Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen letniej nocy

______co sądzicie o związku 35 latki z 50 latkiem ???? _____

Polecane posty

Gość gooooo
czesc gin..... widze ,ze mamy gosci ....:)

Gość Sen letniej nocy
ma dzieciaczki.Wiem,ze szanse sa male,ale kto wie co niesie los.

Gość gooooo
jak ma dzieci to daj sobie spokoj.....

Gość Sen letniej nocy
On jest subtelny,widze jakby chcial i nie mogl

Jak by chcial ale nie mogl, czyli albo sie boi, albo nie jest na 100% zdecydowany ..... :) P.S. ano mamy gosci :)

Gość Sen letniej nocy
Ja rozwalac tego mu nie zamierzam,ale widac po nim zainteresowanie.

Pytanie na jak wiele to zainteresowanie ? na tyle ze odejdzie od zony, albo na tyle, zeby z toba poprostu bez zobowiazac pobyc jakis czas ....

Gość doradźcie coś bo
pociąga mnie mądrość życiowa i dojrzałość penisa tego starszego mężczyzny

Gość Sen letniej nocy
Nie chce by od niej odchodzil

Gość Sen letniej nocy
Sama nie wiem czego chce.

Czegos nie rozumie, nie chcesz zeby od niech odchodzil, ale chcialabys z nim byc ? to jak to ma dzialac ? ;)

Gość zhdrfhzfr
dggrhgrdh

Gość Sen letniej nocy
przyjazn;)

Gość dla każdego co lubi....
Nie przepadam za 50 letnimi facetami ,nie ze względu na ciało tylko na tą tzw.mądrosć życiową,którą nazywam ciągłym wymądrzaniem się,jeżeli kobiecie to nie przeszkadza to ok.Poza tym taki związek dla kobiety jest komfortowy,nie ma powodów d zazdrości,taki na pewno ma mniejsze wzięcie niż 30latek.No i w tym wieku mężczyźni rzadziej zdradzają-juz im się nie chce,a poza tym nie mogą tak często jak młodsi,bo już mocno spada poziom testosteronu.

No jesli to ma byc tylko przyjazn :) to w czym problem :)))))))))) ale inaczej bys nie stawiala tu tylu pytan, wiec chyba chcesz czegos wiecej :)

Do dla każdego co lubi.... .... prawie sie posikalem ze smiechu .... ty to faktycznie masz pojecie .... hahahaha......

Gość goooooooo
sen.....poszukaj sobie mlodszego z jego strony to tylko moze byc zainteresowanie i tyle....

Gość Sen letniej nocy
chyba taka glebsza przyjazn,ale nic na sile;) Nie wiem czego on oczekuje

Gość Sen letniej nocy
goooooo albo chec zaciagniecia do lozka?

Gość goooooooo
sen ....wiec wlasnie , zaciagnac do lozka i tyle:)

Poszłaś po bandzie. Masz 17 lat ? Czy dobrze wiesz tylko narzucona moralność Ci nie pozwala powiedzieć że masz jego małżonkę w d.... Z przyjacielskim pozdrowieniem Thor wahl

Gość wenuszmarsem
Moze to moj znudzony slubny mis, z kryzysem wieku sredniego. Sprawdza, czy jeszcze dziala na mlode kobiety. Kupil nawet motocykl HD, wielki z niego teraz harleyowiec. Taki bidny starzejacy sie chlopczyk. Moze to on?

Gość z tego co wiem to taki trend
ze facetowi juz nie wystarczy 10 lat mlodsza, powinno byc min 15, dla mnie to smieszne, no ale fakt ze teraz 30+ faceci nie chca 30+ kobiet, tylko do 25 lub licealistki, byl tu na kafeterii taki 40 letni pojeb, ktory powiedzial ze po 25, max 30 to nieswieza koszula, do wyrzucenia a sam pewnie dzieki portfelowi i botoksowi sie trzyma jakos.nie wierze ze facet ktory wiaze sie z duzo mlodsza kobieta leci na cos innego niz jej cialo osobiscie nie lubie ani starszych ani mlodszych,do okolo 3 lat roznicy w jakakolwiek strone jest najlepsze

Gość dla każdego co lubi....
do ginekolog Nie udawaj:D,doskonale wiesz o co chodzi.Nie tylko kobiety się starzeją.

Gość Sen letniej nocy
Thor wahl -nie mam jej w du... wiec dlatego nic nie robie wenuszmarsem -on nie ma motoru na 100%

Gość goooooooo
Thor, a co nas obchodzi jego malzonka ? jaak facet nie sznuje i szuka innej to , przepraszam co mnie to obchodzi

Odszczekuje wszystko co do tej pory napisałem. Facet ma ochotę troszkę zapaść w "sen nocy letniej" ale planuje tylko drzemkę. Wkręcić 35 lakę to żadna sztuka. Marazm i niedocenianie, Tak niewiele Ci trzeba byś wskoczyła w ogień za Panem "Zdzisławem". Poza tem po co pytać skoro już masz dawno plan? Oczekujesz że powiemy " jasne jest git"? Śnie, straciłaś już dawno głowę dla niego. Nic cię nie obchodzi tylko cel. Pewnego dnia obudzisz się z ręką w nocniku a może z plusem na teście i usłyszysz " wiesz ja teraz nic nie mogę bo żona chora, albo coś w ten deseń.

Gość wenuszmarsem
No to nie moj mis. Acz znam wielu kolesi w tym wieku i jestem pewna, ze ma inna zabawke niz motor, moze wypasione lub orginalne auto, albo jakies swierze hobby, co by intrygujacym byc, bo inaczej nie wyrwie mlodej laski. Trafilam?

Oczywiescie, ze nie tylko kobiety sie starzeja, ale napisalas to tak, jakbym juz musial miec 2 nianki zeby isc siku .... :) zeby nie bylo.... i tylko dlatego ze was lubie... dziennie zanim do pracy ide 100 pompek ... ciekawe ile tych 20-to latkow da rade :) mysle ze polowa po 10-ciu padnie na twarz ... wiec jak juz pisalem .... to wszystko zalezy od czlowieka od sposobu zycia, odzywiania sie itd .... i jeszcze raz ... jestem krotko po 40-tce a tutaj proba robienia ze mnie dziadka .... nie ladnie :)