Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka i owaka

Najmilsze komplementy które usłyszałyście od obcych mężczyzn

Polecane posty

Gość deszczowa piosenka 266666
Elu, daj znać jak napiszesz na gg, ok? Bo kiedy napisze ktoś spoza listy, to nie dostaję informacji, tylko muszę szukać nowego wpisu w archiwum w dziale "spoza listy" ;)

Gość chcclopak 277
Przeczytałem cały wątek i stwierdzam jedno : Ale z was bajko pisarki hahahhahahah...Pewnie napisałyście to się się wam marzy :D lol

Ok, możesz gdzieś sobie teraz zapisać nr, np. w komórce? Bo chcę go usunąć, nie lubię podawać tak namiarów na siebie w necie ;)

Gość ankahooliganka
- "Jesteś taka słodka, kiedy jesteś pijana" - "Jesteś piękna ale z wiekiem będziesz stawała się coraz piękniejsza" O_o Na przystanku autobusowym zaczepiona przez 70-letniego dziadka. -Dzień dobry... -Dzień dobry -Wygląda pani na bardzo sympatyczną osobę... Uśmiechając się odp "dziękuję" Rozmowa trwala jeszcze kilka minut, po czym dziadek wypalił: -A może chciałaby mnie Pani odwiedzić? Wybuchłam smiechem i zapytałam po co? A dziadek: - No wypilibyśmy lampkę wina... Dodam, ze miałam wtedy jakies 18 lat

ja parę razy usłyszałam, że jestem piękna (kwestia języka chyba, po angielsku to brzmi jakoś mniej wyniośle :P), że mam zgrabne nogi i takie tam "wow" :P I w odpowiedzi na komplement na temat części ubioru usłyszałam, że wszystko mam fajne od jednej całkiem znanej osoby (taaak, chwalę się :D).

Po lewej stronie jest szary napis "zgłoś do usunięcia", jeśli ktoś Cię obraża albo innych, to klikaj w niego :) Ja się nadaję "tylko do ruchania", ciekawe, bo jeszcze jestem dziewicą i takie przygody mnie nie pociągają 🖐️

Może masz rację, że lepiej to ignorować, tylko czasem wkurza mnie takie stereotypowe myślenie.

Gość Nurchnmjtcr
A moj najwspanialszy komplement brzmiał tak"jesteś wspaniała matką,sam chciałbym mieć taka"

Gość La Princessa
Kiedyś w ośrodku zdrowia spotkałam włocha, który na cały głos krzyczał "Bella! Bella!" na mój widok :D fajne to było :) Kiedyś siedziałam na przystanku i jakaś starsza Pani do mnie " Tak patrzę na Panią i nie mogę się nadziwić jaka Pani jest ładna". Wiele razy słyszę, że mam ładne zeby :D:P Do mojego faceta powiedział taki jeden, że nasze dzieci będą ładne i będą mieć ładne zęby :D:D:D Może to nie komplement, ale zabawne :) A jak jeżdżę z moim facetem to zawsze słyszę jak mówią mu, że jestem śliczna

Bo dzieci są szczere i takie prawdziwe :)

Gość ((Nude))
Kiedys szlam do szkoly na egzamin,wiadomo szpileczki,mini ale weszlam jeszcze do spozywczaka po wode,wchodze a tam 3 dziadkow plus facet za lada ktory na moj widok zrobil wielkie oczy i powiedzial 'Jezu Afrodyta,pani do mnie w sprawie pracy juz jest pani przyjeta' wybuchnelam smiechem dostalam ta wode gratis i od kazdego dziadka czekolade:D

Gość taka i owaka
Ktoś tutaj napisał, że kobiety są próżne, bo wypisują tylko komplementy dotyczące wyglądu - owszem, wypisują takie bo o tym jest temat. Temat brzmi "Najmilsze komplementy które usłyszałyście od obcych mężczyzn", od OBCYCH a więc mężczyzna, którego mijam na ulicy nie powie mi, że jestem niesamowicie inteligentna i oczytana, bo tego po prostu nie może wiedzieć. Komplementy od mężów, przyjaciół itp to już na inny temat sprawa :)

W tramwaju gorące lato- weszłam doń, a w srodku banda chłopaków jadących na mecz- głupie teksty, zaczepki itp... furorę robiły moje nogi i długie blond włosy;/- jeden z gości podszedł i mnie bajerował- tak to mozńa nazwać;/ poczęstowałam go uprzejmą prośbą o spokój, po czym podszedł do mnie ok 70 letni mężczyzna chwycł za ręke ucałował i powiedział,m że" nie dość że zgadzam sie z młodzianami, iż jeste Pani zjawiskowo piękna, to bije od Pani klasa warta wszelkiej uwagi" To był piękny komplement- szczerze brzmiał:) A i chłopidła si uspokoiły:) Miałam wtedy 20 lat:)

Gość OFhosi
Od mężczyzn komplementy słyszę miłe, ale zazwyczaj standardowe. Z mniej typowych to usłyszałam, że mnie musiał sam Bóg wyrzeźbić i kiedyś znajomy mi powiedział, że spośród wszystkich kobiet, które zna, mnie pożąda najbardziej. I wiem, że to było szczere. Kiedyś stojąc przed sklepem i czekając na mamę, usłyszłam jak jakaś pani się zachwyca, po czym podchodzi do mnie i mówi: "Piękna. Jak królewna". Nie rozumiem skąd aż taki zachwyt, ale było to naprawdę baaardzo miłe. Ze śmieszniejszych to usłyszałam, że jestem najpiękniejszą dziewczyną w powiecie :p

Gość klawiatura qwerty
up up up

Gość bkibo
Ciekawy temat, szkoda by było gdyby padł.

Gość upopajka
up

Gość spoko loko
- Jesteś piekną kobietą - Nawet nie wiesz, jaką jesteś piekną kobietą (nauczyciel tak do mnie powiedział :O, całkowicie serio) - Jakiś Włoch kiedyś coś do mnie powiedział w stylu: pieknosci Ty moja :D - Masz piękny uśmiech Na Ty do mnie walili, bo młodo wyglądam.

Gość jolitkaaas
masz taki tyłeczek że nawet Król Julian by pozazdrościł

Gość idzia marcowa
Najmilszy to w zasadzie usłyszałam od mojego pierwszego chłopaka, którego poznałam w wieku 13 lat. Później nie widzieliśmy się ponad 20 lat i zaraz po przywitaniu mi powiedział, że jestem piękną kobietą i "ten uśmiech taki sam jak wtedy, kiedy się w tobie zakochałem" :-) Oprócz tego często słyszę od starszych panów: czemu ja się za wcześnie urodziłem? :-D Chyba nie jest ze mną tak źle pomimo wieku :-) Och, i jeszcze tutaj, na kafeterii :-D : fajna kobietka z Ciebie, szkoda, że moje serce już zajęte. Miło :-)

Gość Flik

Trudno uwierzyć że baby są aż takie głupie i jarają sie takimi bzdetami. Facet komplementuje jak chce zaruchać. Nigdy bez powodu