Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

wirus w @

Polecane posty

Dostałam wirusa razem z mailem. Wiem,ze tam jest bo znajoma dostała identyczną wiadomość i mimo ze jej nie otwierała zawirusowała komputer. Uaktywnił się w momencie usunięcia go do kosza. Jak to jest możliwe? Nie wiem.Nie znam się na tym. Co mam zrobić? Boje sie ze przez przypadek otworze tego maila lub go usunę.

Gość kjfpowwiqw
mila, wez ty sie puknij w leb to moze zmadrzejesz. Znajoma ma klienta poczty na kompie i pewnie sciagnela wirusa na dysk razem z wiadomoscia. Wchodzisz na swoje konto, na portal i tam usuwasz wiadomosc razem z wirusem. I przestan opowiadac farmazony.

Ona zrobiła to przy mnie. Z komputera stacjonarnego praktycznie wcale nie korzystała bo ma laptopa i jak coś to siedzi na necie na nim. Komputer był formatowany a teraz jest z oryginalnym Windowsem. Skorzystała tylko z komputera by odebrać pocztę bo laptop nie chciał jej łączyć z internetem. Teraz widzę ze dostałam tez tego maila z tym samym tematem. Pisze tak: "ważna wiadomość-wisus". Wiadomość wysłana z mojej spierdzieli mieszkaniowej. Ona tez należy do tej spółdzielni i wychodzi na to ze rozesłał się jak by z ich książki adresowej.