Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quwelkinka

urodziłam w wieku 16 lat i sie tego nie wstydze :)

Polecane posty

Gość Emcia66
To nie jest obrażanie ludzi tylko pisanie prawdy. Ja też nie wyobrażam sobie żeby facet uprawiał seks z nastoletnią dziewczynką, zapłodnił ją i zakładał z nią rodzinę. Tojest CHORE. Normalny mężczyzna wiąże się z kobietą a nie z dzieckiem. Nie zdziwiłabym się gdyby twój facet chadzał teraz na małoletnie nastolatki wszak ty już taka młoda nie jesteś.

Gość ja mialam 18 jak zaciazylam
dorobiłam się 3 domów i 5 samochodów i wakacji na mauratusie a tym debilkom żal dupę ściska. Gdyby urodziły w wieku 13lat teraz byłyby bogaczkami i dojrzałymi psychicznie kobietami.

Gość Kłoliberek
Ej sorry ale urodzić w wieku 19 a 15 lat to jest jednak przepaść i nie ma tego co porównywać.

Gość ja mialam 18 jak zaciążylam
ja mialam 18 jak zaciazylam dorobiłam się 3 domów i 5 samochodów i wakacji na mauratusie a tym debilkom żal d**ę ściska. Gdyby urodziły w wieku 13lat teraz byłyby bogaczkami i dojrzałymi psychicznie kobietami. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a ty pierdolona szmato nigdy tam nie pojedziesz, bo taka wyspa jak mauratus (wg ciebie lebiodo) nawet nie istnieje, ale dno:D

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja zaszłam w ciąże mając 23 lata. Płakałam, że moje życie się skończyło!! Skończyłam szkołe, znalazłam pracę, a i tak nie byłam w pełni gotowa na dziecko. Gdzie to beztroskie życie, wypady z kumplami. Praktycznie moje życie ledwo się zaczęło, a już miało się kończyc. Teraz z perspektywy czasu, kiedy moja córka ma rok jestem przeszczęśliwa, że ją mam. Ale życia nie cofnę, wiem że wiele straciłam, ale nie wiem czy jest to ważniejsze od dwóch wielkich oczek patrzących na Ciebie jak wstajesz. Od ogromnego uśmiechu kiedy mama wraca do domu. Nie zamieniłabym tych rzeczy, na imprezy, czy zwiedzanie świata. Moim światem jest moje dziecko. I pragnę uczyc się jej co dziń to więcej. Także autorko jestem z Tobą, mimo że trochę starsza. Trzymaj się ciepło, a ze światem walcz dalej.

Gość quwelkinka
ok, jest miedzy nami roznica wieku, ale ja nie uwazam ze wiazanie sie osob ktore dzieli iles tam lat jest nienormalne, to chyba wy macie jakies dziwne pojecie o zyciu...

Gość quwelkinka
moze gdybym byla bardziej rozwazna wtedy to zaplanowalabym to wszystko inaczej i dopiero teraz oczekiwala na pierwsze dziecko, ale wyszlo inaczej, czasu przeciez nie cofne. a mam dzieki temu dwoch cudownych synow. :)

Gość Kaftanik czerwony
Gdybyś miała 20 a on 30 to nie byłoby nienormalne ale wiązanie się z dzieckiem jest nienormalne.

Gość Emcia66
No ja mam dziwne pojęcie o życiu, np. uważam, że ruchanie czternastolatki przez dorosłego faceta jest be. Ale to tylko ja mam takie dziwne podejście, islamiści i Cyganie są bardziej nowocześni.

Gość quwelkinka
no ale co ja na to poradze, ze sie w sobie zakochalismy? po prostu to bylo silniejsze od nas, moje kolezanki tez sie wtedy pukaly w czolo i mi to odradzaly, tak samo moi rodzice jak sie dowiedzieli, no ale okazalo sie ze jednak jestesmy sobie przeznaczeni. :)

Gość quwelkinka
ja swoj pierwszy raz przezylam w wieku 15 lat, a nie 14. :)

Gość Mama.... Majka......
Każdy układa sobie życie jak chce. Ja ułożyłam sobie zyczie inaczej niż ty. Poszłam na studia, staż, ślub, dzieci. Dziś mam 28 lat. Jestem stomatologiem, mam męża ( 3 lata po ślubie) i pół roczną córeczkę. Każdy ma prawo kierować swoim życiem tak jak chce. Ja Cię nie oceniam. Pozdrawiam Majka.

Gość adddddeerrty
A ty Majka mozesz pwieidziec po co to napisalas? Zeby sie pochwalic na topiku autorki? Zalosne, naprawde

Gość adddddeerrty
Ja nikogo nie oceniam i podziwiam autorke, ze sobie dala rade, bo niewiele osob na jej miejscu by sobie tak poradzilo. I zycze duzo szczescia!

Gość Mama.... Majka......
Napisałam to po to, zeby autorka wiedziała, ze jest ktoś kto stoi za nią. Autorka życzę Ci, żebyś była dalej szczęśliwa i nie przejmuj się.

Czyli mialam 15 lat jak zaszlas w ciaze :( wspolczuje. Ja gdybym zostala matka w tym wieku to chyba bym sie zastrzelila. A tak na marginesie gdzie Ty sie wychowalas , ze sie za sex bralas w wieku 15 lat? Jka czytam Ciebie autorko to Bogu dziekuje , ze nie mam corki ;P

Gość DO MAJKI
Majka... ty ją popierasz ? Przecież ty żyjesz w luksusie jako stomatolog. I ty popierasz 16 letią matkę masakra.

Gość quwelkinka
nie rozumiem tego pytania, jak to gdzie sie wychowalam? w domu?

Gość quwelkinka
ja nie napisalam tutaj po to, zeby ktos byl za mna albo przeciwko mnie, napisalam po prostu cos o sobie i juz. :)

Gość adddddeerrty
Majka ty sie stuknij w leb kretynko

Gość do jagoda369
sama w ciaze nie zaszła wiec sie nie ciesz bo ty twój syn tez może zrobić ci wnuczka w wieku 15 lat .

Gość do adddddeerrty
A ty chyba jesteś zazdrosna ?

Ja wiem , ze w domu ale w jakiej rodzinie? :D chyba patologicznej , ze sie puszczalas bedac jeszcze praktycznie dzieckim :( czemu Cie mama nie pilowala i gdzie Ty chodzilas, ze zaciazylas :(

do jagoda369 sama w ciaze nie zaszła wiec sie nie ciesz bo ty twój syn tez może zrobić ci wnuczka w wieku 15 lat " 1 Jak sie synow wychowa na porzadnych ludzi to nie beda sie wiazac z jakimis szmatami :( takie moje zdanie.

Gość quwelkinka
w porzadnej rodzinie, juz pisalam to wczesniej, ze moja mama jest nauczycielka a tata ksiegowym. :)

Gość quwelkinka
i prosze mnie nie wyzywac od szmat, zachowaj w sobie chociaz troche kultury, zeby obcych ludzi nie wyzywac ok?

Gość adddddeerrty
O co niby ja mam byc zazdrosna? O Majke? A co mi do tego? Po prostu nie moge patrzec na tepote niektorych ludzi ktorzy sie uwazaja za nie wiadomo kogo az zal na to patrzec naprawde, wykorzystuje topik zeby sie wylansowac i tyle.

Gość do jagoda369
no proszę jagódka co tydzień do kociołka biegniesz a tak ci łatwo wyzwać inna kobietę i matkę od najgorszych.:( Wstyd

W porzadnej rodzinie 15 latka nie idzie do lozka z facetem, wiec nie jestes z porzadnej rodziny. Chociaz istnieje tez inne rozwiazanie , mianowicie rodzice porzadni a corka puszczalska. :( wspolczuje im takiej corki.

do: do jagoda369 ja jej tylko mowie po imieniu- kobiete puszczalska nazywa sie takim wlasnie okresleniem :( istnieje rowniez okreslenie na k ale to sobie juz darujmy chociaz w tej syt byloby jak najbardziej adekwatne. Co ja poradze , ze autorka taka jest nie moja wina.