Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

Nie oglądałam debaty, nie idę głosować i mam gdzieś tych wszystkich matołów. Nie będzie dobrze, będzie źle, będzie jeszcze bardziej ujowo. 

Ale jeżeli mogę cofnąć, to dla mnie jedynym prawdziwym Prezydentem, był Aleksander Kwaśniewski, którego żona mimo upływu czasu, do dziś jest przepiękną kobietą. ☺️

Miłego dnia. Darz bór 😁☘️

• Haha 1

Tu macie podsumowanie debaty człowieka który ani PiS ani PO nie popierał nigdy otwarcie. Jest psefologiem i od lat bardzo celnie prognozuje wybory I to jest bardzo rzeczowe podsumowanie kto wygrał, a kto nie. 😉 

https://x.com/MarcinPalade/status/1926026562375213413

Poza tym, już po ptakach, Rafał musiał się pokazać mocno by mieć jeszcze jakieś szanse, zmarnował okazję. Także wszystko idzie w stronę Nawrockiego.

4 minuty temu, Molinezja. napisał:

1,5 h nie mógł wytrzymać? Usprawiedliwianie propagowania używek na wizji jest słabe, to nie warsaw shore tylko debata prezydencka.

Dokładnie za silnej psychy to on nie ma 😃 ale to było widać po mowie ciała ze nie znajduje sie na swoim miejscu 😃 ciekawe czy podczas rozmow z różnymi przywódcami krajów będzie wciągał kreski po 30 min bo sie bidny zestresował. Jak to ma być nasz reprezentant to ja jestem delikatnie załamana 😃

Edytowano przez dep_sour

14 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Nie. Ewa wczoraj powiedziała,  ze zagłosuje dla mnie na Trzaskowskiego 😉

no to z Pieprzem bedzie kosa 😜

3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Nie oglądałam debaty, nie idę głosować i mam gdzieś tych wszystkich matołów. Nie będzie dobrze, będzie źle, będzie jeszcze bardziej ujowo. 

Ale jeżeli mogę cofnąć, to dla mnie jedynym prawdziwym Prezydentem, był Aleksander Kwaśniewski, którego żona mimo upływu czasu, do dziś jest przepiękną kobietą. ☺️

Miłego dnia. Darz bór 😁☘️

A nie przeszkadzało ci jak się chwiał pijany na cmentarzu poległych polskich żołnierzy na ukrainie? 

Kolejna pierdoła, która was oddala od merytorycznych spraw. Jakie to polskie.

Trzaskowski lepszy? Niby w czym? Cały czas się głupkowato szczerzył i łgał tymi samymi wyuczonymi formułkami co zawsze. Nawet na Demagoga się powołał w którejś sprawie a ten...oznajmił, że to fałsz 🤦‍♀️ Nie dziwi was, że Trzaskowski raz jest pobudzony a po krótkim czasie wygląda jak agonalny dziad? Może jego prześwietlcie pod kątem nałogów.

3 minuty temu, RC + napisał:

Tu macie podsumowanie debaty człowieka który ani PiS ani PO nie popierał nigdy otwarcie. Jest psefologiem i od lat bardzo celnie prognozuje wybory I to jest bardzo rzeczowe podsumowanie kto wygrał, 

Poza tym, już po ptakach, Rafał musiał się pokazać mocno by mieć jeszcze jakieś szanse, zmarnował okazję. Także wszystko idzie w stronę Nawrockiego.

Przecież on jest za pisem, tylko po pijaku zwyzywał Sakiewicza. Swoją drogą już wrócil na X? Niedawno odchodzil na zawsze 😄

2 minuty temu, Jestem pdf tak napisał:

Ta Kwaśniewski komuch, żyd i pijak jak ty. Znowu się naje.bałaś

ostatnio napisala że pracuje od 6 do 23 a non stop tu siedzi. Czyli z roboty nadaje. Nie wiem co oni tam biorą w tych dyżurkach, ale mocno wchodzi

4 minuty temu, dep_sour napisał:

I pytanie o ułaskawienie to dla niego kompletny strzał w stopę i głupota w sumie rozumiem kibolski honor ze nie chciał sklamac ze nie ułaskawi i probowal lawirować i z tego lawirowania wyszło ewidentnie ze ułaskawi 😃 kompletnie sie zaoral w tym pytaniu 

Każdy poprzedni prezydent kogoś ułaskawił. A najwięcej chyba śp. Prezydent Kaczyński. Jestem przerażona co się dzieje w Polsce i dokąd zmierza ten świat 😴

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Trzaskowski lepszy? Niby w czym? Cały czas się głupkowato szczerzył i łgał tymi samymi wyuczonymi formułkami co zawsze. Nawet na Demagoga się powołał w którejś sprawie a ten...oznajmił, że to fałsz 🤦‍♀️ Nie dziwi was, że Trzaskowski raz jest pobudzony a po krótkim czasie wygląda jak agonalny dziad? Może jego prześwietlcie pod kątem nałogów.

jak skomentujesz nagły zwrot w pogladach twojej psiapsi? Dla męża zagłosuje na Trzaska, świeże info

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież on jest za pisem, tylko po pijaku zwyzywał Sakiewicza. Swoją drogą już wrócil na X? Niedawno odchodzil na zawsze 😄

Tak, jest tak mocno za PiS że całą poprzednią kampanię pisał, że PiS te wybory przegra, że kampanię mają słabą i celnie trafił...

no ale Rafała śmiał teraz skrytykować więc wiadomo... jest za pisem haha 😉

2 minuty temu, RC + napisał:

A nie przeszkadzało ci jak się chwiał pijany na cmentarzu poległych polskich żołnierzy na ukrainie? 

Każdy polityk pije. Wprowadził nas do NATO i chyba to jest najważniejsze. Więcej grzechów nie pamiętam. 

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Będę jej cisnąć od podręcznych.

może on ja narkotyzuje? weź z nią porozmawiaj na ten temat, taka nagła zmiana poglądów politycznych jest bardzo niepokojąca

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Nawet jesli ale pewno nie jest na ostatniej prostej jak Nawrocki żeby cpiec na wizji 😃

Trzaskowski mówił konkretami a Nawrocki bzdurami i sloganami do wyborców hooligans. Nawrocki nie wie co to in vitro 😃 zestresowany drechu na wizji i tyle ale zapewne znajdzie to swoich fanów wśród kumpli widmoka 

7 minut temu, dep_sour napisał:

I pytanie o ułaskawienie to dla niego kompletny strzał w stopę i głupota w sumie rozumiem kibolski honor ze nie chciał sklamac ze nie ułaskawi i probowal lawirować i z tego lawirowania wyszło ewidentnie ze ułaskawi 😃 kompletnie sie zaoral w tym pytaniu 

Super, że się nie zadeklarował na nie. Twoi uśmiechnięci wsadzają do więzienia za szyld partyjny a nie prawdziwe przestępstwa.

2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

W śniadaniowce jedynkowej coś mówili że obaj się odruchowo uśmiechali z nerwow ale ze Nawrocki mial szyderczy uśmieszek czy coś 

Trzaskowski tez przeginał z uśmiechem to prawda zwłaszcza na końcu ale Nawrocki ma ten uśmieszek muppeta sztuczny również i z tym stresem połączony wyglądało to żałośnie. Tyle ze Nawrocki ma ten wieczny uśmiech ciagle wiec kazdy sie przyzwyczaił.

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Też nie ma się zbytnio co przejmować opinią ludzi z tego forum... to forum to głównie ludzie o lewicowych poglądach, więc siłą rzeczy nie będą sprzyjać Nawrockiemu - ich prawo.

A sytuacja jest prosta - I tura pokazała że ponad 55% głosów to były głosy na kandydatów konserwatywnych, no tutaj Rafał był i jest w trudnej sytuacji, bo nastąpił mocny przechył w prawo, a on sam jest kojarzony z lewym skrzydłem PO.

7 minut temu, RC + napisał:

No wyznajemy fundamentalnie inne wartości. Bo jeżeli uzależnienie typa jest powodem do oddania Polski w ręce typa od Sorosa, co otwarcie się do tego przyznaje, do typa co statki wynajmował do zalewu UE migrantami z Afryki, to mamy wartości faktycznie o 180 stopni różne.;)

Obecnie współpracuję z gościem, który w brustaszy nosi wizerunek z Matką Boską, a większego sku... kłamcy, złodzieja itd dawno nie widziałem. Widac co człowiek, to historia 😉

Dutcha I tak nie przekonacie choćby Nawrocki tam stał i bił jakąs staruszkę, to by była wina tej staruszki, na każde patologiczne zachowanie znajdzie się usprawiedliwienie, a w ostatecznym razie stwierdzenie "a Tusk to coś tam".

To jest taki typ ludzi, że jak im krzyknęli "zaraza jest przez Żydów" to biegli i palili Żydów. Teraz im wmawiają, że Tusk wpuści gwał cących imigrantów i gejów to też im odebrało rozum. Zawsze tacy ludzie byli i będą niestety.

• Like 1
  • Thanks 1

Super, że się nie zadeklarował na nie. Twoi uśmiechnięci wsadzają do więzienia za szyld partyjny a nie prawdziwe przestępstwa.

No na pewno kryminaliści zacierają raczki 😃 w sumie po to tam idzie na ten urząd wiec doceniam brak hipokryzji przy tym pytaniu naprawdę 😃 mam nadzieje ze ludzie również wyraźnie usłyszeli te odpowiedz 

8 minut temu, dep_sour napisał:

Dokładnie za silnej psychy to on nie ma 😃 ale to było widać po mowie ciała ze nie znajduje sie na swoim miejscu 😃 ciekawe czy podczas rozmow z różnymi przywódcami krajów będzie wciągał kreski po 30 min bo sie bidny zestresował. Jak to ma być nasz reprezentant to ja jestem delikatnie załamana 😃

Trzaskowski będzie siedział w odosobnieniu lub z psycholożką tak jak przed debatą? Ten to ma silną psychę.

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Każdy polityk pije. Wprowadził nas do NATO i chyba to jest najważniejsze. Więcej grzechów nie pamiętam. 

Tak, ale to na szczęście niemal cała, prócz Wałęsy, klasa polityczna w Polsce chciała do NATO. 

Przed chwilą, RC + napisał:

Też nie ma się zbytnio co przejmować opinią ludzi z tego forum... to forum to głównie ludzie o lewicowych poglądach, więc siłą rzeczy nie będą sprzyjać Nawrockiemu - ich prawo.

A sytuacja jest prosta - I tura pokazała że ponad 55% głosów to były głosy na kandydatów konserwatywnych, no tutaj Rafał był i jest w trudnej sytuacji, bo nastąpił mocny przechył w prawo, a on sam jest kojarzony z lewym skrzydłem PO.

Równie dobrze można to odwrócić ze to forum widmokow i ludzi którzy nie widza nic zdrożnego w jego zachowaniu wiec nie dziwi wybor kibola na urząd prezydenta 😃

6 minut temu, dep_sour napisał:

Twardziel się zestresował, dodać to tego ten jego przemocowy ton i mamy chłopaka do wzięcia przebranego w garnitur.

Trzaskowski będzie siedział w odosobnieniu lub z psycholożką tak jak przed debatą? Ten to ma silną psychę.

Zawsze lepiej skorzystać z pomocy psychologa niz ćpać w programie na żywo będąc kandydatem na prezydenta 😃 

7 minut temu, Jestem pdf tak napisał:

Ta Kwaśniewski komuch, żyd i pijak jak ty. Znowu się naje.bałaś

Zgłaszam stalking. Dlaczego podszywasz się Pravik pod Leżaka? Ty głosować nie możesz, bo nie masz dowodu osobistego. Ja tylko ostrzegam, żebyś dał mi spokój. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się