Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgaT86

czy no-spa w ciazy jest bezpieczna?

Polecane posty

czy ktos bral w okolicy 14 tygodnia ciazy i jak dlugo. boje sie ze dziecko bedzie mialo problem z napieciem

Gość tryczkaem
Można, można. Jednak po konsultacji z lekarzem radzilabym. Mi przepisał na bóle podbrzusza.

Gość ja też szukammmm
mozesz zadzwonic do swojego gina i zapytac się czy mozesz brać

Gość co ty piszesz?
jakie napiecie u dziecka? ze co niby po nospie? ja mam brac nospe forte 3x dziennie codziennie bo nie ma wpływu na płód i chyba lepiej ją brac zamiast poronić bo sie szyjka skraca albo brzuch twardnieje

Jak lekarz zalecił to bierz. Oczywiście- jak w przypadku każdego innego leku- jakiś wpływ na dziecko o na ma. Ale skutki nie zażywania jej są zdecydowanie groźniejsze. Znam dużo dzieci ponospowych, które problemów z napięciem nie miały. W tym moja córa- a nospę łykałam już w pierwszym trymestsze.

Gość ja od początku ciąży
biorę nospę 2 razy dziennie z zalecen lekarza (miewam bóle brzucha). Jest bezpieczna.

Gość ja od początku ciąży
z tym napięciem lekarz mi mówił ze to bzdura i jak ktoś bierze nospę więcej niż 3 razy dziennie codziennie to może faktycznie sie cos dziać ale nie jak ktoś bierze po 2 tabletki. Nospa nieraz ratuje ciążę jak ktoś ma skurcze

aw którym tygodniu jestes> ja wczoraj mialam biegunkę bo sie pewnie czyms zatrulam i ten bol byl straszny

Gość Leniuszki,
Ja bralam 3 razy dziennie, forte. Moja corka nie urodzila sie z obnizonym napieciem, ale z... podwyzszonym.

Leniuszki- to tak jak mój syn- całą ciążę na nospie, cordafenie i końskich dawkach fenoterolu- i miał wnm. Ale mniemam, ze przyczyną mogło być coś innego niż leki