Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quwelkinka

urodziłam w wieku 16 lat i sie tego nie wstydze :)

Polecane posty

Gość quwelkinka

witam wszystkie mamuski chce sie dolaczyc do was i zaczynam tym wpisem czy byly moze mamuski mlodsze ode mnie? ja w wieku 16 lat urodzilam blizniaki, chlopaki sie urodzily w czerwcu, a ja w maju mialam 16 urodziny w tym roku skoncza 5 lat i na urodziny beda mieli prezent mlodsza siostrzyczke :) pozdrawiam serdecznie mam nadzieje ze mnie przyjmiecie cieplo :)

Gość szkoly nie skonczylas prawda?
chlopaki sie urodzily w czerwcu " " i na urodxziny beda mieli siostrZyczke biedna....

Gość quwelkinka
skonczylam liceum wieczorowe :) a od pazdziernika zaczynam studia zaoczne :)

Gość Kaftanik niebieski
to kiedy ten slub?

Gość pupuis
Nie masz sie czym chwalić, chyba że dla ciebie rozłozenie nóg przed pierwszym lepszym gnojkiem, który mózg ma w spodniach to zaszczyt. Ale przyjdzie czas gdy twoje dzieci będą sie ciebie wstydzić.

Gość ola boga...
...

Gość quwelkinka
jaki slub?

Gość quwelkinka
slucham? ja sie niczym nie chwale, napisalam po prostu jak jest i tyle. i nie rozkladalam nog przed pierwszym lepszym tylko przed moim przyszlym mezem.

Gość masz 21 lat
i 3 dzieci to jest straszne co ty w zyciu osiagnelas? kiedy sie bawilas? zobaczysz ze za pare lat tak bedziesz ryczala ze nic Ci nie pomoze .. zadnych doswiadczen nic...

Gość quwelkinka
up

Gość quwelkinka
doswiadczen? uwierz mi, ze mam wiecej doswiadczen na koncie niz wiekszosc dziewczyn w moim wieku, ja jestem bardzo szczesliwa i czuje sie spelniona, mam cudowne dzieci i kochanego meza :)

Gość MartynaMMM
Jak widze tych poskich studentow to placze,co sie stalo ze takie gamonie w pl studiuja

Gość masz 21 lat
szczerze to ja w wieku 15 lat nie wiedzialam czym jest sex a ty juz bylas prawie matka . Szkoda mi Ciebie , nigdy nie poznałąś tego czym jest wiek dorastania itp...

Gość quwelkinka
up

Gość quwelkinka
ja nie jestem studentem, dopiero bede od pazdziernika, ale zaocznym. :)

Gość quwelkinka
poznalam czym jest dorastanie, tylko przeszlam przez to w ekspresowym tempie, nie mialam innego wyjscia niz szybko dorosnac i razem z mezem musialam stac przeciw calemu swiatu, bo nikt do nas pomocnej dloni nie wyciagnal.

Gość nie wierze 11111111
ze jestes taka szczesliwa , ze nie tesknisz za imprezami , znajomymi , biwakami , czy wyjsciem z CHLOPAKIEM gdzies we dwoje ! nie piernicz mi ze jest inaczej bo bys byla nie normalna (chyba ze tak jest) masz jeszcze kaszke zamiast mozgu i myslisz ze dobrze postepujesz , ale tak nie jest my mozemy tu sobie gadac ale sie przekonasz ze za pare lat bedziesz plakala za dawnym zyciem (jesli juz tak nie jest )

Gość MartynaMMM
Jak tacy ludzie wogole pisza mature .to jest dla mnie nie do pojecia.

Gość O maj gad
Ja mam 26 lat.. i nawet o dzieciach jeszcze nie myślę.. A Ty w wieku 16 lat miałaś blizniaki? O ja piernicze..........................................................

Gość nie wierze 11111111
i na forum mozesz stwarzac sobie fantastyczna wizje kochajacej sie rodziny :) pozatym z tego co wiem nie masz męża :)

Gość quwelkinka
up

Gość MartynaMMM
Wy jestescie przerazenie ze urodzila pierwsze dziecko w wieku 16lat,ja tym ze polskie szkolnictwo upadlo juz tak nisko ze bardziej sie nie da.

Gość quwelkinka
narazie wcale nie jest mi przykro, jestem bardzo szczesliwa bo mam cudownego meza, kazdy ma swoje zycie, jedni je ukladaja tak, inni inaczej i juz.

Gość quwelkinka
jak to jak pisza mature? normalnie... uczylam sie sumienne i zdalam wszystko bardzo dobrze i z tego akurat jestem dumna. :)

Gość quwelkinka
i nie stwarzam zadnej wizji, po co mialabym cos wymyslac, nie rozumiem? i mam meza juz od 3 lat prawie i jestem bardzo z nim szczesliwa, bo mnie bardzo kocha. :)

Gość O maj gad
Jak się można puszczać w wieku 16 lat? Tylko debilki tak robią... Patologia itd. Żadna mądra (!!!) dziewczyna w tym wieku się nie puści. Więc bardzo Ci współczuję, bo musisz być głupiutką, niedowartościowaną dziewczyną... Ja mając 16 lat zaczynałam się.. całować ;) MASAKRA! DNO! DNO! DNO! :D

Gość quwelkinka
up

Gość skad się biorą takie półgłowki
Czy oprócz tego, że tak szybko uprawiałaś seks i zaliczyłaś wpadkę jest coś, czym możesz sie pochwalić? Bo dla normalnej osoby to twoje "osiągnięcia" są śmieszne. Nie masz wykształcenia, nie masz o czym opowiadac znajomym na studiach bo kto by chciał słuchac o gównach i rzygach twoich pomiotów.

Gość magalaga
Twoi rodzice tez pewnie byli dumni ze ich 15 letnia corka z brzuchem chodzi. To taka patologia ze ja pierdole. I zajebiscie jest sie czego wstydzic bo trzeba miec gówno zamiast mozgu albo wychowywac sie wsrod meliniarzy zeby uwazac seks w takim wieku i łażenie z brzuchem za cos pozytywnego

Gość quwelkinka
ja sie nie puszczalam, mialam w zyciu tylko jednego partnera i nie uwazam za puszczanie pojscie do lozka z kims kogo sie kocha. moze gdyby moj maz byl w wieku bardziej zblizonym do mojego, to wszystko potoczyloby sie inaczej, ale jest jak jest. :)