Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam opiekunki i nie tylko

Nie moge znalezc nikogo do pracy. Ile powinnam zaproponowac?

Polecane posty

posprzatac ma raz w tygodniu z dzieckiem 2 godziny tylko przez trzy dni i jak nic nie bedzie do odgrzania to kanapki zrobic badz ryz z kurczakiem jakis ugotowac nic specjalnego.

Gość skoro tak sepisz kase
To se sama ten obsrany kibel myj :O poza tym nie rób z siebie totalnej debilki zamiast przyznać się do bledu z liczeniem godzin :O dodałas miesięczna ilość godzin opieki do tygodniowej sprzątania. gdyby chodziło o rozliczenie i zapłatę za tydzień to byś i opiekę i sprzątanie dała jako liczbę na tydzień więc 9 by było :\

ojej przeciez napisalam w koncu o jakiej kwocie myslalam. Za sprzatanie oddzielnie za opieke oddzielnie. Przeciez nie oszukalabym nikogo wmawiajac, ze ma sprzatac 3 godziny w miesiacu co tydzien:D Moj blad po prostu jak tu pisalam. Podliczalam tygodniowo opieke i pomnozylam razy 4 a juz sprzatania nie i to moja nie uwaga jedynie.

Gość No bez jaj- 600 zł?
Mam taka panią, która mieszka w poblizu. Odprowadza do szkoły i przyprowadza moje dziecko. Czasem musi posiedzieć z nią chwilę, ale nie ma żadnych dodatkowych obowiązków. Płace jej 700 zł i wcale nie uważam, zeby to była wygórowana kwota

ale ta pani odprowadza i przyprowadza codziennie. To chyba roznica zaprowadzac, a odbierac i nie codziennie a 3 dni

Gość prawoudr
15 zł za godzinę bez względu czy sprząta opiekuje się czy gotuje

Gość bo co?? hmmm
Chyba Was pogięło :O 1000 zł na 27 h pracy miesięcznie?? Wow Moja przyjaciółka ma nianie do dziecka. Mała ma 1,5 roku. Niania zajmuje się nią od pn do pt. 7,5 h dziennie. Mała jest przywożona do opiekunki. Ma przywożone również jedzenie (wszystko łącznie w owocami), wode, pampki itp Koszt 700 zł/miesiąc.

prosze wiec o dalsze propozycje i ocene czy moja kwota jest ok?

Gość a ja mysle ze
500- 600 zł to max bylam niania i wiem jakie sa stawki a te ktore ze 20 kilka godzin w miesiacu nie czarujmy sie niezbyt trudnej i wyczerpującej pracy chcą 1800 zł to wyśmiej. Rozumiem taka stawke za 8-9 h dziennie choć i tak nigdy tyle nie zarabiałam ani nikt z moich znajomych, ani nikt ze znajomych którzy zatrudniają nianie tyle nie płacili. Wiadomo każdy chce zarobic, no ale ludzie...

czyli 750zl jest ok?

Gość a ja mysle ze
uwazam ze to za duzo. napisz z jakiego miasta jestes, bo to tez ma znaczenie. chciałabym za taka prace tyle zarabiac.

Gość Tak pytammmmm
A jak duże mieszkanie jeżeli chodzi i to sprzatnie

Gość a ja mysle ze
tu Ci ktos napisał 15 zł za godzine ( a uwazam ze to dosyc duzo) wychodzi 15 x 27= 405 ZŁ!!!!!

Miasto Lodz

Gość sratatatatata....
15 zł za godzinę będzie ok. to jest naprawde duzo.

ale za opieke czy za sprzatanie, bo myslalam o 15zl za h za opieke a 25 za godzine za sprzatanie.

Gość stillo20
wg mnie okolo 800zl. co prawda godzin jest malo ale w danych dniach dziewczyna nie bedzie juz mogla isc do pracy gdzie indziej a te 3 dni to jest pol tygodnia.

Gość a ja mysle ze
poszperałąm teraz w necie i w łodzi niania z wyzszym pedagogicznym zarabia na reke ok 9 zł. no to z Twoim sprzątaniem i ugotowaniem 15 zł powinno wystarczyć. Wychodzi 405 zł. jeśli to jest 27 h. Jaka juz chcesz być chojna to daj te 500 zł

Gość Ja mogę u Ciebie
pracować za 600. 1000 to za dużo i byłoby to naciąganie.

Gość a ja mysle ze
nie dziel obowiazków ze za opieke 10 zl za sprzatanie 25 zł bo to jest głupie. ja pracuje i nikt osobno mi nie płaci za kazde wykonane zadanie. a w mojej pracy mam 20 rożnych obowiązków na dzień.

tu ktos dobrze obliczyl, ze 36 godzin wyjdzie, bo 3 godziny w tygodniu na sprzatanie plus 6 w tygodniu na opieke. Ja myslalam o 750zl w miesiacu

ja 750-800 proponuje i chetnych nie mma, bo chca albo wiecej albo maja warunki nie z tej ziemi.

Gość a ja mysle ze
wiesz to jest tak, ze niby wiele sie ta osoba nie napracuje, ale juz innej pracy miec nie moze bo nie da rady. jak ktos nie ma pracy i chce ta miec jako głowne zrodlo utrzymania to stad proponuje takie sumy. osoba która pracuje juz zawodowo nie ma jakiejs wielce dobrze płatnej pracy a powiedzmy haruje ucieszyłaby sie z kwoty 700 zł. mysle, ze powinnas szukac wsrod osob starszych, albo na rencie, ktor maja juz zrodlo utzrymania a chca tylko dorobic.

Gość a ja mysle ze
nie dawaj ogłoszen w necie, tylko porozwieszaj po klatkach, na przystankach w poblizu domu, koło placów zabaw, w sklepie osiedlowym. zobaczysz ze bardzo szybko znajdziesz chętną.

dziekuje za rade:) do tej pory ogloszenie mialam w internecie i gazecie regionalnej.

z tej rady skorzystam na pewno, bo nie wpadlam by na placach zabawach, przystankach rozwieszac ogloszenia.

Za sprzątanie liczy się więcej niż za pilnowanie dziecka. Myślę, że za sprzątanie to przynajmniej 12 zł za godzinę za to co wymieniłaś z gotowaniem i min.7 zł/h za opiekę nad dzieckiem.