Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybciaaata

Chce być gruba.

Polecane posty

Gość rybciaaata

obecnie ważę 85 kg a chcę przytyć do 95 kg . Czy moja sylewtka sie zmieni? czy będzie widać? Mam 170cm.

Gość mrożkaa
Myślę że Ci sie to uda. Po 2 tygodniach jedzenie frytek powinnaś dojść do wymarzonej wagi pozdrawiam pulpecie : * a Twoje ciało będzie zniszczone od rozstępów

Gość irlandia27
sorry ale ty juz jestes gruba !!!!

Gość Onajejpomoze
jedz dużo między posiłkami... pij dużo napojów gazowanych wysokosłodzonych - najlepiej do oporu.. Jeśli lubisz te klimaty - mogę pomóc ci przytyć;)

Gość tyj
Nabierają kobiecych krzsztaltow chudzino , pij dużo coli rób sobie serie np 20 szklanekseria i takie 5 serie dużo mc kfc chipsow pączków to przytyjesz aż do 150 kg i będziesz po prostu piękna i zgrabna . Twój brzuch musi nabrać troszkę tluszczyku.

Gość lena_duchannes
możesz nam wytłumaczyć dlaczego chcesz przytyć? :))) twoja waga jest.. duża jak na ten wzrost. nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że otyłość prowadzi do bardzo poważnych chorób. możesz sobie tym nie tylko nabrać więcej ciała ale również doprowadzić do znacznego pogorszenia stanu zdrowia. zastanów się najpierw :)

Gość gość
hmm, pewnie robi nas w balona , wcale nie chce przytyc ani nie jest gruba

Gość hghghg

Jakiś fetyszysta Was trolluje i tyle. Zdażają sie dziewczyny które chciały by przytyć ale nie mogą ale są to dziewczyny bardzo chude a nie 85kg pasztety.

Ja mogę ci trochę oddać 😄 A tak serio to niezdrowo, ale nie nam oceniać Twoje decyzje i niektórym chyba się coś tutaj pomyliło w komenatarzach 😕