Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen letniej nocy

______co sądzicie o związku 35 latki z 50 latkiem ???? _____

Polecane posty

Gość goooooooo
Thor i tu mozesz miec racje :)

Cześć wenuszmarsem. Raczej masz racje w całej wypowiedzi. HD ma swoje wielbicielki a jeszcze się karnąć ze starym za free można. Nasz sen nocy zapadł się w podobny teatrzyk. Miałem kiedyś Przyjaciółkę. 37 lat bardzo mądra dziewczyna ale trafiła na buraka. Kiedyś jak podwoziłem ją do pracy strasznie się rozpłakała że całe życie siedzi na tej swojej wsi i tylko do miasteczka na zakupy jeździ. Jej małżonek za granicą mieszkał i raz w miesiącu na dwa dni wpadał. Odruchowo ją przytuliłem, taki gest na pocieszenie. Potem na wycieraczce spała pod domem . Nikt ani nic jej nie mogło przekonać że to nie wielka wyśniona miłość tylko zwykłe reakcje chemiczne. Od tej pory jak mam powiedzieć dobre słowo to tylko jako Gal

W moim wieku bez fitnes z siłownią bez szans. 6 km dalej na zachód pewien Norek ma siłkę. trzy lub dwa razy w tygodniu biegnę tam i z powrotem. Setki nie wycisnę ale 65 daje rade. Pozdrowienia

Gość goooooooo
:) biegaj, biegaj dobrze to wplynie na Twoja sprawnosc seksualna :)

Ale Drogi Śnie nikt z nas raczej cię nie ocenia ani krytykuje. To twój cyrk i twoje małpy. Nikt z nas nie zbawi swiata, to nie nasza rola. Ja ze swej strony trzymam kciuki za twoje szczęście. Napisz nam coś miłego. Przesyłam Ci gorące uściski.

Gość goooooooo
nie wiedzialam ,ze starsi faceci maja taka dobra kondycje co jeden to lepszy:) ciekawe czy przeklada sie to na wasza sprawnosc seksualna ?

Choć jak mawiał Św. Łukasz ręką konia nie oszukasz a jednak Zwinność małpy i siłę słonia daje ranne bicie k... Tu nie ma prawie kobiet. Widziałeś zdięcie Bjrgen? fajny facet z tej Norki!!!!

Gość goooooooo
Thor, to straszne .........matko kochana jak tam wytrzymujesz ? a mlodzi przystojni faceci sa?

Gość wenuszmarsem
Witam Thor Wahl, milo spotkac kogos, komu nie trzeba tlumaczyc oczywistosci. I rzeczywiscie u 30-parolatek jest widoczna desperacja, by wyrwac jakiekolwiek portki, moze byc nawet zonkos w andropauzie. Strasznie zle mi sie pisze na tej niemieckiej klawiaturze i przepraszam za to seplenienie i brak polskich znakow.

Jak sie chce, to sie potrafi, teraz wiecie dlaczego w PL faceci szybciej sie starzeja .... bo siedza na dupie i nic nie roba.... piwo pija i brzuchy im rosna :) co kraj to obyczaj :)

Cholera im się nie przyglądam, lekko rudawi. Tu na Tromsya wszycy są teraz baldzi jak śnieg , kończy się Noc a zaczyna dzień.

Gość goooooooo
gin , wiec jak widzisz pozostaje mi spotykac sie z malolatami:) nie mam ochoty ogladac wielkich brzuchow i plaskich tylkow :)

Gość wenuszmarsem
Warum nicht? Aber ich meine, dass andere die probleme haben werden, damit uns zu verstehen. Besser in polnich, meinst du?

Gość wenuszmarsem
Niestety, musze wracac do swych zajec. Bis gleich.

Gość goooooooo
gin nie ma takiej mozliwosci ....tu mi dobrze , cudownie powiedzialabym ..... po to aby zobaczyc starzejacych sie wolniej facetow .......nie

Gość Sen letniej nocy
Nie obrazam sie za konstruktywne wypowiedzi.Nikt tu po mmnie nie jedzie wiec sie nie obruszam.Przyjmuje to co piszecie ze spokojem bo i tak jest w moim sercu,spokojnie.Nie chce rozbijac malzenstwa,nie chce dzieciom zabierac ojca.Wyczuwam chemie miedzy nami.Moze to moje urojenia tylko.Czuje sie skolowana.Nie wiem czy nie wkrecam sobie za duzo.Tak jak napisalaes-przytuliles babke a dla niej to wielka milosc.My kobiety takie jestesmy.Dlatego mysle racjonalnie,analizuje,nie zakochalam sie,nie odbijam zonie.Staram sie zrozumiec co on ma na mysli.Czy jego zachowanie jest w stosunku do mnie inne niz do innych.Moze sie myle.I to chce ustalic. Ale sie rozpisalam.

Do Sen letniej nocy .... w takim razie przeczekaj, nikt cie nie goni, zobaczysz jakie beda nastepne posuniecia z jego strony ... to jak szach.... ustawiasz swoje figury w pozycji i jak sie nadazy okazja - szach matt :)

Gość Sen letniej nocy
wenuszmarsem-imponuje mi on jako on,nie to co posiada.Jest niesamowity,madry,dobry.Taka perelka.

Gin Snaker du norsk og engelsk? Jeg forstr norsk ogs og tysk. i na tym koniec przedstawienia.

Gość yuubileuusz
Oczekiwania mogą się róznic !!taki facet ma już coś innego w głowie niż młoda kobieta.

Gość wenuszmarsem
dpowiadam dopiero teraz, bo teraz skonczylam dienst, a land to Nordrhein-Westfalen. Snie, moj liniejacy mis taz potrafi zaimponowac, lecz to tylko poza, by kogos poznac trzeba zjesc z nim beczke soli. Nakreca go twoje zainteresowanie i slabo ukrywany zachwyt z twej strony. On juz wie, trafiona zatopiona, teraz wie,ze latwo strzeli gola. Nie chce ciebie obrazic, ale dosadnie powiem, on chce ciebie tylko przeleciec i dolaczyc do kolekcji jako nastepne trofeum.