Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bardzo bym chciała

ciąża ciąża ciąża

Polecane posty

Kochane, dzisiaj u mnie 27dc, ( mam 28dc). owulacja była 22 marca. Tydzień po owu : - ból podbrzusza i jajników promieniujący aż do lędźwi - ból głowy - ból piersi od zewnętrznej strony od 3 dni: - ból piersi nie do wytrzymania - pulsacyjny ból jajników - na piersiach pojawiły się ogromne fioletowe żyłki Co o tym myślicie? Któraś tak miała i była w ciąży??? Na test jest za wcześnie????

dodam jeszcze że bardzo swędzi mnie brzuch ;-)

chyba troszke za wczesnie jak na objawy ale tak to jest jak ktos pragnie dzidziusia :) jak ja sie z mezem staralam to widzialam wszystki objawy a ciazy brak i dopiero po 3 mies przestalam sprawdzac wszystko co moze byc objawem ciazy :) i jak zaszlam to sponial mi sie 2 tyg okres ale mysle nieeee to pewnie nie ciaza skoro pol roku juz nic :) pozniej zrobilam test i znowu nieee no pojde do lekarza to wtedy bede wiedziec napewno :D takze jak chcesz zajsc polecam nie myslec wogole o ciazy itp tylko delektowac sie z mezem kiedy tam was najdzie ochota :D

Gość Atwdbju
Jestes w ciąży. szykuj wyprawkę

czyli nie ma tu takich które miały podobne objawy??? @ powinna przyjść w czwartek, co z testem???

proszę napiszcie jaki test jest czuły, @ za 2 dni ( albo i nie ;-) ) mam nie daleko aptekę

nie wiem jak jest test czuly na dwa dni przed okresem ale u mnie jak bylam w ciazy to jak zrobilam test to nie musialam czekac 3 minut bo po 30 sekundach byly tak dwie grube czerwone krechy ze od razu bylo wiadomo :) a nie mozna spokojnie poczekac? ja wiem ze trudno ale twoj stres nic nie da a jeszcze pogorszy

łatwo powiedzieć zaczekać ;-) to nie takie proste, no ale nic zobaczę za 2 dni dziekuję

Autorko,ja robilam test 4 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszly mi 2 kreski,z tym,ze druga byla jasniutka,powtorzylam w dzien spodziewanej miesiaczki i juz obie byly wyraznie.Najlepiej idz do apteki i popros o najczulszy test,albo idz na bete

no to lecę do apteki Test rozumiem powinnam zrobić rano???

Gość niezaciazona
Ja miałam objawy niecały tydzień po stosunku,ale jeszcze wtedy nie wiedziałam,że sa to objawy ciazy. I były takie jak masz ty czyli ból podbrzusza (jak na @), ból jajników, bolała głowa, na piersiach i dekoldzie pełno żyłek Ja jeszcze miałam tragiczne mdłości i ochote na cole i mcdonalda. Ja myślę,że spokojnie możesz zrobić test (mi wyszedł wieczorem)

Gość Mnie swędziała
prawa noga i skakała powieka- po tym "poznała", że jestem w ciąży :)

kupiłam test

Gość Renata25
I co jesteś w ciąży?

Gość jkjkjkj
chyba sobie uroilas ta ciaze

właśnie zrobiłam test czekam na wynik, nie wiem tylko czy nie za wcześnie? zaraz się okaże

Gość Renata25
Wynik jest zazwyczaj od razu .

nie wiem co sądzic jedna krecha bardzo widoczna a druga ledwo pod światło :-( do @ ma 2 dni. co o tym sądzicie???

Gość Renata25
Jak już ma takie objawy to powinien test być pozytywny.

Gość to gratulacje z calego
serca:) to ciaza :)

Gość Renata25
zrób Fote

mam jeszcze jeden test może jutro rano zrobię albo w czwartek w dniu @?? nie chcę sie nakręcać, ale bym bardzo chciała

Gość to gratulacje z calego
jesli jest druga ale blada to tylko swiadczy to tym ze jest jeszcze slabe stezenie hormonu hcg. Powtorz test. a najlepiej zrob test z krwi beta hcg - to na 100% pewny wynik.

dziękuję :-) jeśli @ w czwartek nie przyjdzie zrobię jeszcze jeden test

mam jeszcze jedno pytanie: czy ból brzucha jak na @ to naprawdę normalne przy ewentualnej ciąży??? do @ dwa dni a ja latam do toalety i sprawdzam czy to już O co chodzi???

mnie przez pierwsze dwa mies bodajze bolal brzuch jak w czasie okresu ale to podobno normalne :) kobieto uspokuj sie przedewszystkim jak jestes to juz jestes :) dbaj o siebie i sie nie stresuj :)

Tak do końca to jeszcze nie wiem czy jestem dopóki @ nie zacznie mi się spóźniać i nie pojawi sie druga wyraźna krecha to chyba nie uwierzę ;-) nic nie poradzę na to... dlatego jestem na forum bo zawsze ktoś się znajdzie o podobnym charakterze, wysłucha, pomoże itp....

heheh rozumiem bo sama taka bylam ba nawet trzy testy kupowalam bo sie moze mylic ten jeden ale wiem po sobie ze to nic nie dalo :D choc jak bede sie starac o drugie to pewnie to samo bedzie :D

Autorko,powtorz test w dniu spodziewanej miesiaczki,ale mozna przypuszczac,ze jestes w ciazy.Ja tez pierwszego testu nie robilam z porannego moczu,a ten drugi juz tak.Jesli idzie o bol,to czesto jest on mylony z bolem miesiaczkwy,co do sluzu,to tez co chwile biegalam do lazienki,bo wydawalo mi sie,ze dostalam miesiaczke :).