Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona i załamana

Dlaczego trafiam zawsze na podrywaczy i kolekcjonerów lasek?

Polecane posty

Dlaczego trafiam zawsze na podrywaczy i kolekcjonerów lasek? Tak jest prawie za każdym razem, kiedy kogoś poznam po jakimś czasie okazuje się, że spotyka się też z innymi dziewczynami, ma "przyjaciółki" prawie w całej okolicy. Tym razem znowu mi się to przydarzyło. Jestem załamana, co ze mną jest nie tak, że zawsze trafiam na takich nieuczciwych mężczyzn? Czy nie ma już normalnych facetów?

Gość przepych-AM kanalizacje
chcesz zobaczyc moja kolekcje ciupag?

Gość meeene
a to dlatego, że Ciebie (jak każdą kobietę) jara facet który wie jak podrywać laski (czytaj: doświadczony bawidamek, który ma lasek na pęczki i wie jak to się robi). Natomiast gdy trafi Ci się nieśmiały chłopak, który traci głos na Twój widok, stara się być miły - włącza Ci się w głowie brzeczek (uwaga: gostek to nudziarz, niepewny siebie, needy!) - czaisz już?

bo taki lubisz typ facetow poprostu lubisz drani a potem nazekasz na facetow jacy to oni zli

Gość bleble prawde pisze
polac mu

Gość normalnego faceta uznajecie
za nudnego albo nieudacznika czy chorego na głowę bo nie uprawia seksu od tak bez związku.

Gość Prowokacja sie skonczyla
Nie lubisz mamei, ci najlepsi sa zajeci to zostaja ci dranie. ;)

Normalny czyli taki z dużym penisem

Gość zrozpaczona i załamana
Normalny to ten, który jest uczciwy w uczuciach i nie oszukuje, nie ma innych dziewczyn na boku

Gość karlitka2013
ja ma tak samo autorko, tez na takich trafiam, szkoda tylko ze oni udaja na początku takich dzentelmenow a później wychodzi szydlo z worka

Gość karlitka2013
a znikają nagle nie wiadomo kiedy już ich nie ma, ostatnio tego ostatniego z którym się spotykałam widziałam z jakas inna już :)

Mój ostatni był na początku nieśmiały, nieporadny z pozoru, bo jakimś czasie okazało się, że ma jeszcze co najmniej dwie, a o trzecią już się stara, a był taki nieporadny. I co też wyszło szydło z worka, to już nie wiadomo komu ufać.

Gość starajcie się bardziej normaln
normalni mężczyźni są i czekają na was ( dobrze wychowani, kulturalni, wierni itd. )

Tak są tacy na początku, a potem zdradzają, tak jakby jedna im nie starczała

Gość omi_nomi
meeene ja juz zaczaiłam i coś w tym jest tylko jak to zmienić?

Gość najczęściej zmieniacie
punkt widzenia jak dostaniecie po dupie od życia np. jak taki kolekcjoner zostawi cię z dzieckiem czy zdradzi czasem niestety po którymś razie dopiero zrozumiecie.

no właśnie to jest najgorsze, że dowiadujemy się ostatnie, że jest nieuczciwy. Ja mojego pognałam i teraz cierpię, że kolejny raz zostałam oszukana, wcale nie dlatego ze już go nie mam. żałuję tylko, że tak długo dawałam się oszukiwać i nie zorientoawałam się wcześniej.

Gość najlepiej poznawajcie facetów
przez koleżanki. Chyba żadna z was nie przedstawiła by dobrej koleżance takiego podrywacza jako fajnego faceta ewentualnie będziecie się ostrzegały przed takowymi i wtedy może dobrych mężczyzn będziecie miały na swojej drodze i ich zauważycie.

Gość gosc84
Jak to jest, ze wszyscy na około widzą, co to za facet (czyt. podrywacz, bawidamek, czy jak go tam zwiedzie), wszyscy, tylko nie sama zainteresowana.

Gość To działa w dwie strony
każdy facet co ma urodę będzie wykorzystywał kobiety, ale podobnie jest z kobietami sam nie raz byłem oszukany przez kobiety obiecały złote góry a chodziło tylko o sex przygodę także kobiety nie są lepsze, moim zdaniem są nawet gorsze bo liczy się dla nich dobra zabawa i emocje. Nie ma jednego i drugiego to szukają na boku.