Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w trakcie stylizacji ;)

Doradźcie jaki welon i bukiet do tej sukni

Polecane posty

Gość sliwkawkompocie
moim zdaniem bez welonu. A kwiaty bukiet kula w drobnych kwiatow w pastelowym kolorze albo wielkolorowy. Mogą być tez kalie, tylko długie bez żadnych ozdób przewiązane jedynie wstążką w kolorze sukni lub w kolorze kwiatów.

Gość w trakcie stylizacji ;)
Też myślę o kaliach (ale bez tych strasznie długich "patyków" które czasem zostawiają w bukietach z tych kwiatów) albo o bukiecie z kremowych i bladoróżowych eustam - generalnie bardzo mi się podobają eustomy...taka delikatniejsza wersja róży. Z welonu trochę szkoda mi zrezygnować...myślałam o takim do pasa, albo max za pośladki - albo mgiełka, albo z delikatnym obszyciem z koronki. Z biżuterii same kolczyki i branzoletka.

Gość weloniskooooooooooo
Czemu welon nie pasuje? Ponieważ ramiona są zakryte i byłoby za dużo? Pytam, bo też myślałam o podobnej sukni, tylko szerszej u dołu, ale zależy mi też na welonie

Gość zoordencja
suknia bardzo elegancka i z klasą, jeżeli masz smukłą sylwetkę (a pewnie tak skoro wybrałaś taka suknię) to kalie będą pasowały, tylko tak jak poprzedniczki pisały bez jakich koralików itp., jeżeli podobają ci się eustomy to pewnie kwiaciarka może dodać je do bukietu ...z welonem nie przesadzać żeby suknia nie straciła klasy, ten który wkleiłaś w linku powinien dobrze z tą suknią wyglądać byle nie był zbyt pofałdowany, raczej jedna warstwa tak podpięta, żeby się z tyłu rozkładała i opadała na plecy, długości tak do pasa