoracie prawicowym nie stawia ich w gronie prostaków. Będziemy mieć zacne grono prostaków z tytułami i stanowiskami.

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

nie oglądam tv republika

Dlatego demokracja walcząca sra ci na łeb. To jest śledztwo wirtualnej polski a nie republiki. Natychmiast do czytania!

2 minuty temu, Dark.Prince napisał:

Republike i tvn24 bez weryfikacji za pomocą internetu to ogladają 60 plus i tu glosowalo na popis ok 85 procent. 

Tyci, tyci mi brakuje do 60-tki.

Nie obrażaj mnie i nie mieszaj w tv republika, Nawrocki, Rydzyk i inne takie 😡

5 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Mam nadzieję że wygra, a ty jak zwykle już wymyślasz całą legendę żeby go zdyskredytować. 😁

No nie dziwi mnie twoja nadzieja w końcu swój : p tak daleko zaszedł to daje nadzieje dla ciebie i twojej ‚młodzieży W lesie ‚ 😃

3 minuty temu, Dark.Prince napisał:

Caryca nie jest stara a leci całymi cytatami. Myslisz że skąd ona bierze te wszystkie pseudo-aferki? Z rękawa wytrzepuje?? We wrześniu w tv republika straszyli że imigranci przyjada we wrzesniu do Katowic to tu o tym trąbiła dzień w dzień. I co z tego sie sprawdziło? Wielkie nic

• Like 1

i kończąc to napiszę raz coś pozytywnego o Rafale. Mimo, że uważam go za zagubionego ideologicznie człowieka, niesamodzielnego pomagiera Tuska i człowieka zależnego finansowo i politycznie od grup powiązanych z Sorosem, chcących uczynić z Europy jakiś twór ideologiczny, bez tożsamości narodowych, to szanuję go za jedną rzecz:

mimo że (nie licząc niskiego wzrostu) jest całkiem przystojnym facetem, wybrał sobie bardzo przeciętną kobietę, czyli patrzył na coś więcej niż wygląd. To taki pozytyw.

Natomiast cała reszta Rafała to wielkie zagrożenie dla Polski i naszej tożsamości, wolności, naszego stylu życia... oby on sam kiedyś zrozumiał i odciął się od tych niebezpiecznych zradykalizowanych, skrajnie lewicowych środowisk wokół Sorosa.

4 minuty temu, afekafe napisał:

Ja też!  Zrób z tego screena do swojego kajeciku 😜 Żeby potem nie było, że na drugą stronę przeszłam.

Ok. zapisane und zeskrinowane 😜

• Haha 1

1 minutę temu, afekafe napisał:

Tyci, tyci mi brakuje do 60-tki.

Nie obrażaj mnie i nie mieszaj w tv republika, Nawrocki, Rydzyk i inne takie 😡

Spoko, możemy cię wmieszać w starych ubeków 🤭

6 minut temu, RC + napisał:

I jak Dudowa nie otworzy ust przez 10 lat? Zero poglądów na temat praw kobiet, dzieci, na serio nic??

7 minut temu, RC + napisał:

Tak. Nie pamiętam, żebym ruch.al szesnastolatki czy tam nawet piętnastolatki. Musiała być głodna życia 😉

Edytowano przez Hugh Hefner

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

W cholerę musisz mieć czasu, że się takimi bzdurami zajmujesz. Wszystko ok? 

Stara baba, a zachowanie jak w przedszkolu. Jprd 😏

zgłoszone do pani, pożegnaj sie z nikiem hejterko

I jak Dudowa nie otworzy ust przez 10 lat? Zero poglądów na temat praw kobiet, dzieci, na serio nic??

Dudowa nie jest feministką, nigdy tego nie ukrywała, więc trudno jej zarzucać, że nie powiela feministycznych postulatów rozbieżnych z jej poglądami do których ma prawo.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Bo prawa kobiet to wyłącznie aborcja 😴

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się