Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkitam

160 cm wzrostu..

Polecane posty

Gość takkitam

może być..czy troche za mało?

Gość takkitam
zapomniałem dodać że chodzi o faceta

Gość nbkjkjkjkjj
dla dziewczyny ok ,dla faceta zdecydowanie za mało

Gość nbkjkjkjkjj
ale dziewczyne masz szanse znaleźć bo znam facetow o tym wzrosćie i maja żony wie jak widać można

Gość takkitam
Mój penis mierzy we wzwodzie 24cm. Co przy prostej logicznej kalkulacji daje mi 184 :) czy wyrwę każda dziunie?

Gość takkitam
dzięki za wpisy podszywaczowi też :)

Gość Klaudetta999
ja mam 154 wzrostu i dla mnie 160 u faceta to zdecydowanie za mało, wole dużo wyższych

Co do tego co napisała maua Ja bym czasem wolala, żeby niscy faceci nie uderzali do nikogo. To okropne dla mnie, bo jestem niska ( i do tego zajęta) i ZAWSZE jak na horyzoncie pojawia sie niski facet to próbuje niemalże przykleić sie do mnie. To jest koszmar. Nawet jak ja nie okazuje zainteresowania, to on dalej. Ale na pewno znajdziesz swoją księżniczke. Ja po prostu musiałam wylać co mi na wątrobie leży, bo już naprawde mam czasami dość tego, że niscy faceci lepią sie TYLKO do mnie, jako do jedynej laski w towarzystwie (mało jest takich niskich...) i to tak mega niezdrowo lepią.. Bo nie oszukujmy sie, jak już taki 160cm znajdzie niższą to wszelkich staran dokłada, żeby w koncu mieć tą laske. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia. Ale jak mówie, nie wytrzymałam i musiałam sie podzielić

Co do tego co napisała maua Ja bym czasem wolala, żeby niscy faceci nie uderzali do nikogo. To okropne dla mnie, bo jestem niska ( i do tego zajęta) i ZAWSZE jak na horyzoncie pojawia sie niski facet to próbuje niemalże przykleić sie do mnie. To jest koszmar. Nawet jak ja nie okazuje zainteresowania, to on dalej. Ale na pewno znajdziesz swoją księżniczke. Ja po prostu musiałam wylać co mi na wątrobie leży, bo już naprawde mam czasami dość tego, że niscy faceci lepią sie TYLKO do mnie, jako do jedynej laski w towarzystwie (mało jest takich niskich...) i to tak mega niezdrowo lepią.. Bo nie oszukujmy sie, jak już taki 160cm znajdzie niższą to wszelkich staran dokłada, żeby w koncu mieć tą laske. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia. Ale jak mówie, nie wytrzymałam i musiałam sie podzielić

Gość rwerwerewr
nic bardziej bzdurnego że niski facet bedzie miała powodzenie u niskiej dziewczyny.... moim zdaniem, najlepiej zapomniec o wzroscie, nie ma reguł, najcześciej te niskie= sama mam 152 - lubia wysokich, tak samo niscy faceci nie lubią niskich, mozesz miec np. laskę co tez ma ok. 160 , ablo nawet z 162

to dobrze, ze to z siebie wyrzucilas :P musisz byc sliczna, bo z tego co widze to te nizsze kolezanki nie maja powodzenia, nizsi sie do nich tak nie lepią;)

Gość gefewfwgfe
:-D:-D A powiedz tak szczerze - masz to równe 160 cm? czy może 5 mm mniej? Albo 10 mm? :-D A może 15? :-D bardzo często spotykam się z tym, że małe kobietki dodają sobie trochę tego wzrostu, żeby mieć tą magiczną 6 :-D

Gość lombardii
Wysocy faceci często lubią niskie kobiety. Niskie kobiety nie lubią niskich mężczyzn.

Gość rwerwerewr
jak jestes młody to moze warto uzbierac na ilizarowa, 30 tys i bedziesz wyzszy, u faceta taki wrozst to troche nieszczeście

Czy mogliby skasować mój zdublowany przypadkiem post skoro to zgłosiłam? - CO ROBI MODERACJA? Maua- Naprawde w twoim otoczeniu niscy nie lepią sie do niskich? :D Co to za cudowne miejsce, może sie przeprowadze jednak :D... Śliczna, nie wiem. Rzecz gustu. Na pewno tutaj mojej fotki nie wstawie, bo to by sie mogło źle skończyć, zwłaszcza jak czytam komentarze niektorych sfrustrowanych jednostek lecące w moją strone :D gefewfwgfe- Ja nie ukrywam, że mam 157cm. Nie musze mieć magicznej "6", nie urosne od tego.