Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka skorkkakaaaa

Wyrzucialam salatke na podloge.

Polecane posty

zamiast się cieszyć że macie świeta, (ponoć najważniejsze dla osób wierzących) od rana czytam o fochach, problemach, wywalonych sałatkach....obrażonych żonach więcej świat mam każdgo dnia w roku niz niektóre z Was w Wielkanoc... naprawdę to był taki problem powiedzieć "dzięki Kochanie, ale popraw na drobniej, bo te duże kawały się nie nadają" i dać mu do tego buziaka? zadziałaloby milion razy lepiej i w oczach męża wyglądałabyś na super kobietkę, a tak pewnie sobie myśli "wszystkie baby takie same...nić tylko kurwa foch" i słusznie....

Gość mirka skorkkakaaaa
bo jestes pierdolnieta- a czy twoj facet wszystko robi na odwal?

Gość gihi
ghj

nie uważam żebym była pierdolnięta, raczej jestem normalna, choć może statystycznie przy mamuśkach z kafe to chyba jestem, bo nie kłócę się z mężem, nie robię fochów (albo czasami, ale z dużo poważniejszych rzeczy niż źle pokrojone warzywa) i potrafiłam wypracować sobie taki model rodziny w którym mój mąż mnie szanuje na tyle, na ile ja szanuję jego - co wymaga pewnie sporo więcej pracy od nas, ale przynajmniej nie musze zakładać idiotycznych tematów i tak, czasem robi coś na odwal się, bo mu się nie chce z wielu powodów i wiesz co, mi tez się zdarza, wyobraź sobie że ja też czasem zrobię coś na odwal się i nikt mi z tego powodu nie wyrzuca jedzenia na podłogę ani nie robi scen, po prostu dajemy sobie prawo do tego że może nam się nie chcieć i możemy nie mieć ochoty ale gratuluję postawy, pewnie więcej zdziałasz fochami niż ja buziakiem...

ok, teraz zobaczyłam że poczatek to nick kogoś, więc pierwsza część wypowiedzi nie do CIebie autorko :) aczkolwiek zgadzam się z Panią o tym nicku

Gość mirka skorkkakaaaa
ale moj facet 99% rzeczy robi na odwal. dlatego uz mam dosc tego. nie wytrzymalam.

Gość gihi
hkj

Gość mirka skorkkakaaaa
zmykam juz spac.

Gość matacz .,.,.,
Eeerrr Przeciez w swietach nawet nie chodzi o jedzenie! Gdyby u mnie w domu przygotowania do swiat mialy tak wygladac, to wolalabym nie obchodzic albo wyjezdzac w tym czasie na wczasy. Swieta to zawsze u nas bylo wspolne robienie pisanek i nawet te brzydkie i kolorystycznie niedopasowane do reszty byly potem na stole. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty chyba zartujesz :) i to maja byc swieta ? to ma byc przykład ?

Gość matacz .,.,.,
jaheira1 jaheira1@tlen.pl'; po prostu dajemy sobie prawo do tego że może nam się nie chcieć i możemy nie mieć ochoty xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx NIE MA PRAWA CI SIE NIE CHCIEC , A JAK CI SIE NIE CHCE TO NIE RÓB NIC JAK MASZ COŚ SPIERDOLIC wiec nie pisz głupot , ze tak jest normalnie , bo to nienormalne i zenujace !

Gość b.e.a.t.a
No i niepotrzebnie afere zrobilas. Trzeba bylo zrobic ta salatke z duzymi kawalkami, najpewniej sam by sie domyslil jedzac, ze cos z nia nie tak. A w ogole to same niepotrzebnie sie nakrecacie i psujecie swieta sobie i innym. Wczoraj mielismy upiec sernik, ale ze mielismy inne zajecia w ciagu dnia, tak sie zdarzylo, ze o godzinie 21:30 sernika dalej nie bylo. Maz pyta co z sernikiem, ja na to ze zrobimy, jesli mi pomoze. On na to, ze nie chce mu sie, wlaczyl sobie internet i usiadl. Jakbym miala scisk d... ze na swieta wszystko musi byc perfect, to bym pewnie poleciala sama piec ten sernik obrazona na meza i caly swiat. Ale nie mialam. Zrobilam sobie kawke i tez zasiadlam przed komputerem. I tak sobie siedzimy, po godzinie maz do mnie, to co - robimy ten sernik? Poszlismy do kuchni, zaczelismy wszystko szykowac, wtedy mlode sie obudzilo (nasza polroczna corka) i skonczylo sie tak, ze ja karmilam corke a maz sam upiekl sernik wg moich wskazowek. Wyszedl pyszny, a co najwazniejsze wszyscy zadowoleni i w dobrych humorach. Czego i wam zycze.