Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojkabaabbaba

przerzedzone włosy....

Polecane posty

Gość mojkabaabbaba

Witam! poradźcie mi co mam robić ?/ bardzo przerzedziły mi się włosy od dekoloryzacji ....zrobiłam sobie z ciemnych brązowych- ciemnu blond ( ale najpierw trzeba było zdjąć kolor ) . fryzjerka ostrzegała... z grubych do pasa zrobiły się krótkie i przerzedzone ... robie dużo: oleje, waxy itp seboradiny nie wiem co jeszcze wydaje mi sie ze jest coraz gorzej chociaż juz nie rozjasniam od 5 miesicey na blond.a wlosy mam taki ciemny blond/brąz..;/ masakra pomocy

Gość mojkabaabbaba
up

Gość kalorka_77
Ja miałam podobny problem z przerzadzającymi się włosami, ale to nie było od farbowania tylko od ciągłego prostowania prostownicą - dzień w dzień, a czasami nawet 2-3 razy dziennie. Strasznie przez to osłabiłam włosy. Ja sobie wynalazłam szampon Revita. A że miał dobre opinie to kupiłam. I tak stosuję już 3 miesiące i widzę poprawę znaczną. Grunt to wzmocnić włosy, a Revita ma fajne składniki do tego celu. Aaa no i polecam akurat ten sklep: http://dermalab.pl/18,revita.html bo wiem, że już są podróbki. A i fajne promocje mają niekiedy na ten szampon :D

Gość roladinia
sam szampon nie pomoże, dodatkowo w twoim żywieniu coś zmień lub dodaj

Gość mojkabaabbaba
co ma jeszcze zrobic miejscami wydaje mi sie ze mam prześwity chociaz wlos mam cienki ale jest ich duzo u nasady niestety konce.... hmmm jak patrze na stare zjdecia to widze duuuuz wlosów a wted wydawalo mi sie ze mam ich malo... kurde myse zeby tak pofarbować na ciemno henna khadi ( mam odcien ? ciemny blond - jasny braz...)

Gość Drakóla
Kup sobie serum do włosów z Dermatopoietiną - działa cuda! Do kupienia niestety tylko online, ale łatwo znaleźć w google) Powodzenia.