Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Trzaskowski będzie siedział w odosobnieniu lub z psycholożką tak jak przed debatą? Ten to ma silną psychę.

jak pójdzie do księdza to bedzie ok?

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Zawsze lepiej skorzystać z pomocy psychologa niz ćpać w programie na żywo będąc kandydatem na prezydenta 😃 

Straszne 🫢

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

jak skomentujesz nagły zwrot w pogladach twojej psiapsi? Dla męża zagłosuje na Trzaska, świeże info

Myślę, że piwnica w której zamyka ją mąż dodatkowo została zalana. Głos na Rafała za pompę.

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Zgłaszam stalking. Dlaczego podszywasz się Pravik pod Leżaka? Ty głosować nie możesz, bo nie masz dowodu osobistego. Ja tylko ostrzegam, żebyś dał mi spokój. 

zgłoszone groźby karalne

3 minuty temu, dep_sour napisał:

No na pewno kryminaliści zacierają raczki 😃 w sumie po to tam idzie na ten urząd wiec doceniam brak hipokryzji przy tym pytaniu naprawdę 😃 mam nadzieje ze ludzie również wyraźnie usłyszeli te odpowiedz 

Pewnie tak  ale to Rafałek tęczowy wygrał w więzieniach pierwszą turę z dużą przewagą 

Edytowano przez Jestem pdf tak
  • Like 1

6 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Każdy poprzedni prezydent kogoś ułaskawił. A najwięcej chyba śp. Prezydent Kaczyński. Jestem przerażona co się dzieje w Polsce i dokąd zmierza ten świat 😴

Trzaskowski zadeklarował ze nigdy nie ułaskawi żadnego polityka 🙂

5 minut temu, RC + napisał:

Tak, jest tak mocno za PiS że całą poprzednią kampanię pisał, że PiS te wybory przegra, że kampanię mają słabą i celnie trafił...

no ale Rafała śmiał teraz skrytykować więc wiadomo... jest za pisem haha 😉

Za pisu dostal posadkę z zarzadzie polskiego radia, a tam się nie dostawalo przypadkowo. Pisał w gazecie warszawskiej, wyjatkowym paszkwilu.

Jasne, nie uprawia ordynarnej propagandy, ale robienie z niego bezstronnego i wyjatkowo trafnego analityka trendów wyborczych to lekka przesada.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Dutcha I tak nie przekonacie choćby Nawrocki tam stał i bił jakąs staruszkę, to by była wina tej staruszki, na każde patologiczne zachowanie znajdzie się usprawiedliwienie, a w ostatecznym razie stwierdzenie "a Tusk to coś tam".

To jest taki typ ludzi, że jak im krzyknęli "zaraza jest przez Żydów" to biegli i palili Żydów. Teraz im wmawiają, że Tusk wpuści gwał cących imigrantów i gejów to też im odebrało rozum. Zawsze tacy ludzie byli i będą niestety.

Ja za bardzo kocham Polskę by nawet rozważać głosowanie na kandydata ze stajni Sorosa - fakt.

Wolę Nawrockiego ze wszystkimi jego licznymi wadami niż Polskę w rękach rewolucyjnych szaleńców chcących robić sobie eksperymenty demograficzne.

• Thanks 1

Przed chwilą, Dark.Prince napisał:

Oboje biorą srodki pobudzajace wiec jest remis tutaj

masz dowody? bo Nawrocki sam je dostarczył

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

ostatnio napisala że pracuje od 6 do 23 a non stop tu siedzi. Czyli z roboty nadaje. Nie wiem co oni tam biorą w tych dyżurkach, ale mocno wchodzi

Z nocnych dyżurów tez nadaje

7 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Każdy poprzedni kogoś ułaskawił. A najwięcej chyba śp. l Ka. Jestem przerażona co się dzieje w Pol i dokąd zmierza ten świat 😴

Trzaskowski akurst zadeklarował ze nigdy nie ułaskawi żadnego polityka , Nawrocki nie mógł sie na to zdobyć bo przecież sporo pisiorow musi uniknąć krat 😃

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

no to z Pieprzem bedzie kosa 😜

Jako obrzydliwy realistą uważam, że wygra Nawrocki. Ta debata nie miała żadnego znaczenia. Jedynie utwierdziła mnie znowu w przekonaniu, że ludzie są z natury skur.wielami. Tylko, że ja mówię o  sobie to otwarcie, a inni będą kłamać w żywe oczy wciskają Ci opowieści o tym, że Jezus Cię przytuli 😉

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

zgłoszone groźby karalne

Lekarce od medycyny estetycznej?😁 Masz za dużo kwasu i jesteś antypatyczna. I dla twojej informacji nie pracuje na dyżurce pani płetwo 😌

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Za pisu dostal posadkę z zarzadzie polskiego radia, a tam się nie dostawalo przypadkowo. Pisał w gazecie warszawskiej, wyjatkowym paszkwilu.

Jasne, nie uprawia ordynarnej propagandy, ale robienie z niego bezstronnego i wyjatkowo trafnego analityka trendów wyborczych to lekka przesada.

Jeżeli ostro jechał po PiS w kampanii poprzedniej to znajdź mi taki odpowiednik po waszej tęczowej stronie... a on był w stanie mocno wypunktować PiS i otwarcie mówić, że kampanię mieli słabą a ówczesna opozycja się umacnia... a teraz krytykuje Rafała i jego kampanię, więc wiadomo... pisior haha. Libedowska mocno retoryka, kto cokolwiek powie złego na nas ten z pis... ale to bez znaczenia, bo ten forumek to malutka bańka nic nie znacząca dla kampanii. 

Edytowano przez RC +

15 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Ale jeżeli mogę cofnąć, to dla mnie jedynym prawdziwym Prezydentem, był Aleksander Kwaśniewski, którego żona mimo upływu czasu, do dziś jest przepiękną kobietą. ☺️

A jak by nie była przepiękna jego żona,to Aleksander K. już nie byłby prawdziwym prеzydentem. 😁Ty i ta twoja bystrość umysłowa. 😅

3 minuty temu, RC + napisał:

Ja za bardzo kocham Polskę by nawet rozważać głosowanie na kandydata ze stajni Sorosa - fakt.

Wolę Nawrockiego ze wszystkimi jego licznymi wadami niż Polskę w rękach rewolucyjnych szaleńców chcących robić sobie eksperymenty demograficzne.

A jak wygra Trzaskowski to co zrobisz? Żaden z nich nie nadaje się na prezydenta. 

5 minut temu, dep_sour napisał:

Zawsze lepiej skorzystać z pomocy psychologa niz ćpać w programie na żywo będąc kandydatem na prezydenta 😃 

Zażywanie nikotyny to ćpanie a zakup mieszkania to bandyckie przejęcie. I pisze to osoba, która pół nocy się wykłócała co do trzymania się słownikowej definicji drobności 😂

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

masz dowody? bo Nawrocki sam je dostarczył

Coz, mysle ze to mogly byc 'sproszkowane kosci wrogow' jadac klasykiem

A dowody tak, stand upy trzaska

Za sam kameleonizm w kampanii wyborczej powinien sie wywrócic 

Edytowano przez Dark.Prince

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

jak pójdzie do księdza to bedzie ok?

Przed spotkaniem z innym pre.zy.dentem? Nie sądzisz, że dziwne?

1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał:

A jak by nie była przepiękna jego żona,to Aleksander K. już nie byłby prawdziwym prеzydentem. 😁Ty i ta twoja bystrość umysłowa. 😅

Nie zrozumiałeś, bo pewnie w Kanadzie dopiero świta 😄😄

6 minut temu, dep_sour napisał:

A jest udowodnione że wciągnął jakąś substancję która jest na liście zakazanych  🤔

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

A jak wygra Trzaskowski to co zrobisz? Żaden z nich nie nadaje się na prezydenta. 

Nic... co mogę zrobić. Modlić się tylko... haha.

Póki co jest dobrze, także nie ma co się martwić na zapas.

7 minut temu, Dark.Prince napisał:

Oboje biorą srodki pobudzajace wiec jest remis tutaj

A który na wizji? 😀

7 minut temu, Molinezja. napisał:

Twardziel się zestresował, dodać to tego ten jego przemocowy ton i mamy chłopaka do wzięcia przebranego w garnitur.

Hahaha

No dokładnie widać ze on ‚mocny’ to jest tylko w napjertalaniu sie gdzie kazdy przyglup może być mocny bo co to za sztuka sie nawalac? A jak naprawdę potrzeba ‚mocy’ to Wiesiek wymięka 

żałosne jak on będzie prezydentem 

swoja droga czemu on wyglada tak mega staro i sie tak szybko posypał pokazują jakies jego wcześniejsze foty gdzie wyglada jak inny człowiek - to te dragi czy za dużo razow przyjęte na twarz? 

2 minuty temu, RC + napisał:

Jeżeli ostro jechał po PiS w kampanii poprzedniej to znajdź mi taki odpowiednik po waszej tęczowej stronie... a on był w stanie mocno wypunktować PiS i otwarcie mówić, że kampanię mieli słabą a ówczesna opozycja się umacnia... a teraz krytykuje Rafała i jego kampanię, więc wiadomo... pisior haha. Libedowka mocno retoryka, ale to bez znaczenia, bo ten forumek to malutka bańka nic nie znacząca dla kampanii. 

Myślę, że spokojnie mozna znaleźć kilku analityków nisko oceniających obecną kampanię Trzaskowskiego.

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Nie zrozumiałeś, bo pewnie w Kanadzie dopiero świta 😄😄

Piękna żona u boku nie gwarantuje prawdziwego prеzydenta. Masz problemy z logiką. 😁

1 minutę temu, RC + napisał:

Nic... co mogę zrobić. Modlić się tylko... haha.

Póki co jest dobrze, także nie ma co się martwić na zapas.

Dlatego się nie martwię, bo mam ich gdzieś.. 😴Będzie co ma być i koniec kropka. 

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Jako obrzydliwy realistą uważam, że wygra Nawrocki. Ta debata nie miała żadnego znaczenia. Jedynie utwierdziła mnie znowu w przekonaniu, że ludzie są z natury skur.wielami. Tylko, że ja mówię o  sobie to otwarcie, a inni będą kłamać w żywe oczy wciskają Ci opowieści o tym, że Jezus Cię przytuli 😉

niestety ciemny lud łatwo zmanipulować. A polityka PIS opiera sie na perfidnej manipulacji i grze na najniższych instynktach. Socjotechniki maja opanowane do perfekcji do tego maja ogromne wsparcie koscioła, to wystarczy aby przekonać Pieprza, Dutcha i im podobnych. A takich ludzi którzy wolą słuchać tv republika niż włączyć własny mózg jest niestety większość wsród wyborców

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się