Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen letniej nocy

______co sądzicie o związku 35 latki z 50 latkiem ???? _____

Polecane posty

ginekologu wesoło i nie. Jak sie czyta z boku to faktycznie jest wesoło. Jak się któraś złapie na takie wykreowane cudo jak Thor wahl to się zacznie problem, czasem dość spory.

Gość *no coment
Jak się któraś złapie na takie wykreowane cudo jak Thor wahl to się zacznie problem, czasem dość spory." x Ifka, a czy to twój problem, że jakieś sie codziennie nabierają i to całkiem realnie, a nie tylko na anonimowym forum, na którym on może się kreować na twardziela-faceta, a w rzeczywistości być kryptogejem?

Łapanie na fantastyczny PR??? Kilka gwiazdorków na kafe było. Niektórzy doszli do perfekcji ;)

*no coment a tobie to sprawia radochę??? Do psychologa biegiem marsz :P

Gość *no coment
eeee..... tam:) myślisz, że u psychologa jest weselej?;)

Gość *no coment
10:09 [zgłoś do usunięcia] ifka* *no coment a tobie to sprawia radochę??? x tiaa.... i to pisze ta, która rozpierdaczyła topik kucharzowi z samej radości burzenia:P

W takim razie daleko ci orange do mojej doskonałości :P A teraz spadaj i nie przeszkadzaj ludziom w rozmowie. Pa.

Gość Sen letniej nocy
Witam.Dziekuje wszystkim za zainteresownie.Chodzi o realnego faceta.

Gość Thor wahl
Do ifka Pomiar własną miarą jest bardzo często omylny. Ani mnie nie znasz ani pomiędzy wierszami za bardzo czytać nie umiesz. To że się przejechałaś/eś nie oznacza że życie to fikcja. A pomysł z blokowaniem IP jest doskonały tylko czy wiesz jak funkcjonuje IP? Statyczny/dynamiczny? popularny w Polsce ADSL/ISDN. Miło jest czytać wypowiedzi kompetentnych ludzi. Forum to jest otwarte dla wszystkich, nienaruszających prawa. ( Czytaj regulamin). Nikogo nie obrażam i nikogo nie atakuję. Jeśli będę miał potrzebę znalezienia panienki to przylecę do polski. Jednakże już mogłaś przeczytać miedzy wierszami że nie mam takiej potrzeby. Pozdrawiam Cię serdecznie Thor Wahl

Gość Sen letniej nocy
witaj ginekologu:) Dziękuje za konstruktywne uwagi.

Gość taki zwiazek...
ee, juz nie jest fajnie, myślałam, że ten temat jakoś pójdzie, a już przepychanki na początku. :(

Oj Thor wahl nie płacz. Stali bywalcy kafe wiedzą jak wejść na nią przez proxy lub korzystając z łącza, które nie ma stałego IP. Nie odkryłeś ameryki. Chodzi o fakt :P Z twoich postów bije nieskonsumowana miłość własna. I tyle.Naprawdę nie trzeba sie na nikim wcześniej przejechać by to zobaczyć.

Gość Thor wahl
W każdej populacji są ludzie , którzy posiedli wiedzę tajemną i inne dary nadprzyrodzone. Nie było naszym celem wszczynanie pyskówek a już na pewno nie na takim poziomie. Jest mi przykro że z mojego powodu zaczęło się to polowanie. Jednakże "ifka* W takim razie daleko ci orange do mojej doskonałości A teraz spadaj i nie przeszkadzaj ludziom w rozmowie. Pa." to raczej szanowna IFKA zaszalała. A i ponownie pozdrawiam

Ojej to zła kobieta była :) Kolejny Miauczyński na kafe. Facet weź się w garść.

Nie to ja przepraszam, że to Ci wypomniałam. Sama jestem dysgrafem od zawsze i mam problemy z pisaniem. W obecnych czasach ratuje mnie komp i jego poprawianie błędów z programu. Potraktuj mój post z przymrużeniem oka ;)

hehe.... nie ma sprawy .... moj komp wogole wszystko widzi jako blad, bo nie mam polskiego windowsa :))))))))))))))))

Gość Thor wahl
IFKA przeszkadzam ci?

Gość Thor wahl
Ifka bardzo miło się z tobą pisze więc racz odpowiadać. Bardzo nie kulturalnie jest nie odpowiadać na pytanie , chyba że go nie rozumiesz. W takim wypadku może dołączę jakiś załącznik graficzny, piktogram?

Nie jestem lekarzem, pracuje w wielkiej firmie telekomunikacyjnej, pisze programy .... :) jesli o prawde chodzi .....

Gość taaaakkk
ginekolog amator:P

Gość Thor wahl
Jestem technikiem, nie lekarzem. Zajmuję się montażem systemów wentylacyjnych. Mieszkam na wsi i mi z tym bardzo dobrze. Jesteś zainteresowana moją skromną osobą? Nie musisz ukrywać swych uczuć. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość Thor wahl
Ach przepraszam to nie do mnie.