Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola_ona

do facetów

Polecane posty

Gość karola_ona
fajnie, że chociaż to lubisz. I uwierz, że to nie jest jakaś zdrada, trochę więcej niż całowani dłoni na pewno. Ale to przecież nie seks...

Wiem Karola. He he he Potrafisz wiercić dziurę w brzuchu i chyba też przekonać faceta to niecodziennych zachowań.. Chyba nawet cię polubiłem chociaż tak naprawdę cię nie znam. Jednak jakieś tam fantazję wspólne mamy.

Fajnie mi się z tobą tu rozmawia na takim luzie. Tak jakbym cię znał od zawsze. Lecz z pewnością zaskoczył by cię mój wiek??!! Z Treści twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś młodą osobą gdzieś do 25 lat. A ja mam 46 lat

Gość karola_ona
23. Ten facet miał 31.

Wiesz często bywam na Saunach w Termach Rzymskich Czasem była taka sytuacja że podrywały mnie młode dziewczyny. Raz miałem bardzo ciekawą i śmieszną Przygodę w Saunie. Ale nie wiem czy mogę o tym napisać.

Gość karola_ona
jak chcesz to możesz...

Czyli jednak intuicja mnie nie myliła. Zawsze zwracam na formę wypowiedzi lub jak się kto wypowiada czy wysławia. Pozwala mi to czegoś się dowiedzieć o danej osobie. Z każdym wiekiem człowiek piszę czy wypowiada się nieco inaczej inaczej 20 latki inaczej 30 latki a jeszcze inaczej 40 latki.

Gość karola_ona
a ja czuję, że owinęłabym sobie ciebie wokół palca ( niezależnie dłoni czy stopy). Tylko że chyba bym nie chciała... :)

Było to gdzieś z 2 miesiące temu. Leżałem sobie w Saunie Wrażeń bi tak się ta Sauna nazywa. Leżałem na ręczniku oczywiście nago bo obowiązuje tam strefa nagości. W pewnym momencie weszło 9 dziewczyn w twoim wieku. Weszło i usiadły z wszystkich stron tak że nie mogłem zejść z górnej półki. Usiadły i dwie siedzące obok uwodziły mnie. Przytulały się ocierały dotykały. A ja nie wiedziałem zupełnie co mam zrobić czy poddać cię temu czy uciekać. Z czasem wyszło że te dziewczyny zrobiły sobie Wieczór Paniński w Termach złożyły po 250zł i wynajeły Apartamenty i mogły korzystać z całych Term. Te dwie siedzące obok w marcu miały wyjść za mąż. Dziewczyny podrywały nie tylko mnie ale i większość samotnych panów. Nawet rozebrały prowadzącego seans Sauna Majstra na Seansie i prowadziły seans

Gość karola_ona
nie chodzę.

No może nie tyle co owinełaś co zaciekawiłaś swoją osobą. Widzę że jesteś kobietą która zna swoją wartość. I lubi być w centrum uwagi.

Gość karola_ona
mogę cię zapewnić, że jakbyś u mnie pracował to byłoby po rękach na powitanie pożegnanie i jeszcze w trakcie.

Czyli jednak faceta w moim wieku byś nie uwodziła??!! Czyli dobrze to o tobie świadczy.

Gość karola_ona
lubię też dominować. Owinęłabym w realu. 100%

No tu nie musisz zapewniać. Ja już tak mam w swojej naturze że jak się witam z kobietą to całuję ją w dłoń. Bez względu na wiek. Co prawda nie wszystkim kobitą się podoba całowanie dłoni na powitanie

Czyli lubisz być zawsze na górze??!! I zawsze stawiasz na swoim ??!! Takie kobiety też mają coś ciekawego w sobie że potrafią być takie Władcze!!

Gość karola_ona
mówiłam, że owinęłam wokół palca. Cieszysz się nawet na fakju, które ci pokazałam... Pocałuj monitor i spier... :)

Oj na monitorze to nie to samo co na żywo. Całując dłoń na żywo czuję się zapach i smak kobiecego ciała. Pozdrawiam i życzę miłego dnia in Wesołych Świąt. A jestem miły bo mam szacunek do kobiet.

Gość karola_ona
nic już nie mów. Zamknij się.

Gość feetmen4
Jestes z koszalina?, bo ja bardzo bym u cb chcial pracowac

Gość krzysiek 4532
Jeśli zaproponowała by mi to taka młoda atrakcyjna szefowa to rzuciłbym się do stóp niczym uległy piesek i całował swoją panią po stópkach. Najlepiej jeszcze gdyby co jakiś czas wydawała mi polecenie służbowe rozebrania się przy niej do naga żebym poczuł się totalnie poddany i poniżony ale oczywiście bez obecności świadków. Marze o takiej szefowej..