marie3 89 Napisano Luty 8, 2021 14 minut temu, Gonia1 napisał: Ja jestem niska, szczupła "byłam" ale nie ma to dla mnie żadnej różnicy. Plecy i ramiona bolą. Mnie też bolą plecy i ramiona. Ubrania muszę kupować większe bo przeważnie biust się nie miesci. Albo po prostu źle to wygląda. A o jakim rozmiarze myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1 36 Napisano Luty 8, 2021 33 minuty temu, marie3 napisał: Mnie też bolą plecy i ramiona. Ubrania muszę kupować większe bo przeważnie biust się nie miesci. Albo po prostu źle to wygląda. A o jakim rozmiarze myslisz? To zależy co mi zaproponuje lekarz jeśli już zdecyduje się, ale myślę o rozmiarze D. Aby pasowały mi do mojej figury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 8, 2021 No tak do figury trzeba dobrać, ja mam zwykle bmi na dolnej granicy i dlatego to jeszcze gorzej wygląda taki rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 8, 2021 51 minut temu, Gonia1 napisał: To zależy co mi zaproponuje lekarz jeśli już zdecyduje się, ale myślę o rozmiarze D. Aby pasowały mi do mojej figury. A kiedy idziesz na konsultacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1 36 Napisano Luty 8, 2021 1 godzinę temu, marie3 napisał: A kiedy idziesz na konsultacje? Oj teraz to muszę od nowa wszystko ...czyli ortopeda ...skierowanie ,później konsultacje. Pod warunkiem że nie będę dźwigać już dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach