Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

Tu już się nic nie wyciśnie więcej, tu już się kształtuje finalny trend. Dobrej nocy 🙂 Cytując Brauna: Szczęść Boże! 😉

Przed chwilą, RC + napisał:

Tu już się nic nie wyciśnie więcej, tu już się kształtuje finalny trend. Dobrej nocy 🙂 Cytując Brauna: Szczęść Boże! 😉

Masz w tle ustawionego Jezusa czy gejowską parę? 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Masz w tle ustawionego Jezusa czy gejowską parę? 

Pana Jezusa oczywiście.

a wracając do tematu jeszcze jedna uwaga:

Ten uśmiech Trzaskowskiego... sztuczny uśmieszek przez godzinę debaty... czyj to był pomysł... on mówiąc o tematach poważnych, dramatycznych  ten uśmieszek trzymał... fatalna rada, ale zupełnie mnie to nie martwi 😆 

9 godzin temu, RC + napisał:

Pana Jezusa oczywiście.

Ten uśmiech Trzaskowskiego... sztuczny uśmieszek przez godzinę debaty... czyj to był pomysł... on mówiąc o tematach poważnych, dramatycznych  ten uśmieszek trzymał... fatalna rada, ale zupełnie mnie to nie martwi 😆 

to może być reakcja na stres.

A Nawrocki co wciągał?

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

A Nawrocki co wciągał?

Obaj uśmiechali się tak samo sztucznie. Pomyślałem nawet, że nieźle się naszprycowali. Ale jak widać Nawrocki nie wytrzymał ciśnienia i musiał poprawić, ryzykując na wizji. Jak bardzo słabym charakterem trzeba być, żeby to zrobić, wolę nie myśleć 😉

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Obaj uśmiechali się tak samo sztucznie. Pomyślałem nawet, że nieźle się naszprycowali. Ale jak widać Nawrocki nie wytrzymał ciśnienia i musiał poprawić, ryzykując na wizji. Jak bardzo słabym charakterem trzeba być, żeby to zrobić, wolę nie myśleć 😉

ciekawe jak go tv republika usprawiedliwia

9 godzin temu, RC + napisał:

Pana Jezusa oczywiście.

Szczęść Boże. 

13 minut temu, Qwerty88 napisał:

A Nawrocki co wciągał?

snusa... tzw guma nikotynowa. 

generalnie nałóg to paskudna sprawa... nie zaczynajcie nigdy palić, bo będziecie niewolnikami nikotyny. 😉 

Ten człowiek to moralne dno. Czy serio są w tym kraju ludzie, którzy chca na urząd Prezydenta człowieka, który brał udział w kibolskich ustawkach, który przejął mieszkanie starszego Pana i pożyczył mu kasę na 20%, który tak sztucznie się uśmiecha pokazując w kółko swoje ząbki, człowieka który fascynuje się trojmiejskim półświatkiem itd. On jest jeszcze gorszy niż Duda. Nie jestem w stanie tego pojąć. Chyba nawet sam Kaczyński nie wie kogo wziął sobie na kandydata. Dramat.

• Like 1
  • Thanks 2

1 minutę temu, RC + napisał:

generalnie nałóg to paskudna sprawa... nie zaczynajcie nigdy palić, bo będziecie niewolnikami nikotyny. 😉 

a on nie wiedział że jest na wizji i ogląda go pół polski?

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ciekawe jak go tv republika usprawiedliwia

Nawet jakby wtarł w dziąsło kokę Republika, Pieprz, napisaliby, że nic się nie stało. Bo się facet stresował. A RC plus, że facet jest mocny 😉

• Like 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tak, ale uzależnienie to taka paskudna sprawa, że musisz zapalić i koniec. 

• Haha 2

2 minuty temu, RC + napisał:

Też nie popieram. Słaby psychicznie. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Przecież to zwykły wieśniak jest, przebrany w garnitur. I ten jego fałszywy ryj 😄

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Nawet jakby wtarł w dziąsło kokę Republika, Pieprz, napisaliby, że nic się nie stało. Bo się facet stresował. A RC plus, że facet jest mocny 😉

I Ewa, zapomniałeś dodać swoją świeżo poślubioną żone

1 minutę temu, RC + napisał:

a jak mu sie kupe zachce pilnie to też zrobi na wizji? Paskudna sprawa takie nagłe parcie na sr/anie

• Haha 3

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Też nie popieram. Słaby psychicznie. 

Ja nie palę to nie wiem... bawiłem się w tabaki do nocha i snusy lata temu ale mnie nie wciągnęło szczęśliwie... mój Ojciec też godziny bez dymka nie wytrzyma... Dobrze dla prezydenta Dudy że rzucił to cholerstwo

Przed chwilą, RC + napisał:

Według ciebie propagowanie używek na debacie prezydenckiej jest ok?

1 minutę temu, Molinezja. napisał:

Według ciebie propagowanie używek na debacie prezydenckiej jest ok?

Gdyby wyjął paczkę i otwarcie zażywał to nie... ale ukrył dyskretnie ręką, więc nie bawmy się w taką merytorykę, bo to słabe... typ jest uzależniony i musiał... proste. Powinien rzucić jak Duduś, czego mu szczerze życzę. Może jak już będzie w pałacu prezydenckim to pomyśli o tym, Dudeł po kampanii też rzucił.

• Haha 1

2 minuty temu, Malowany napisał:

Przecież to zwykły wieśniak jest, przebrany w garnitur. I ten jego fałszywy ryj 😄

To widać. Zresztą ja go w ogole nie kojarzę, nawet z jego wydziału, gdzie często bywałem. Ani z klubów. Jednak z takimi jak on miałem do czynienia i aktywność sportowa to nie były tylko pieści. Do dzis mam bliznę po sporej klubowej popielniczce. Wpier.dol czasem nawet kończy się w szpitalu albo gorzej,  ale skoro to niektórym imponuje i jako dojrzali ludzie nie zdają sobie sprawy z konsekwencji aktywności sportowej... Ważne, że Jezus przytuli.

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

I Ewa, zapomniałeś dodać swoją świeżo poślubioną żone

Nie. Ewa wczoraj powiedziała,  ze zagłosuje dla mnie na Trzaskowskiego 😉

• Like 1

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Nie. Ewa wczoraj powiedziała,  ze zagłosuje dla mnie na Trzaskowskiego 😉

Dla Ciebie i wujka Sorosa 😉

9 minut temu, RC + napisał:

Ja nie palę to nie wiem... bawiłem się w tabaki do nocha i snusy lata temu ale mnie nie wciągnęło szczęśliwie... mój Ojciec też godziny bez dymka nie wytrzyma... Dobrze dla prezydenta Dudy że rzucił to cholerstwo

Nie chodzi o to. Nigdy, mimo jakiś stresowych sytuacji i wystąpień publicznych, nie zdecydowałbym się na takie wspomaganie w trakcie. Nigdy też nie widziałem, żeby ktoś tak się złamał. Ale widać wyznajemy inne wartości. 

3 minuty temu, RC + napisał:

Dla Ciebie i wujka Sorosa 😉

Najważniejsze, że Węgry to taki bogaty kraj 😉

?? Przecież on bardzo słabo wypadł w tej debacie. Zestresowany, ten durny sztuczny uśmiech (ale to już standard u niego), niemerytoryczny. Mowa ciała fatalna. W pewnych kręgach może i błysnął ( kiboli) hasłami sloganami w stylu Rafale nie mieści sie w pale ale w ogólnym rozrachunku słabiej, Rafał lepiej, tak ze nie wiem skad u ciebie ta radość rym cym ta radość po tej akurat debacie.

i jesCze to wciąganie nie wiadomo czego 😃 jako kropka nad i. W zyciu nie slyszlaam ze można tak wciągać nikotynę wiec nawet jesli mowisz prawde rc ze to to, to 90% procent ludzi pomyślało cos innego 😃

skad ten człowiek został wyciągnięty to nie wiem

• Like 2
  • Thanks 1

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Nie chodzi o to. Nigdy, mimo jakiś stresowych sytuacji i wystąpień publicznych, nie zdecydowałbym się na takie wspomaganie w trakcie. Nigdy też nie widziałem, żeby ktoś tak się złamał. Ale widać wyznajemy inne wartości. 

No wyznajemy fundamentalnie inne wartości. Bo jeżeli uzależnienie typa jest powodem do oddania Polski w ręce typa od Sorosa, co otwarcie się do tego przyznaje, do typa co statki wynajmował do zalewu UE migrantami z Afryki, to mamy wartości faktycznie o 180 stopni różne.;)

• Like 1

7 minut temu, RC + napisał:

Gdyby wyjął paczkę i otwarcie zażywał to nie... ale ukrył dyskretnie ręką, więc nie bawmy się w taką merytorykę, bo to słabe... typ jest uzależniony i musiał... proste. Powinien rzucić jak Duduś, czego mu szczerze życzę. Może jak już będzie w pałacu prezydenckim to pomyśli o tym, Dudeł po kampanii też rzucił.

1,5 h nie mógł wytrzymać? Usprawiedliwianie propagowania używek na wizji jest słabe, to nie warsaw shore tylko debata prezydencka.

• Like 2

I pytanie o ułaskawienie to dla niego kompletny strzał w stopę i głupota w sumie rozumiem kibolski honor ze nie chciał sklamac ze nie ułaskawi i probowal lawirować i z tego lawirowania wyszło ewidentnie ze ułaskawi 😃 kompletnie sie zaoral w tym pytaniu 

3 minuty temu, RC + napisał:

No wyznajemy fundamentalnie inne wartości. Bo jeżeli uzależnienie typa jest powodem do oddania Polski w ręce typa od Sorosa, co otwarcie się do tego przyznaje, do typa co statki wynajmował do zalewu UE migrantami z Afryki, to mamy wartości faktycznie o 180 stopni różne.;)

Jesli wydumany strach przed Trzaskowskim jest powodem żeby prezydentem Polski zrobić typa z chuliganskich ustawek to ja bym to nazwała systemem zerowych wartości.

• Like 1
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się