Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola_ona

do facetów

Polecane posty

Gość karola_ona

jak byście zareagowali, gdyby atrakcyjna szefowa w pracy chciała, żebyście na przywitanie całowali jej stopy?

Gość prawictwo pospolite191
nie wierze , ze ktoś mógłby zapytac mnie o taką rzecz .. Wydaje sie to dziwne ..

Gość karola_ona
załóżmy, że jednak...

Gość prawictwo pospolite191
zdarzało się , ze kobiety mnie zaskakiwały ( na przykład zakładając prześwitującą bluzkę bez stanika ) , ale nie w taki sposób , nie przez takie propozycje

Ja bym jej powiedział żeby się poszła leczyć. Lub nagrałbym to pytanie na telefon i zgłosił gdzie trzeba.

Gość karola_ona
jarek: powiedziałbyś tak szefowej?

Gość karola_ona
ale chłopaki słuchajcie: laska jest atrakcyjna...

Nie ważne czy jest Atrakcyjna czy nie. Taka propozycja to poniżanie czy dyskryminacja pracownika. Całować stopy owszem lubię ale swojej kobiecie czy partnerce a nie na dzień dobry własnej szefowej. N.P za to bym nie stracił pracy.

Gość karola_ona
jarek: ale to byłaby atrakcyjna szefowa, która by cię kręciła...

Gość ja bym się rzucił do stóp
i na koniec podziękował

Czy ktoś się zastanowił jak by to wyglądało takie zajście gdyby np ktoś to zobaczył. Z pewnością powstały by plotki a Plotek nic dobrego nigdy nie wyniknie a wręcz przeciwnie tylko może zaszkodzić.

Wiesz może gdybym był sam i Ona też z nikim nie była by związana To widziałbym to w innym świetle i wówczas zgodziłbym cię na coś takiego. Całowanie stóp to bezwzględne posłuszeństwo.

chociaż bardziej by mnie kręciło zrobić to samo kobiecie stojącej niżej ode mnie w hierarchii

Gość karola_ona
jarek: przy drzwiach zamkniętych... :) Słuchajcie, ja miała kiedyś taką sytuację, że kolega z pracy całował mi stopy w ramach wygranego zakładu...

Gość karola_ona
jarek: Całowanie stóp to bezwzględne posłuszeństwo zgadzam się :) ja bym się rzucił: dlaczego dziewczynie, która stoi niżej w hierarchii byłoby bardziej kręcące...?

A widzisz Karolino!! Duża różnica!! Zakład to zakład trzeba się z niego wywiązać by wyjść z Honorem. Ja lubię całować całe kobiece ciało łącznie ze stopami. Kobieca ciało idealnie nadaje się do całowania i jeśli się ma taką kobietę to trzeba o nią dbać i ją szanować.

Gość karola_ona
jarek: nawet nie wiesz, jaki był z tym ubaw...przy świadkach...

Karolino chyba byś nie chciała widzieć jak twój facet całuje stopy innej dziewczynie?? Pomyśl sobie jak byś musiała się poczuć widząc że ten komu zaufałaś i ofiarowałaś swoje uczucie w taki sam sposób taktuję inną kobietę.

no jak to dlaczego??

Gość karola_ona
wiesz, ten który mi całował był wtedy żonaty i co?

No owszem kiedy obie strony są samotne i z nikim nie związane. Takie zajście by mi nie przeszkadzało nawet przy świadkach. Zakład to zakład

Gość karola_ona
całowanie po stopach to trochę jak po rękach, tylko że jest dużo większy element dominacji dziewczyny i posłuszeństwa faceta... A to jest fajne.

Hmmm!! Trudno mi coś powiedzieć ale jeśli pary mają do siebie duże zaufanie to być może nie sprawiło by to nikomu krzywdy.

Gość karola_ona
ha! Widzę, że się przekonujesz.... fajnie

Zgadzam sie z tobą Karolinko!! Jeśli kogoś się bardzo kocha to zrobi się dla tej osoby wszystko. Dla ukochanej osoby mogę być posłuszny nawet tak zwany Pantoflarzem. Nie przeszkadza mi to i nie interesuje nie opinia innych. Gdyż najważniejsze są dla mnie uczucia.

Wiesz zależy w jakim aspekcie całuję się kobiece stopy. Tak dla zabawy czy głupich żartów to z pewnością bym się nie zgodził.

Gość karola_ona
dlaczego dla zabawy nie? To jest fajne też dla zabawy. I nie pisz Karolinko, bo tego nie lubię. Karolina albo Karola ( jak w nicku)...

Wiem że są fanatycy takiej kobiecej bielizny noszonej. Lecz ja do nich nie należę .

Gość karola_ona
Majkoff: chyba to twoje fantazje...

HMMM kurcze wiem że są Kobiety które mają w sobie niezwykły czar i urok osobisty. Po którym nawet twardzi faceci ulegną. Trudno mi powiedzieć czy do takich facetów należę. Może uległbym takiemu wdziękowi ale nie miałem takiego zajścia to nie mogę coś więcej o tym powiedzieć. Ale jak pisałem wcześniej Lubię całować kobiece stópki